Scudo Sports

2 tekere kaç yaşında geçtiniz??

wildcraft

Üye
Tepki
8
arkadaslarımın hemen hemen hepsi biniyor we beni de cagırıyorlardı fakat ben hep bahane uydururdum...en sonunda acı gerçeği ögrendiklerinde 13 yaşında idim...eşek kadar çocuk pembe kız bisikleti ""lady princess""e binmeye calıstıgımı görünce kopuyordu:D:D

nerden nereye beee:rolleyes:

Scudo
nası yani iki tekerlikli bisiklete 11 yasında mı gectınız ben 6 yasında bınıyordum yoksa ben yanlıs mı anladım

13 warrr:D doru soyluyom walla biz de yalan yok işte ben de o yuzden o zamanlar cok utanıyordum:D

7 yaşında pinokyo ile başladım . Katlanan bisiklet :)

Aynen 7 Yasimda Narçiçegi diye tutturdugum Pinokyo bisikletim ile baslamistim :)

6 yaşlarında büyük bir bmx ile başlamıştım :)

5 yaşımda Bmx ile başladım daha okula bile gitmiyordum.Hala iki teker üzerindeyim.İnmedim hiç.Yaş oldu 21 hala iki teker...

kucukken Hüdaverdi'm vardı.. tabı yıllar once.. gercek gecısım ıse 2004 yılı yaz ayları ıdı. hala aynı bısıkletımı buyuk bır ozenle ve bakımla koruyarak kullanıyorum.

5 yaşında 12 cant dolma teker bisikletim vardı fıstık yeşili ile başladım :)

7 yaşında başlamıştım hemde 16'' lık kadro ile ayaklarım pedala zor yetişiyodu :)

Ben 4 tekerlekli bisiklete binerken , mahalleden bir arkadaşımın bmx i vardı , herkesin gözü ondaydı.

Hergün çocuktan rica ettik annem saolsun kiraladık bisikletini günde 10 dakka falan bine bine 2 tekeri öğrendim , sonra abimin bisikletini hacıladım direk :D 7-8 yaşlarındaydım sanıyorum.

9 - 10 yaşlarındaydım tahminen :) düşe kalka öğrendik .. :D

10 yaşımda binmeye başladım. 2 tekerlek dışında hiç binmedim. :D Yüzmeyi öğrenmem bisiklete binmeyi öğrenmemden daha hızlı olmuştu ve daha erkendi onu hatırlıyorum :D

4 yaşımda sarı tekerli 16 jant kırmızı bmx imle başladım 2 tekerde bisiklete binmeye yaş 22 hala devam

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
9 yaşında bindiğimi hatırlıyorum ama daha öncesine format çektiğim için biraz zor hatırlıyorum :D:D:D

7 yaşımda babamın doğumgünümde aldığı(çok orjinal:) bi bmx ile geçmiştim.Halen daha üstündeyim

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Geri