Scudo Sports

20 inc katlanır için çanta

Ben şu çantayı sipariş verdim. 98 TL.
Procycle katlanır bisiklet taşıma çantası
(Turuncu Bisiklet)

(link)

Vatandaşın pantolonu kirlenmesin diye aldım. Bir de çok fena ilgi çekiyor psikolojimi bozdu valla. Mutlaka almam lazim çanta. YHT de cantasiz yasak diyor.

Scudo
@Adem Kaya Ben geçen gün o dükkandaydım sanırım sizin çantaydı satılmıştı internetten, paketlemişlerdi başka da yoktu bende inceleyemedim nasıl bir çanta olduğunu...:)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Çanta az önce geldi. Pek begenmedim desem doğru olur. İç hacmi yeterli fakat bağlama noktasını yapamamislar ve fermuar tarzı birşey olsa pratik olurdu. Olmamış tavsiye etmem .

@Adem Kaya

Fiyatı da az değil üstelik evet fermuar yok denilmişti. Sanırım kumaşı da çok iyi değil gibi, Bağlama noktası dediğiniz nedir acaba? Bisiklet için de sabitleniyor mu?

İlk basta nasıl yerleştirim diye karamsar olmuştum. Fakat daha sonra işin kolayina vardim rahat bir şekilde kullanmak mümkün. Konu açıp detaylı yazarım video da atarim

• Beğen
Tepkiler: massaget
@Sonat Akkay

Sonat Bey, ben de almış olduğunuz çantadan sipariş vermek istedim ancak verdiğiniz linkten sipariş bölümüne geldiğimde bu satıcı Türkiye'ye göderi yapmıyor uyarısı veriyor. Acaba ben mi yanlış birşey yaptım? İlk kez Ebaydan alışveriş yapacağım için yardım rica ediyorum.

18 20 22 24 janta kadar katlanır bisiklet çantası üretiyorum. 65 tl. sıfır ürün.

@katlanirbisikletcantasi
Nerde, nasıl. Fotoğraf link falan varsa paylaşın.

Geri