nolcak ya bulgurludan haydarpaşaya ordan trenle gebzeye yorulmamak için topçulardan 25 km 65 değil 25 gidiş 25 geliş 50 1 km falanda tırmanış tatlı tırmanış 52 km toplam gebzeden eskihisara iniş 3 km falan tur toplamı sana 58 km olur ben trenle değilde pedal basarım eskihisara kadar banada 100 km falan olacak.
çağrı yolu biliyosun yalova topçular arası nasılsa topçular ulaşlı arasıda aynı yol sıkıntı yok en iyi sen gelirsin zaten bu tura ersoy büyük ihtimal pazar olur cumartesi öğleye kadar çalışıyorum ben çünkü.
nolcak ya bulgurludan haydarpaşaya ordan trenle gebzeye yorulmamak için topçulardan 25 km 65 değil 25 gidiş 25 geliş 50 1 km falanda tırmanış tatlı tırmanış 52 km toplam gebzeden eskihisara iniş 3 km falan tur toplamı sana 58 km olur ben trenle değilde pedal basarım eskihisara kadar banada 100 km falan olacak.
Sende beni iyice pısırık yaptın Dün eve vardığımda km saatim 99km gösteriyordu. Artık 100km altına düşmek yok 65km yanlış hesap olmuş. 150 km düz uyar bana
estağfurullah barış abi iyi gitmişsin abi bende 78 km yapmışım dün sizden ayrıldıktan sonra geldiğimiz yol çok güzeldi tam performans oldu bizim için 35 km nin altına düşmedik 35 40 hatta bi yerde 46 km yi gördüm
Biraz değer kazanmasını bekliyorum sonra satıcam. Bir dahaki turda çıkartılmış olarak gelicem 5tl verene bir adet fotoğraf
Dün çoçukları bize erikleri sattıkları zamanki sevinçlerini gördünüz mü bilmiyorum, 11tl kazandık diye zıplayarak gidiyorlardı. Bu olaydan dersimi çıkardım Satacak elimde fotolar var Şaka bir yana akşam vakit ayırcam. Bilgisayara gönderip bir kısmını burdan, çok özel pozları kişilerin mail adreslerine göndercem
barış abi onlar 11 tl için belki bi hafta bekliyolar haftasonunun gelmesini çocuklara harçlık çıktı sana sucuk ekmek yapıcam ellerimle bidahaki turda bu turdada yine ben yapmıştım ama olmadı demek resimleri bana gönder ben karaborsayla satarım parayı kırışırız daha fazla kar yaparsın taşören girecek araya bende kazancam
Samet abi,
Bisikletim beylikdüzünde olduğu için ve getirmeye fırsat bulamadığımdan gelemedim. Önceki gece mesaj attım, geldi galiba.
Bir dahakine katılmak istiyorum bundan sonra bisikletimi kasımpaşada tutayım
Samet saklı göl kesmez bu gurubu Rampa inişlerde çok eğlendik. Düz yoldan değilde köylerden dolaşırız artık. Hem üst yollarda daha güzel manzaralı yerler varmış
abi alayına gideriz hiç farketmez rampa düz yol her yol paris ama bu sefer düz yoldan gidersek yüksek tempo gidelim yada 2 grup gidelim bi grup önden ulaşlıya kadar diğer grup yavaş arkadan düz yolda heleki o yol süper yüksek tempo çok zevkli oluyor.