Scudo Sports

20.06.2008 FreerideTr Street Serisi Fotoğraflar

@d.berkay

Berkay kask konusunda haklısın ama kaskla ile hareket yapmak normalinden daha zor hem insanda baskı yaratıyo hem sıcak hemde kafanda oynuyo ne kadar tam olursa olsun ... Ve bir ricam her kasksız gördügünüze kask kask demeyi bıraksanız iyi olcak herkes kaskın bilincinde herkesin kendi sorumlulugu ....:ci: :Skull-175

Scudo
@Engin395

aslında kask hareketleri kısıtlamıyor belli bi süre takıldıktan sonra güven veriyor. ilk taktığında kafanda ağırlık gibi duruyor belli bi süre geçtikten sonra kask yokmuş gibi hissediyorsun. ben 3-4 aydır kask kullanıyorum ve kafamda kask varken kask kafamdamı diye bazen elimle yokluyorum. tam sıkıldığı zaman kafada hiç bir şekilde oynama yapmaz. tabikide bu forumda herkez herşey güzel bi kask yok diyor kullanıcıya kalmış bişey ama takılması gereken bişey herkez düşmesini bilmiyor.

@Engin395

Bence bu konuda yanılıyorsun..
Çok çok iyi olmasam da bende az çok ilgiliyim street binişi ile ve kesinlikle xc kaskı kullanmama rağmen hiç bir şekilde kafamda rahatsızlık hissetmiyorum..

Herkes kask kullanma bilincinde olabilir lakin bu foruma bak bu adam iyi bu hareketleri çok iyi yapıyor diye koyuyorsan onu örnek alabilecek yeni başlayan insanlara kesinlikle kötü bir örnek teşkil ediyor.. Bu nokta da biraz sorumluluk alınması gerekiyor.. Açıkcası memo takar takmaz beni de bağlamaz ama onu bu sayfalarda böyle yerden 2 metre hava da görüpte street'e başlayacak olan gençler bağlar..
Bilmem ne kadar hak verirsin ama bence kasksız kullanıcıların bu tür fotoğrafları veya videoları forumda yayınlanmamalı..(nacizane fikrimdir)

Neyse umarım derdimi anlatabilmişimdir..
Saygılar..

www.pinkbike.com'da bi fotoğraf ne kadar güzel olursa olsun eğer kask yoksa POD(günün fotoğrafı)seçilemiyor.
Ama forumda yayınlamamak bence fazla abartı olur.

Ben kask takmayın demiyorum sadece gereksiz gereksiz her acılan forum baslığında kask uyarsı görmek sıkıldım .Şahsen ben takmıyorum orası tabiki beni ilgiliendirir .Xc kaskım var ama street yaparken takmıyorum ne boynumu nede kafamı korucanı sanmıyorum allah cok şükürler olsun 15 senedir bisiklete biniyorum daha hiç kafamı vurmadım vurmıcam diye birşeyde yok .Ama Small beden freeride kaskı satan bi yer biliyosan söle bnm gibilerde kask kullansınlar..!!!!

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
kim haklı kim haksız birşey demiyeceğim :) kim nasıl istiyorsa yapar ancak çektiğim bu fotograflarda ben uyarımı yaptım yani mehmetcan şahsi kararını verdi ve çekim yaptık sizlerle paylaşmak için 2 kilo makinayı yanımda taşıyorum evimde arşiv olsun diye değil :) o yüzden yayınlanmamasını istemek kırdı beni...

@burnout_54

düşmekten kastım istediğin şekilde düş ama hiç bi yerine hiç bişey olmamışsa düzgün düşmüşsüdür. düşerken bisikleti bırakabilmek önemlidir. adam arkadasını kaldırıyo öne gidiyo kafa üstü çakılıyo sence bu düşmesini biliyomu öne gidicekken gidonu bacakları arasından atıp yürüyerek bisikletin düşmesini seğrediceksin. asıl düşmesini bilmek budur. kedi gibi ayaklarının üstüne düşüceksin.

Sokak sürüşünde arka kaldırmadan çok daha tehlikeli hareketler var malesef.

Neyse böyle güzel bi konuyu polemiklerle harcamayalım arkadaşlar,hareketler süper,herkes bunları yaparken kaskın takılması gerektiğini biliyo zaten,ikide bir hatırlatıp kimseyi boğmaya gerek yok.

eet sıra bna geldin en sona yazayayım :p kask çok gerekli beyler 2 kere suratımı parçaladım ama yani açıkçası x-up,table top,abubaca mı ne zımbırtıysa onlar bna tehlikesi sıfır gelio ha tmm bar spin olsa takarım 1 kere dişimi kırdım o yüzden :D
nese övgüler için çok saolun bnmi sizler yarattınız :p ama bni biri övdüü zaman biraz kendimi bişi sanıyorum ama hoşuma da gitmio diil nese yha şişirdik milleti tmm herşey için çok saolun herkese kendi dalında başarılar...!

• Beğen
Tepkiler: Engin395
çok güzeller ;)
bugun gördüm 12 kadro Specialized'dı sizinkide mi 12 nası sağlam mı memnunmusunuz?benim acaip hoşuma gitti ya kafaya koydum onu biraz :)

(link)
Arşivelere bakarken buldum mehmetcan caddebostan team seni seviyor kanka
(link)

Geri