Mustafacığım zaten ben maddi kazanç var demiyorumki, ama zamanlar doğru tutulamassa, sıralamalar alınamassa yarışmanın ne manası varki ? Geçen senelerde aynı sorunlar var bu sene de, Geçen sene eski takım arkadaşım Cem anamurlu çok iyi bir durumda giderken tamam senin yarışın bitti diyerek kenara çekmişlerdi, 20 dakka sonra da yaw senin yarış bitmemiş hadi git devam et demişlerdi, eee 3. 4.. olabilecekken 15. falan oldu, böyle ciddiyetsizlik olur mu ? Ben de buna canım sıkılıp geçen sene diğer yarışlara girmedim di. Bu sene de fazla değişen bir şey yok gibi.
Bir de kimse destek olmuyor deniyor yarışlara bir çok sponsor vardı halbuki, üstüne üstlük yarışmacılar katılım payı dahi ödediler, ben de hayatımda ilk defa bu antrenman yarışlarına ücret ödeyerek girdim, 5 ytl idi çok önemli bir para değil, 10 ytl olsa yine verirdim, eminim diğer yarışçılarda verirdi, yani bizyarışçı olarak bizden istenilen maddi desteği veriyoruz, tek isteğimiz iyi düzgün bir organizasyon, yarışta verdiğimiz emeğin değerinin bilinmesi, o yüzden yarışçılar destek olunmadı denmesin, toplanan paralarla da yövmiyeli eleman tutulup işin düzgün yapılması sağlanabilir. Ama yarışlar düzgün yapılmassa ne bir daha yarışçı gelir yarışlara ne de sponsor bulunur...
Bunlar benim görüşlerim, düşüncelerim, yüklenme olarak algılanmasın lütfen, tek amacımız spora spocuya ve emeğine saygı duyulan, bisiklet sporunun gelişmesine hizmet eden düzgün yapılan organizasyonlar.