Scudo Sports

20 Haziran Kilyos

çirkin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.321
20 HAZİRAN OLACAK O TAKVİME YANLIŞ BAKMIŞIM ÖZÜR VALLA
Bütün bisikletçilerin ortak derdi olan amele yanıklarımızdan kurtulmak için bu pazar Kilyos'a gidiyoruz. :D Önümüzdeki hafta sıcaklıklar çok yüksek olacağı için mümkün olduğunca erken çıkmak istiyoruz. Sabah saat 07.15 te Kadıköy'den vapurla Beşiktaş'a geçip 08:00 de mutlaka hareket edeceğiz. Ortalama 20-25 km hızla gitmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen dostları bekleriz.
KASK hayati gerekçelerle zorunludur.
Yanınıza deniz için; havlu,mayo,güneş kremi,(yola çıkmadan sürmekte yarar var) terlik,
Bisiklet için; İç lastik,pompa v.b. getirmenizde fayda vardır.

Çömlekleme,çivileme atlamak su sıçratmak serbesttir.:D :D

Scudo
teşekkürler ederim ben demin konuya ulaşamayınca kaldırdığınızı düşünüp yeniden açtım. Bu gün epeyce ağrıttım başınızı lütfen kusura bakmayın.

@çirkin

Amele yanığım var,sabah erken kalkmada sorunum yok,deniz için gerekli olan malzemelerim var,bisiklet için gerekli olanlar var,çömlekleme,çivilemede atlayabilirim ozaman geleyim bari:D

• Beğen
Tepkiler: çirkin
İnşallah bir aksilik çıkmaz diyerek. pazar bende geliyorum.
Ekipmanlar hazır sıra denize girmekte :D

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
şuan fethiyedeyim eğer 20 hazirana kadar dönmüş olursam kesin geliyorum ;) tek eksiğim amele yanığım yok :) onun yerine bronzlaşmış siyah bi ten :D

• Beğen
amele yanığının allahı var bende :) ama abimin düğünü var pazar gün gelemiyorum :(

arkadaşlar kimsenin tercihlerine saygısıylık etmek amacında degilim baştan söyliyeyim
ancak bir iki satır da düşüncelerimi yazmak istedim. malum burası nezih bir paylaşım forumu

şu linkteki daveti okuyunca
(link)
ne kadar çok sizlerle beraber şu sıcak yaz gününde bisikletimi denize sürmek de istesem
bu aktiviteye katılmanın bir görev bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum.

böyle dikkat çekici organizasyonlarda ne kadar kalabalık olursak o kadar ses getiririz...
kilyos bütün yaz orada ne de olsa...

yine de tercihlere saygılıyız tabi ki
yeter ki pedallar dönsün

@kerem seckin

Nezaketiniz ve hassasiyetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Her ne kadar gelmek istesem de üzerimdeki negatif enerjiyi atmam gerek. Hala denize girmiş değilim umarım beni bağışlarsınız.

çirkin yanacan istakoz olacan
33 derece bu pazar vay anasını güneş yağını unutma derim

:in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi haktan yanık gelmişiz.Sıkıntı olmaz. Ayrıca yola çıkmadan ya yağ süreceğim ya da yol boyunca uzun kollu tayt kullanacağım.

ben göktürk'te oturuyorum. pek idmanlı değilim ama burdan kaçta geçtiğinizi öğrenebilirsem telefon ile irtibat kurup size katılabilirim.

@çirkin

bisikleti yeni aldım 60km yaptım birkaç günde. göktürkten kalan mesafeyi sanırım çok hızlı gidilmezse rahat tamamlarım. tabi kimseye de ayak bağı olmak istemem. buralardan uygun bir kask bulabilirsem iyi olacak kafam büyükmüş biraz olmadı burdaki

Arkadaşlar ilk sayfada tüm bilgiler mevcut. 20-25 km hızla ortalamanın biraz üzerinde gideceğiz.

Arkadaşlar, 20 Haziran da o bölgede çok geniş kapsamlı
askeri tatbikat var, ayrıca şiddetli yağmur,fırtına var.
Sel baskını hatta deprem bilem olabilir. (Nasılsa ben katılamıyom)

İyi eğlenin,

Sağlıcakla kalın.

pazar günü olası bir sarıyer balık yeme/içme mini turumuz var. cumartesiden haberleşip en azından bahçeköy sapağına kadar birleştirme yapılabilir hasan bey.

• Beğen
Geri