Scudo Sports

2. Gün: Amasra, Kurucaşile, Gideros ve Cide’den adios…

Ramazan abi gülümsemen her zamanki gibi hiç eksik olmuyor yüzünde.Ne güzel bir şey!:) Harika bir tur gerçekleştirmişsiniz.Keşke size daha yakın bir yerde ikamet etseydim de bu 3 günlük turlara ben de katılabilseydim:eek: Neyse yine bir turda karşılaşacağımızdan adım gibi eminim:) (GPA bekle bizi...:))

Yeni Giant'ın hayırlı olsun.Nice yollarda pedallayasın inşallah:)

Süleyman abi böylesine güzel bir turu planladığın ve resimlerle bizi de geziye ortak ettiğin için teşekkürler;)

Scudo
@AppRoacHaTe

Çok teşekkürler ozancım...mesafeler çok uzak değil hiç dert etme..otobüse binip uyuyorsun hoopp sabah bizimlesin... :)
tabiki karşılaşacağız...sende en az bizim kadar yollardasın ...üstelik uzun turlarda...ne kadar keyifli olduğunu gördün değil mi .. :)
Çok güzel tertemiz pırıl pırıl kardeşlerimiz geliyor...gün geçtikçe artıyor umutlarım....
Görüşmek üzere ozan..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
@precipice
Ramazan, çantalarda eşya arama konusunda yeni bir teknik geliştiriyorum…Artık, bu konuda pek fotoğraf çekemiyeceksin…

@Serkan TaşdelenSerkan, teşekkürler… Görüşmek dileğiyle…

@ademdogan
Teşekkürler… Yarısı düz, diğer yarısı da oldukça ciddi tırmanışları olan bir rota… Yokuş sevenler yolu, Cide’den sonra İnebolu’ya doğru uzatabilirler… Tekrar teşekkürler…

@kayhan1907
Kayhan Bey, gerçekten siz de aramızda olabilseydiniz çok iyi olurdu… Bu tür yokuşlu yollara insan bir süre sonra alışıyor ve yokuşlar kanıksandığı için problem olmuyor… Görüşebilmek dileğiyle…

@dagci_gezgin
İbrahim Bey, teşekkürler… Yaş konusundaki övgüleriniz için de ayrıca teşekkürler… Tekrar görüşebilmek dileğiyle…

@tuncer bayık
Tuncer merhaba… Öncelikle geçmiş olsun… Bu taş düşürme olayını bir kez de ben yaşadım ve nasıl bir şey olduğunu biliyorum… Düzeldiğine de sevindim… Görüşebilmek dileğiyle…

@Şuayip
Çok teşekkürler… Bu arada Bartın’daki su baskınını televizyonlarda izledik… Suların Kemer Köprü seviyesine kadar çıkmış olması hayret verici…

@Ahmet Mumcu
Ahmetçim, döndükten sonra hep birlikte yeni bir tur düzenleyebiliriz… İstanbul’a dönünce görüşelim…

@aturkyilmaz
Evet Ahmet, yeni 2-3 günlük bir tura hazır mısın?..

@Hasan Oğuz

@Hasan Oğuz

@sottozero

@bisikletseven

@xahi

@AppRoacHaTe

Tüm arkadaşlarıma bu güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum… Umut ederim, günün birinde karşılaşır, yollarda hep birlikte pedal basarız…

süleyman abicim.. sanırım necati amca gibi kağıda yazacaksın.. olsun ... sonuçta o kağıtta her defasında aranacak :) :)
ve iş başa düşecek :) sabırsızlıkla bekliyorum efendim :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
süper bir gezi, ellerinize ayaklarınıza sağlık. İlk fotoğraf karenizi gördüğümde daha çok duygulandığımı söylemeliyim, çünkü geçen yıl bir ay kadar Çaycumada ben de öğretmen evinde kaldım, hafta sonları ve haftaiçi hemen he sabah bir iki köyünü dağını patıkasını turlamışımdır, demek bazı insanlar hiç değişmiyor, karenizdeki personel arkadaş selim bey, gerçekten insana, hele bisikletli insana çok saygılı, buradan kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Bu arada, diğer turunuzda ereğliden geçerken bekleriz, hafta sonu olur da denk gelirse, bozhanede bir çay molası verirsiniz sanırım.

• Beğen
@emin demirpolat
Teşekkürler… Öğretmenevi’nde Selim Bey ve Erdal Bey bir bisikletlinin kaldığını bize söylemişti… Çaycuma’dan bir kez daha geçersek, muhakkak size haber vereceğim… Görüşebilmek dileğiyle…

@Ediz Tevfik Özgan
Çok teşekkürler… Görüşmek umuduyla…

@İrfan Can
Çok teşekkürler… Görüşmek umuduyla…

@Süleyman Şatır

Ben bu konuyu nasıl görmemişim :) Karşılaşmıştık. '' Umarım tekrar birlikte karşılaşırı, daha uzun süre birlikte oluruz... '' demişsiniz ya abi nasip ya oldu demi :) Sizleri yakından tanımak muhabbetinizle beraber olmak çok güzeldi,çok iyi insanlarsınız. Bende Süleyman Şatır abi gibi diyorumki '' Umarım tekrar karşılaşırız yine beraber birlikte oluruz... '' :)

• Beğen
Çok güzel anlatımınızla sıcağı, rüzgarı ve rampaları birlikte yaşıyorduk... Nur içinde yatın :(

Tanışmamış olsak da, bana bisikletle neler başarılabileceğini göstermiş insandır Süleyman şatır. Allah rahmet eylesin.

memleketimde yapılan bu turları , yazılan bu yazıları okudukça mutlu oluyorum. memleketime yapılan bisiklet turlarını görmek çok güzel

harıka ya sızinle tanısıp bole bı gezıye bende katılmayı o kadar ısterdımkı ah ah kucuk cocuk var bende annesı de gondermez benı :) bekARLIKTA oluyo ya bu işler degıl mı:)?

sulaeyman abı mı vefat etmiş.allah rahmet eylesin...

Geri