Scudo Sports

2. Gün... 50 yaş üstü bisikletçilerin İznik-Bursa gezisi...

Scudo
@Tarık DUMAN
Teşekkürler Tarık... Bu arada sana da şimdiden iyi tezkereler diliyorum...

@hdeveci
Teşekkürler Harun... Umarım birgün senin de katılımınla birlikte uzun soluklu bir tur yaparız...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@Serkan Taşdelen
Serkan, çok teşekkürler... Havalar Aralık ayında olmamıza rağmen çok güzeldi... Bu günleri değerlendirmek lazımdı... Biz de onu yaptık ve gerçekten güzel bir gezi oldu...

@bikernomad
Teşekkürler... Türkiye'nin hemen her yerini görmek istiyorum... Arkadaşlarımın düşüncesi de aynı... Yolumuz muhakkak Eğirdir'e de düşecektir sanıyorum... Çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
@Necati Bilgen
Evet Necati Abi... O sözü Fikret Albay'a ben de hatırlattım... Ama Yenişehir'den İznik yönüne gelişi söylemiştim dedi... O şekilde düşünürsek, Yenişehir'den geliş gerçekten çok daha kolay...

@TheflyingfalcononTEM
Çok teşekkürler... Biz de aynı düşüncedeyiz... Sağlığımız müsaade ettikçe de devam etmek istiyoruz... Tekrar teşekkürler...

@candede
Sevgili Can çok teşekkürler... Bu arada ikizlere de hoşgeldin diyor, sağlık ve mutluluk diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: candede
@xCeyhunx
Bu yazıları yayınlamamızın sebebi aslında sizleri teşvik etmek... Bu konuda başarılı olabiliyorsak ne mutlu bizlere...

@Ender Alıcıoğlu
Ender Bey teşekkürler... Tur iki günlük kısa bir turdu... Aslında İzmir'den başlayarak Fethiye - Antalya belki de Alanya gibi iyi bir güzergah gibi görünüyor... İlkbahar'da belki düşünebilir... Artık kısmet diyelim...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@rahmankarataş
Teşekkürler Rahman... En kısa sürede yine birlikte pedallamak dileğiyle...

@Süleyman Şatır

İlkbaharı sabırsızlıkla bekliyorum.
Baharın gelmesini herkes ister, ama ben ilk defa bu kadar çok istiyor olacağım. Çünkü, kısmetse sizi ve arkadaşlarınızı Antalya' da göreceğim. Sizlerle beraber aynı havayı teneffüs edeceğim. Yan yana pedal basabileceğiz. İnşallah düşünceler gerçek olur. Kısmet diyelim.

Selamlar ve saygılar sunarım.

super bi gezi inşalah ilerde bende sizinle birlikte pedal basarım uzun yolda ;)

Geri