Scudo Sports

2 Şubat - Bisiklet Forum Sunumu ve Sohbeti, Üyelerle Paylaşım Günü

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba

2 Şubat günü için farklı bir etkinlik hazırladık :) Genelde bisiklete biner, sohbet eder, çay içer geri döneriz. Bu sefer hep beraber Bike And Outdoor Bakırköy şubesinde toplanıyoruz. Çaylarımız, kahvelerimiz, kurabiyelerimiz eşliğinde sohbet ediyoruz.

Sakin bir gün düşündük, çamursuz falan :)

Bisiklet Forum'un öncesini konuşup, geleceğini tartışacağız hep beraber. Sizlerin fikirlerini canlı duymak, güzel bir akşamı paylaşıp sohbet etmek ve tabi ki soğuk kış gününde çaylarımızı yudumlamak için hepinizi bekliyoruz...

Tarih: 2 Şubat 2008
Yer : Bakırköy Bike And Outdoor
Saat : 17:00-20:00

Scudo
Başını yakalayamayacağım, sonunu kaçıracağım. Ama muhakkak uğrayacağım.

evvet arkadaşlar muhteşem günümüze az kaldı
gelinde hepinizi şööle bir kucaklıyayım ;)

abi istanbula gelmeyi çok isterim ama malesef gelemiyorum ama giden arkadaşlara
hoş sohbetler dilerim

guzel ve hos bir dusunce katilimin fazla kontenjanin dolu olmasi dileklerimle

ben de gelmek isterm.cumartesi görüşrz
(aslında karşıda bir toplantıya katılmam gerekiyor ama yetişmeye çalışırm)

@güneysanat

abi harbiden videoları koyun siteye koyun download edip izleyelim ;)

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler

Siteye video koymak gerçekten farklı bir düşünce... :) İstanbul dışında olup da katılmak isteyen arkadaşlar için iyi olabilir. Ancak önce bir videokamera bulmak gerekiyor sanırım :) Elinde olup da o gün getirebilecek olan varsa özel mesaj atsın lütfen bana.

Bu arada, 3 Şubat Pazar günü de bir Belgrad turu var, onun da planlarını bu toplantıda yapacağız ona göre ;)

Cumartesi gerçekten orada olmak isterim ancak işim ne zaman biter bilemiyorum..saat 18:00 den sonra gelmeye çalışacağım..Görüşmek üzere...

walla bende video olarak mp4 kayıt yapan bir cihaz mevcut.
kısmi olarak kayıt yaparız,ben siteye eklemeyi bilmiyorum ama halil uygun görürsen sana veya başka bir arkadaşa verebilirim.

evet süper bir toplantı olacak,:winkenlux
hepinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzz:cheer:

Arkadaşlar merhaba :)

Tatlı bir sunum hazırladığımı düşünüyorum, yarın eğer izin verirseniz önce biraz gevezelik yapacağım :) Forum hakkında ilginç istatistikleri, daha önce hiç paylaşılmamış şeyleri sizlerle paylaşacağım... Sonra da bunların üzerine, merak ettikleriniz üzerine bol bol sohbet edeceğiz.

Unutmayın, yarın saat 5'te imkanı, vakti olan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. Bakırköy Bike And Outdoor'da görüşmek üzere :)

güzel bır etkınlık ve de değişik bır yaklasım,harıkaa:)orda olucam kesssıın,görüşmek dileğiilee buarada tebrıkler bu etkınlığınızden dolayı,

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
Geri