Scudo Sports

2 Şık Arasında Kararsız Kaldım Yardım...

ömürcan güler

Aktif Üye
Tepki
25
Merhaba...
Arkadaşlar yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum da bisikletlerin özelliklerinden pek anlamam ama 2 tane bisiklet dikkatimi çekti.Şu anki bisikletimi 9.5 senedir kullanıyorum Castello marka eski bir bisiklet...Eşekten inip ata binmek gibi bir şey bu.Anlayacağınız çok aşırı lüks bir bisiklet de bana fazla diyebilirim.Keseme uygun ve kaliteli bir bisiklet almaya çalışıyorum.Bu baktıklarımı size sunmak istedim.Bunların dışında bir bisiklet önerecek olursanız bunların fiyatına eşdeğer bir bisiklet önerirseniz çok iyi olur.

SALCANO ASTRO M --FIYATI:529 TL

● 26” MTB
● Shimano STEF-60/RD-M310 (Altus) 24 Vites
● Shimano Aynakol ve Fren Takımı
● Double Butted 6061 Aluminyum Kadro
● SUNTOUR XCT V2 Sertlik Ayarlı Amortisörlü Maşa
● Zoom Ahead TDS-D345 3D Forged Alüminyum Boğaz
● SALCANO X-PRO2 2x12 Özel Örüm Tekerlek Seti
● MICHELIN COUNTRY MUD Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 13.0 KG

BIANCHI HERO-- FIYATI:576 TL

Kadro Alüminyum 6061 / Entegre Maşa Yatağı
Maşa SUNTOUR 26"SF10XCM V2 100mm
Jant Tekerlek Takımı TRECIME 26"MTB 4X8 Özel Örüm
Lastik 26X1.95 53-559 Siyah
Vites Shimano Altus 21 Vites
Fren V-Fren Alüminyum
Sele SELLE ROYAL 8549 MACH

Bisikletler bunlar lütfen yardım edin arkadaşlar.Bir sorum daha olacak.Benim boyum 1.88 kadro boyu ne kadar olmalı? Salcano'da 16'',18'' yazıyor uygun mudur?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Scudo
Salcano İgman öneririm. Ben de haftaya alacagim inş. Sipariş verdim.

Fiyati 660 TL ancak pazarlikla 500 küsüre alanlar çoğunlukta.

(link)

Bayağı araştirdim ben.İlgilenirsen daha detayli bilgi veririm.

ASTRO M ALACAĞINA ASTRO SR AL DAHA İYİ:

ASTRO SR
514 TL

● 26” MTB
● Sram X4 24 Vites
● Sram XCT V3 Aynakol Ve Tektro V Fren
● Double Butted 6061 Aluminyum Kadro
● Suntour XCT V2 Sertlik Ayarlı Amortisörlü Maşa
● Zoom Ahead Tds-D345 3d Forged Alüminyum Boğaz
● Salcano X-Pro2 2x12 Özel Örüm Tekerlek Seti
● Miıchelin Country Mud Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 13.0 KG

Seçeneklerine bunu da ekleyebilirsin, 500 tl nakit verip aldım.

(link)

ön amörtüsörü kilitlenebiliyor.

@Sadık Öz

Bir baktım da hoşuma gitti. Bu sefer de şık üçe çıktı sanırım.Bianchi hakkında pek yorum gelmeyince ben de onu eleyeyim dedim.Bu bisiklet de kafama takıldı

(link)

Diğer seçenekler de IGMAN ve ASTRO M. Fakat şu igmanın fiyatı hakkında bilgi verirsen sevinirim.500 küsürden kastın nedir?

@ömürcan güler

Ben şu an bisikletin bayiye gelmesini bekliyorum ellerine geçince bana ulaşacaklar ( isim ve tlf biraktim ) .Bisikleti alinca size detayli bilgi veririm. Sanıyorum peşinde %10 indirim vardir çogu bisikletçide oldugu gibi. forumda araştirirken gormustum ( 500 kusur seklinde ). Ama tabi 500 küsürün 510 TL oldugunu sanmiyorum. 550 TL civaridir diye düşünüyorum ( ben de ona gore pazarlik yapacam :) )

BIANCHI HERO BENDE KULLANIYORUM 26" JANT VAR 21 VİTES FakaT UFk bir sorunu var kullanıcıyı çok rahatsız eden direksiyonu. direksiyon sabit yükseltilemiyor ama bisiklet alacam diyorsan bianchi hero tavsiye ederim. bisikletin orjinal hali ile ulaştığım sürat 85 km. şuan ki haliyle daha deneme yapmadım.

Geri