Scudo Sports

20 Haziran Kilyos

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg
Yüksek sicaklik 32°C
RealFeel® 37°C
Rüzgarlar NW 6
Maksimum UV 8
Gök gürültülü saganak yagis olasiligi 31%

Son durum budur. Sarıyere kadar düz sahilden gideceğiz sonra rampalar başlayacak. Bilginize.

Scudo
Kilyos'a geçen yaz çok araçla çok gittim. Ya o rampalar çok zor.. Bir de Kilyos'ta beach clublerde mi denize girilecek, yoksa halk plajında mı?

Beach club'da clubber dansı yapıyormuş Toygar ve Cirkin. :)))

Kilyos plajlarına girişe zam gelmiş. 45 TL bilginiz olsun.

@derya derin

Kilyos'a daha öncede bisikletle gittiğimiz için işin zevkide rampalar

@TOYGAR YONTGAN

Kendim adına konuşuyorum bazen rampalar eziyete dönüşüyor. En sonunda pes deyip bisikletten iniyorum.Tepeye kadar elimle sürüyorum. :( Takım arkadaşlarıma da zahmet verdirsem de, tek pedal atacak dermen kalmıyor, napalım! :eek:

@TOYGAR YONTGAN

Rampa falan hatırlamıyorum ben Rampa mı var Kilyos yolunda ? Vural'ın götürdüğü yolda rampa falan yoktu.

@G. Akpınar

Ooooo sen aşmışsın kanki,Vural'ın turunda grubun yarısı patlamıştı:cool:

@derya derin

Valla ilk sayfada tüm gidiş şartlarını yazdım. Rampa var ve gelecek olan herkesin buna göre bir belirleme yapması gerekiyor. Ben çıkarım beni bozmaz derseniz bekleriz.

Anadolu yakasının denizleri çöpe mi girdi acep?
Anadolu yakasına gıcığım var :D :D Ya sadece Kilyos diye niyetlendik ve öyle gideceğiz. Anadolu yakasına da başka hafta gideriz. Ayrıca senin hiç tur yapıp çağırdığını da hatırlamıyorum. Anca kendin gidiyosun. :in:

Bir de Kilyos'ta beach clublerde mi denize girilecek, yoksa halk plajında mı?

Geçen gittiğimizde bir koyda beleşe girmiştik. Yine öyle yapmayı planlıyoruz.

çirkin beşiktaş vapuruna denk gelebiliriz bakarsın fikrimi değiştirir sizinle gelir size uyarım

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Çıkarım senle her yolaaaaa. Kudret abiiiiii:D :D :D :D

@çirkin

helallllllllllllllllllllllll
babooooooooooooooooooooooooo

:in: :in: :in: :in:

Çirkin dikkat et boğulup etme oralarda sakın, bak daha sana bira ısmarlıcam üzülürüm valla içime dert olur.:D Kramp neyin girer, mazallah.:D Kendine mukkayyit ol.:D Bööööö.:D

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Bu yılki deniz sezonumu Ben de sizlerle birlikte gelip Kilyos'ta açmak istiyorum. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Kaşif

Bekleriz hocam.

@Serap Erdogan

Serap insanı dert etme sen beni. Sırf sana özel zaman ayarlayacağım merak etme. bu hafta çok yoğunum ama sonraki hafta bir akşam görüşürüz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Geri