Scudo Sports

2 yaşındaki oğlumuz ile Almanya-İsviçre-Avustur.-Macaristan-Slovakya-Çek Cum- Almanya

Soner Abi Azminizi Gerçektende kutluyorum cok güzel kareler paylaşımınız ıcın teşekkur ederız sağolun Svg. Sayg.

Scudo
Soner bey, işin en can sıkıcı tarafı işte bu... Türkiye turum öncesinde, ben de çok can sıkıntısı yaşamıştım bu konuda... Referanslarınızın sağlamlığı eminim işinizi çok kolaylaştıracaktır. Kolaylıklar diliyorum. :in:

@Ahmet Salih Özenir

Evet Ahmet bey, haklısınız.

Zaten dar bir çevreye sahibim bu küçük ilçede , onların arasından da o bahsettiğim geri kalmış zihniyetin sesi çok fazla yok.

Daha önce yaptıklarınız bir şekilde dile getirildiğinde çatlak sesler duruveriyor.
Allaha şükür lafı gediğe koymayı da iyi bilirim.

Biz onlara değil onlar bize alışacak. biz onlara değil, onlar bize benzeyecek. başka bir ihtimal yok. İnsanlık geriye gitmez. Enseyi karartmıyorum. :)

Zaten "başkalarının gürültüsünün kalbimizin sesini baştırmasına asla izin vermeyiz" .

Katkınız için teşekkürler.
Selamlar

@Efe Can Baştuğ

Merhaba Efecan,
çok teşekkür ederim.

Umarım övgülerine değecek kareler ile döneriz bu turdanda. :)
selamlar

Benzeri bir rotayi bu sene arkadasimla beraber yapmistik, tur fotograflarini vakit bulup da isleyemedigimden hala paylasamadim. Easyjet'le Basel'e gidip yolculugumuza Isvicre'den basladik. Basel-Zurich-Konstanz-Memmingen-Munich-Prague-Bratislava-Viyana-Basel yaptik. Yolun bir kisminda Eurovelo'yu kullandik. Isvicre kismi zorluydu, oldukca tirmanisi olan, ancak bir o kadar da keyifli bir rotaydi. Hava temmuz ayinda bile oldukca soguktu. Anlatacak cok sey var aslinda, vakit bulur bulmaz bir konu acip maceralarimi anlatacagim ;) Size bol sans diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@makaw

Forumu bu mükemmel :in: yolculuktan mahrup bırakmayın.:eek:
444 gözle bekliyoruz.
Selamlar

@Berk Demirli

Merhaba,
umarım görüşme şansımız olur,
siz seçim yapmanın çok zor olduğu Prag da asıl görülmesi gereken yerleri bizim için eleme yaparsınız.
selamlar

@Murat Uluoğlu

Teşekkür ediyorum.
Maddi olaylar bir şekilde hallolur, oldu , oluyor , olacak.

Selamlar

Gerçek anlamda tebirikler size yetersiz kalır ne güzel bir yaşam hayatınızı bole yasamanız buyuk bır guzellık fotograflarınızı gordugumde işte bu dedim yolunuz acık olsun gıttgınız yollarda pedal cevırmek ısterım...... :)

@Mümin Zorcan

Teşekkür ederim.
Toplumun çoğu hala "bu da ne len" diye baktığı için, "işte bu" diyecek gözle bakabilmek önemli.

Selamlar

@Fatih Ertörün

Teşekkür ederim Fatih.
Selamlar

@Fırat Dizman

İleride Tibet'in seni örnek almasını diliyorum. :in:

Soner abi yolunuz açık olsun , hayırlı yolculuklar. Kesinlikle bir yeri gezmenin en iyi yolu herhalde bisiklet turudur. Kolay gelsin ...

• Beğen
Soner bana yola çıkmadan 1 hafta önce haber verirsen sana dslr veririm ve çok amaçlı lensde ayarlamaya çalışırım lens bulamazsamda bodyi veririm sana.Uçak biletlerin içinde bakınıyorum biz havayolu dergisi çıkartıyoruz sunnytimes diye yöneticileri ile konuşucam birdahaki toplantıda.Bunun dışında diğer ayrıntılar içinde outdoor magazalarıyla konuşucam neredeyse hepsi bizimle iş yapar inşallah kotarabilirim birşeyler.

• Beğen
@Serbay Akar

Merhaba Serbay bey,
evet yürümek ve bisiklet dışındaki her türlü seyahat yöntemi siz ile gezdiğiniz yer arasına muhakkak bir mesafe koyuyor. gittiğiniz yeri hissetmek ve gerçekten orada olmak için kesinlikle bisiklet ile seyahat edilmeli.
Selamlar

@derşan sezer

Merhaba Derşan bey,
bahsettiğiniz şeyleri yapmış kadar oldunuz, samimi yardım isteğiniz ve elinizden geleni yapma çabanız için çok teşekkür ederiz. Gerekirse size başvurmaktan çekinmeyeceğim.
Umarım sizin ve tüm arkadaşların güvenine layık olur ve bizde bu yolculuğu "kotarırız" .
Selamlar

Mamut trailerimiz geldi, en kısa sürede deneyip, yorumlayacağım.
Buradanda Mamut Trailers'e tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Soner Sarihan

hocam, size taşınabilir bellek hediye etmek istiyorum...

(Yenişehir'de kamu sektöründeyim, henüz PM atamıyorum...)

• Beğen
@Mustafa AKAN

Teşekkürler Hocam, ,
Asıl cesaret, ölüm döşeğinde ömrün muhakemesini yaparken , kendi kendine sorarken " ne yaptın, neden yaşadın, dünyada varoldun da ne oldu " diye, buna cevap veremeyeceğini bile bile yaşamak olsa gerek.

Umarım, biraz huzur bulacak bir cevap verebilecek kadar farklı bir şeyler yapmış oluruz ölmeden önce.

Selamlar

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

Merhaba,
size özel mesaj attım, mail ve msn yolu ile görüşebiliriz.
İznik tarafına gelirseniz beklerim.
selamlar

Geri