Scudo Sports

2. Kaçkar Bisiklet Dağ bisikleti Yarışı - Yorumlar

Scudo
Hakan Abi dediklerin iyi hoş ama onlarda bu işi içlerinden gelerek yaptıkları için yapıyorlar.Herhangi bir maddi kazançları yok.O yüzden onlara çok fazla yüklenmekte yanlış olur.Sonuçta manevi destekle yürüyen bir organizasyon.Bu işi yapanların sayısı belli onlarda bu zor işleri yürütmeye çalışıyorlar.

Gönüllü arkadaşların rolü önemli. Duygun güzel bir noktaya temas etmiş.Yardımcı olan insanların sayısı artmalı. En önce de start noktasında sonuçları tutan arkadaşların başında oluşan kalabalığı ,gürültüyü ortadan kaldırmalıyız.Ancak bu şekilde sağlıklı çalışabilirler.

Belki bir tek bu rahatlık sağlansa sorun çözülecek.

Mustafacığım zaten ben maddi kazanç var demiyorumki, ama zamanlar doğru tutulamassa, sıralamalar alınamassa yarışmanın ne manası varki ? Geçen senelerde aynı sorunlar var bu sene de, Geçen sene eski takım arkadaşım Cem anamurlu çok iyi bir durumda giderken tamam senin yarışın bitti diyerek kenara çekmişlerdi, 20 dakka sonra da yaw senin yarış bitmemiş hadi git devam et demişlerdi, eee 3. 4.. olabilecekken 15. falan oldu, böyle ciddiyetsizlik olur mu ? Ben de buna canım sıkılıp geçen sene diğer yarışlara girmedim di. Bu sene de fazla değişen bir şey yok gibi.

Bir de kimse destek olmuyor deniyor yarışlara bir çok sponsor vardı halbuki, üstüne üstlük yarışmacılar katılım payı dahi ödediler, ben de hayatımda ilk defa bu antrenman yarışlarına ücret ödeyerek girdim, 5 ytl idi çok önemli bir para değil, 10 ytl olsa yine verirdim, eminim diğer yarışçılarda verirdi, yani bizyarışçı olarak bizden istenilen maddi desteği veriyoruz, tek isteğimiz iyi düzgün bir organizasyon, yarışta verdiğimiz emeğin değerinin bilinmesi, o yüzden yarışçılar destek olunmadı denmesin, toplanan paralarla da yövmiyeli eleman tutulup işin düzgün yapılması sağlanabilir. Ama yarışlar düzgün yapılmassa ne bir daha yarışçı gelir yarışlara ne de sponsor bulunur...

Bunlar benim görüşlerim, düşüncelerim, yüklenme olarak algılanmasın lütfen, tek amacımız spora spocuya ve emeğine saygı duyulan, bisiklet sporunun gelişmesine hizmet eden düzgün yapılan organizasyonlar.

belki bu yorumların hepsinde haklısınız bunlar yapılması gereken şeyler, ama ellerindeki imkanlarla bu kadarını yapabiliyorlar, 1 de bunu düşünün o zaman bizim onlara yardımcı olmamız gerekiyor bu konuda, sadece yarıştan sonra yorum yaparak değil, gerçekten desteğimizi göstererek, ben de böyle konuşuyorum ama ben bile 2-3 kez parkurdaki şeritleri toplamak dışında 1şey yapmadım, ama yarışı izlemeye gelen kişiler, millete laf atacağına orda boş boş duracağına organizasyona ayrdım ederlerse tabiiki daha güzel 1şeyler çıkacaktır ortaya...

Hakan Abi dediklerinde kesinlikle haklısın zaten bende bu mesajı yazarken aynı duyguları paylaştığım içinm yazdım.Sporcuların emeklerine saygı en önemlisi çünkü bu yarışı oluşturanlar olnlar.Onlar olmasa yarış olmaz.Onlarda emeklerinin karşılığını almazsa yarışa olan saygı dediğin gibi azalır.

Bende bu durumu gördüğümden yazmak istedim.Ama ben eminim ki bu yazım faydalı oldu ve bu konuyu halletmek üzere 3. yarışta güzel adımlar atılacak. Önemli olanda buydu zaten. Şu zamana kadar olan oldu ama ben inanıyorum ki onların duyarlılığı sayesinde bu sorunda aşılacak. O yüzden bundan sonrasında bakalım ne olacak.

Pazar sabahını bu organizasyon için ayıran tüm yarışçılara-çalışanlara sponsorlara teşekkürler .....

Hava durumuna rağmen ellerinde fotoğraf makineleri-kameralar parkurda ordan oraya koşanları da unutmamak gerekir...

Her yarışta organizasyonun daha iyiye gideceğine inanıyorum

Kimbilir belki seneye bu yarışlara Aydos Ormanı yada Valdebağ Korusu parkurları bile eklenebilir....;)

yanlışlıklar vardı hakketten
tamam iyi bi derece alamamamış olabilirim ama
katıldığım ilk yarışı tamamladım ama bana 6 tur yazmışlar

gecmıs olsun mustafacım
buyunce unutursun:D :D :D
hep benım basıma gelecek degılya :D :D
birazda senın basına gelsın:D :D

Geri