Yeniçiftliğe geldik. Tempom hala yüksek ama toparlanmak için bekleme süreleri artmaya başladı.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Çarşı her yerde dendiğinde hala inanmayanlar var. İşte kanıtı.
(link)
Artık her 9-10 kmde toparlanma adına mola vermeye başladım. Bu benzincide mola verdiğimizde Gökhanın geçen yıl devam ettiği kurstan arkadaşı ile karşılaşması büyük sürprizdi.
(link)
Emniyet şeridi neredeyse bir aracın sığacağı kadar.
(link)
Çorlu kavşağına yaklaşıyoruz.
(link)
Kavşaktaki benzinciye girip beklemeye başladım. Önce gökhan geldi.
(link)
Sonra da Uğur.
(link)
Gittikçe yaklaşıyoruz ama hedefi tutturamadık. Oysaki benim ortalama hızım 23,6 km.
(link)
(link)
Tekirdağ girişinde son molayı verdim . Ortalama süratim 23 km/s. Gökhan gelip duvarın üzerine oturdu. Sevgili Gökhan bu şekilde kayışlarını bağlamadan kafana geçirdiğin kaskın sana hiç bir faydası olmaz. Düştüğünde kafandan fırlar.
(link)
Uğurda geldi.
(link)
Önceden kararlaştırdığımız gibi hem köfte yiyeceğiz hem de peynir helvası. Vakit kaybetmemek için peynir helvası almak için şehre ben gideceğim, onlarsa köftecide beni bekleyecekler. Peştemalcılar Caddesinin köşesindeki Çakır Ustadan 2 kase peynir helvasını 10 TL verip aldım. Sahile köfteciye giderken önce Vilayet konağının önünden geçtim.
(link)
Daha sonra Macar Rakoczi anısına yapılan Macar sokağı ve Rakoczi müzesinin önünden geçtim.
(link)
(link)
(link)
Köftecideki köfte tabağımız.
(link)
Ve bu yolculuğu birlikte yapan bizler.
(link)
(link)
(link)
Köfteden sonra sahilde bir çay içtik ve Uğurdan ayrıldık. Uğur otobüs ile dönecek.
(link)
Gökhanla beraber Kumbağ’a doğru yola çıktık. Önümüzde 15 km yol var. Tekirdağ sahilinden optimistçilerin çalışmasının görüntüsü.
(link)
Kumbağ yolu ziftlenip üzerine mıcır döküldüğünden yol çok kötü kayıyor. Çıkışta bile bisiklet altımızda kayıyor. İnişlerde ise azami dikkat göstererek bisikletin hızlanmasına müsaade etmiyoruz. Sonunda Naip köyü ayrımına geldik. Yarın gideceğimiz off road yoldan gitmemek için istersek buradan asfalt yolu takip ederek Yeniköye ulaşabiliriz.
(link)
Sonunda Kumbağa ulaştık.
(link)
Annemin su tesisatındaki problemi yanımda getirdiğim plastik kaynak makinesi ile hallettim.
(link)
İşimi bitirince hemen denize koştuk.
(link)
Tekirdağda sakin olan deniz burada dalgalı.
(link)
Bu gün katettiğim yol.
(link)
Ortalama süratim köy yolunda 21,6 ya düştü.
(link)
En yüksek hızım.
(link)
Toplam pedal çevirme sürem.
(link)
Uğura gelince otogardan İstanbul seyahat ile Silivriye gitti.
(link)
Selimpaşayı geçiyor.
(link)
Kumburgaza doğru ilerliyor.
(link)
Mimarsinan a geldiğinde hava kararmış. Eve varmanın mutlu hazzını yaşıyor.
(link)
Gece 22.00 sularında tekirdağdan İslam Gölge arayıp yanımıza gelmek istediğini söyledi. Bisikletle geleceksen tavsiye etmem yol çok kötü dedim. Sabah 7 de görüşmek üzere mutabık kaldık. Sabah bizi yeni ve çok daha heyecanlı bir serüven bekliyor.