Scudo Sports

2.El yol bisikleti Ne yapmalıyım

onur güneş

Forum Bağımlısı
Tepki
170
Şuanki bütçem 1100 1500 arası bu fiyata 4-5 aylık bir bisiklet alıp onu yaza doğru satıp daha ust düzey bir modele geçmek istiyorum sizce 2.el alıp 4-5 ay kullanıp satıp üst modelle geçmek mi yada bekleyip 2000-2500 e yazın bir bisiklet almak mı doğru olur bu arada yazın alıcam bisiklette 2.el olucak buyuk ihtimalle lütfen görüşlerinizi esirgemeyin :)

Not:Bu arada ilk defa yol bisikleti alıcam.Uzun zamandır yol bisikletini takip ediyorum almak için

Scudo
Aklımdaki soru 1100-1500 TL ye bisiklet aldıktan sonra yazın hızlıca satıp satamayacağın?

o soru benim aklımdada var malesef şanş işi ama 4 ay da beklemek istemiyorum

Hiç macera arama bence bisikleti satman kolay olmayabilir. Bekleyip yaza doğru alman daha mantıklı olacaktır. Ayrıca piyasaya çıkacak olan 2014 modeller de eski modellerin fiyatının düşmesine neden olacaktır. Şu an aldığın bisikleti yazın aynı fiyata satamayabilirsiniz.

öyle bir durumda var o zaman en iyisi beklemek ibi duruyor karbon maşalı 105 setli olsa yeter zaten 2000 2500 ede bulabilirim diye düşünüyorum bide aklıma şöyle bişey geldi kadro vs hepsini toplasam mesela yazın 1000 liralık kadro
alsam üstüne ucuz setler dizsem bunları yazın değiştirsem satabirsemde çıkan parçaları satsam daha mı iyi olur yani hem 4 aylık boşluk kalmaz hemde zaten yazın bütçemde artıcak oldundan daha iyi ekipman toplarım görüşlerinize açığım

Ben bu konularda acemiyim. Ama 1500 TL ye yeterince ikinci el iyi bir bisiklet alınabilir gibi me geliyor. 1500-2500 TL lik bir cihazın amatör olarak bir fark yaratacağını da sanmıyorum. Lisans alıp yarışlara katılacak isen 2500 TL lik ikinci el bir bisiklet düşünebilirsin ama diğer türlü aşırı bir fark yaratacağını düşünmüyorum. 1500 TL bir cihazla başla sonra ileride ihtiyacına göre yenilersin. Zaten lisans alıp yarışlara katılacağım diyor isen 2500 TL lik ikinci el bisiklet bile sana yavaş gelebilir.

simdi 1500liraya alacagina yazi bekle.
hem beklerkende para biriktirirsin.
gene 2.el bak ama ust donanim bak hem ust donanima binmis olur hemde daha iyi bir bisikletin olur satmakla ugrasmazzsin hemen.

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar Inoğlu
Herkeze teşekürler
O zaman biraz daha beklemek lazım o kadar bekledik bi 4-5 ay daha beklerim

Olabilir ben genelde yazın 2. el alırım kışa doğru ya aynı fiyata ya da 100-200 fazlasına satıp diğer yaz üzerine para koyup daha iyisini alırım. Ama zaten kışın bisiklete pek binemeyeceğinizi de düşünürsek bence yazı bekleyin alıp tekrar satmakla uğraşmayın

Parani usd cevir koy yastiginin altina yaza kadar para biriktir sonra istedigini al.)

Geri