Selam arkadaşlar....
gene harika bir gezi akşamı geçirmişsiniz
resim karelerinden ne kadar eğlendiğiniz ap açık ortada
paylaşım için teşekkürler
ellerine sağlık Hüseyin hem resim hem de anlatım olarak gene döktürmüşsün
haftaya sizinle olmaya çalışacağız (X&M)
hepinize bol pedallı sağlık dolu günler
mutlu kalın
Sen yokmuydun hayret banamı dokundu içtiğim burner acaba resim çekilip buluşma noktasına birlikte gittiğim zafer abim diye beni kandıran kimdi yahu bende kanmam ama saflığım tutmuş demek
Yani her ne kadar bisikletim bakımda olsa da yine de evimin Maltepe'de olması nedeniyle Avşar Kafe'de aranıza katıldım. Hoş sohbet bol eğlenceli bir gece geçirdik. Allah böyle bir kalabalıkla tekrarını nasip etsin diyorum. Tabi yaz ayları olunca katılımda artıyor. Kışın 3-5 kişiden oluşan turumuz yazın 25-30 civarında bisiklet severe ulaşabiliyor. Bu da yeni arkadaşlarla tanışmamıza ve güzel vakit geçirmemize vesile oluyor. Gerçekten grubun kemik kadrosundan herkes ve yeni arkadaşlar hep beraberdik. Uzun süredir bu kadar kalabalık olunmamıştı çok hoşuma gitti. İnşallah haftaya bisikletimin tamiri tamamlanırsa sizlerin arasında her zaman olduğu gibi yine bisikletimle yer alacağım.
Gezi iyiydi cok her zamanki gibi. Avşarda saydığımda 25 kişiydik. Bu arada fatih kardeşim sende bisiklete binmedim demezsin. Dönüşte behçet utanmasa eve atıcaktı seni bisikletiyle hehe
Her hafta carsamba herkesi bekliyoruz. Hadi daha önceki carsamba gecesi rekoru olan 42 kişiyi geçelim bu sene. 25dik yokmu arttırannnn
Merak edenler var hemen söyliyeyim ;bu sefer yine lastiğim patladı da yolda kaldım sanmayın işim çıktı yoksa mutlaka gelirdim çünkü lastik ne kelime bisikleti bile değiştirdim geçen hafta ...
Bisikletimi alalı 10 ay oldu, bir kerecik şöyle bir gece turu yapamadım ya, ona yanıyorum. Ne diyelim, çok güzel gezi olmuş, inşallah bir gün buralarda böyle pedallamak nasip olur. Katılanlara ve paylaşanlara çok teşekkürler...