Scudo Sports

"2 Teker 1 Yer" Her Pazar 17:15'te NTV Yeşil Ekranda

NTV'de başlamak üzere... ilk kez izleyeceğim... az sonra ;)

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Durgut
Scudo
@Erdinç ALTINÇEKİÇ

ha ha ha bu ne be!...

Ahmet Reyiz'den bahsediyor programında... Reality show mu kardeşim bu?!?!? :D

Eskişehir deyince aklıma gelen en son şey bile değil!

Ata binmek bisiklete binmeye benzemez Alpaycığım. Adamı 10 saniyede terletir böyle...

Alpay Erdem, kendisi ilgiliyle takip ettiğim ( dergide yazılarını okuduğum, twitter dan takip ettiğim ve birkaç gösterisine gittim) biri. Anladığım kadarıyla pek beğenilmemiş bu program fakat programın adı "2 teker 1 yer" yani aslında gezi programı. Ben programın gayet başarılı olduğuna inanıyorum çünkü amacına ulaşmıştır. Benim bisiklete binmeyen arkadaşlarımdan " aaa evet ben o programı izliyorum bisiklet ilgimi çekmeye başladı" diyenlerle karşılaştım. Ayrıca bu forumda da bir arkadaşımız "izlediğim bir gezi programından heveslendim" demişti, Alpay Erdem'in de son programının kapınışında yaptığı konuşma da zaten niyeyini belli etmekteydi. Bazı akdaşlar Alpay Erdemin sunumun pek iyi olmadığını söylemiş fakat zaten adamın şovlarındaki dil, yazılarındaki anlatım tarzı hepsi aynı ve eğlenceliydi bence.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
bu bölümü önceden de vermişlerdi ama:S ayda yılda bir izliyorum onda da tekrara denk geldim. mk

@Ahmet Yusuf Gürkan

ben de beğenmedim sunumunu... ama saygı duyarım emeğine...

Bence güzeldi.Sonuçta gezi programı .

Sunum ve içerik daha iyi olabilir ama program kısıtlı sürede hazırlandığı için planlamada eksikler haliyle olmuştur.

Bisikleti sevdirmeye yönelik olması güzel .

Geri