Çok sıcak bir günün ardından hepimiz bisikletlerimizi kapıp Caddebostan'daki buluşma noktasına koştuk.Katılan katılamayan tüm bisiklet dostlarına sonsuz sevgiler vede selamlar diyerek konuyu,açıyor resimler için az sonra diyorum...
Ya Hüseyin'cim bu vakte kadar sizin resimleri bekliyoruz, neşe, dostluk, kardeşlik, gezinizin fotoğraflarını, bu bize yapılmaz ki, al işte sana kocaman bi eksi puan diyeyim
Hadi, hadi şaka yaptım, sabırsızlıkla bekliyorum o güzel fotoğraflarınızı.
Bu hafta bir değişiklik yapıp tura başlamadan önce de bir gurup resmi alalım dedik,aldıkta ama ortalık biraz karıştı.Ben yetişemedim Behçet ise "action" oldu.Bu pozu bir de Behçetin çekiminden seyretmek lazım... http://img129.imageshack.us/img129/9323/20haziran2007023kd8.jpg
Bu arada karşı yönden gelen sevgili dostumuz Tuğberk Tezel'le karşılaşıyoruz.Aynen resimde görüldüğü gibi dünya tatlısı pırıl pırıl bir genç arkadaşımız.Forum dışında benim ilk tanışmam oluyor ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz... http://img140.imageshack.us/img140/7072/20haziran2007006bh1.jpg
Veeee final pozumuz,geçen haftadan dersler alınmış,gurup olarak konuya sağduyu ile yaklaşıyoruz,sonuç ortada...Amaaaa Deniz nerede?Onu kadraja almamışım,bir özür de ona.Haftaya tam kadro yine burada olacağız.Herkese pedal dolusu sevgiler... http://img443.imageshack.us/img443/5817/20haziran2007096rg7.jpg
hüseyin abiciğim resimler güzel de ben demedim mi en karizma resmimi koy diye bune çok suratsızım yahu fotomontaj mı yaptın ne bendeki tehlikeli resimleri unutmayın ehüehü ...şaka bi yana muhteşem bolbolbol hatta fazlası ile bol kahkahalı bir geceydi gülmekten yanakve karın kaslarımız iflas etti..tüm katılımcıların gönüllerine sağlık resimler için artı senin ellerine sağlık diğer resimlerde gelsin bakalım herkesi gönülden kucaklıyor.. haftaya mutlaka geliyoruz bağımlılık yapıyor bu çarşambalar ne de olsa
sevgi ve saygılarımla
eğlenceli mi?
arkadaşlar ben Deniz'in dediği gibi gülmekten tüm yüz kaslarım ağrıdı
çok ama çok eğlenceliydi!
yaa ama ben hala o sucuk ekmeği kavurmayı kaşarlı sucuk yumurtayı yemek istiyorum
hepsinde gözüm kaldı
neyseki dondurmadan yedim aa bu arada çok ama çok ciddi bir kaza atlattım küçük bir prense çarptım ama allahtan ucuz atlattık kolunda sadece az bir sıyrıkla!
ama ben içim parçalandı
neyseki ucuz atlattık !
tekrar büyük geçmiş olsun elvi..ben minik prense çarpmadını gördüm asıl endişem sendin yüzün sapsarı oldu e alış artık senin her bisikletli gününde bir vukaat yaşanmasa olmuyor..Allah kötü kazalardan korusun sakar elvi seni
hakkaten yaa çok ama çok korktum ufaklığp abişey oldu diye!
turun en sakarı bendim arkadaşlar!
dün gece hatırladığım sakarlıklar önce ufaklığa çarptım ardından avşarda masaların camını kırmaya çalıştım ardından da halil in elini yaktım )
ee haftaya yeni sakarlıklarımla gene aranızda olucam
benden uzak durmayın
Şanslı olduğunuzu öncelikle söylemek isterim;çünkü her zaman yanınızda pedal çevirecek birilerini bulabiliyorsunuz..
Gezi tam bir akşam sefasına dönmüş...Katılan ve yorulan herkese teşekkürler...Devamını bekliyoruz...