Scudo Sports

20.10.2007 Cumartesi istanbul-iznik gölü turu (Resimler Eklendi)

Saka maka ama nereden bakarsak MAyısa daha 7 ay var :)

Daha bayaga bi alternatif cikar vede en guzelini secer ve pedellariz

Tabiki herseyin hayirllisi diyelim

Scudo
nuhcan ,soneryan ,msd 57 , blink cok güzel bir gezi olmuş anlatım ve fotolar harika ellerinize pedalınıza sağlık devamları dileği ile hoşcakalın teşekürler

@necod

Bizde teşekkür ederiz. Sizlerede sağlık.

bu arada bahtsizida unutmayalim talihsiz bi olay sonucu turu tamamlayamadi cunku.

Tekrar burada Selamlar kendisine de :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@msd_57

Sahiden bahtsız nerede özledim yav. Hiç sesi soluğu görünmüyor, forumada girmiyor galiba. Derslere daldı galiba.

@soneryen

ewt cidden yoksa gene basina biseymi geldi acep ?

@msd_57

Adam bir kere başından hata yapmış. Hiç insan adını bahtsız koyar mı? Sen kendine onu layık görürsen bahtsızlıklar seni bırakmaz :) biraz gönlünü ferah tutmak lazım. :D

@soneryen

Ya sorma bakalim bi gecmisi vardir heralde ki kullanmistir o ismi ama aklima bahtsiz diyince tekerine batan gul dikenini goruyorum. ama orada gul dikenini arasan bulamazsin. Ama abi gene olay guzel yerde gerceklesti ki ulasim sorunu yasamadi o konuda bahtsiz sansliydi :)

@msd_57

Vardır her işte bir hayır, erkenden eve gitti hiç değilse... Biz otobüs beklerken, o evde dinleniyormuş...

Dogrudur gun oyle bi dengede gittiki turu da Sukurler olsun sorunsuz tamamladik :)

@msd_57

Demek ki bahtsız değilmiş bak gördün işte ya ulaşım imkanı bulamasaydı çünkü biz çokta kolay bulmadık onun için söylüyorum. :D Utku gelsin, moderatör ile konuşup nickini bahtsızdan bahtlıya çevirmeyi önereceğim :) bundan sonra yeni bir sayfa açacağız hep beraber :)

@soneryen

:) abi supersin bi teklifimizi yapalim tabi

belki bahtsiz olan niki bahtli olur ve tarihe adini yazdirir.

Hayirlisi bakalim

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@soneryen

nick çevirmede üstüne yok haliç pedal grubu beni anlamıştır :D :D :D

@bibidibabidibu

Abicim çok alemsin mesajını İznik resimlerine tekrar bakarken şimdi gördüm. Kendime tekrar güldüm. :D

Geri