Scudo Sports

2. gün: Daday-Azdavay-Pınarbaşı-Eflani

mükemmel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık benim memleketim olan eflaniye gitmişsiniz keşke bende orda olsaydım sizi otelde değilde evimizde misafir ederdim

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Scudo
@Gökhan Akıncı
Merhabalar....tesekkur ederız...suanda da bergamadayız buradan ızmır ıstıkametıne ınecegız....bosluk buldukmu yollarda degerlendiriyoruz...selamlar....

• Beğen
@aturkyilmaz
Teşekkürler Ahmet… Umarım gelecek turlarda birlikte oluruz… Gerçekten güzel bir tur oldu…

@kory
Teşekkürler… Yoğun iş temposu arasında 3-4 günlük turları değerlendirmeye çalışıyoruz… Tekrar teşekkürler…

@cedrick41
Çok teşekkürler…

@İrfan Can
Teşekkürler… Gerçekten doğa çok güzeldi… Bu rotayı tüm turculara tavsiye ediyoruz… Tekrar teşekkürler…

@İbrahim Yurtseven
İbrahim Bey teşekkürler… Bisiklet üzerinde doğa ile içiçe olmak; gerçekten insana yaşama sevinci veriyor… Birkaç gün önce yine Ramazan’la 5 günlük Çanakkale-Çan-Balya-İvrindi-Bergama-Dikili-Çandarlı-Aliağa-Menemen-İzmir turundan dönmüş olmamıza rağmen resimlere bakarken hala yollarda olmak istediğimi fark ediyorum… Allah sağlık verdikçe yollarda olmaya devam edeceğiz… Tekrar teşekkürler, görüşebilmek dileğiyle…

@Zeki.Alper
Çok teşekkürler…

@k.tecimen
Valla Kemal Bey, turları kaçırıyorsunuz… Mevsim de bitti… Son İzmir turuna da katılmadınız… Kemal Bey çok teşekkürler… Yeni turlarda görüşebilmek dileğiyle…

@SUAT BAĞLAN
Çok teşekkürler…

@ibrahim Kızılkaya
Teşekkürler İbrahim Bey… Gerçekten Ramazan iyi bir yol arkadaşı… Ama mantarlar konusunda hala üzgün…
İleride sizlerin de bu rotaları seçmeniz ya da yol notlarımızın sizlere de faydalı olacağını bilmek bizleri de mutlu ediyor… Biz de teşekkür ederiz… Görüşebilmek dileğiyle…

@Kemal Faruk Doğan
Faruk merhaba…
Zaman yokluğundan yazıları ihmal ettiğimi biliyorum… En kısa zamanda, birlikte olduğumuz Eflani-Safranbolu-Karabük bölümünü de yazmaya çalışacağım… Birlikte olmaktan biz de çok memnun olduk… İstanbul’a tabii ki sizleri biz de bekliyoruz… Görüşebilmek dileğiyle, tekrar teşekkürler…

@majesty
Çok teşekkürler…

@tuncer bayık
Tuncer Merhaba…
Bizi konuk ettiğin için tekrar teşekkürler… İstanbul’a yolunuz düşerse muhakkak beklerim… Görüşebilmek dileğiyle… Teşekkürler…

@m.varolfb
Çok teşekkürler…

@Hakan Eşme
Çok teşekkürler… Sizlere bu duyguları yaşatabildiysek ne mutlu bizlere…

@Gökhan Akıncı
Çok teşekkür ederiz… Eflani’de bize arkadaşlık etmeniz bile, bizi çok mutlu ederdi… Umarım yollarda görüşebiliriz… Teşekkürler…

İbrahim Bey teşekkürler… Bisiklet üzerinde doğa ile içiçe olmak; gerçekten insana yaşama sevinci veriyor… Birkaç gün önce yine Ramazan’la 5 günlük Çanakkale-Çan-Balya-İvrindi-Bergama-Dikili-Çandarlı-Aliağa-Menemen-İzmir turundan dönmüş olmamıza rağmen resimlere bakarken hala yollarda olmak istediğimi fark ediyorum… Allah sağlık verdikçe yollarda olmaya devam edeceğiz… Tekrar teşekkürler, görüşebilmek dileğiyle…

okudum duygulandım süleyman abi...

nicelerini inşallah ....sağlık sıhhatle...son tur da iyiydi...tadı damağımda..

• Beğen
Geri