Scudo Sports

2.El Whistle Bisiklet

ebrarahmet

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar internet'te dolaşırken 2.el Whistle Miwok 1163d'ye rastladım.Satıcının söylediğine göre 10km felan yapmış.Ayrıca garantiside sürüyor.Fiyatı 750TL.Ne dersiniz fiyatına göre iyi bir bisiklet mi?

Link: (link)

Scudo
O eleman abartmış. Çok nadir bulunduğundan Whistle adamlar sıfır fiyatına yakınını yazıyorlar. Ben olsam 1163D için en fazla 600 TL veririm. Çünkü sıfırı Geçen senenin euro kuruna göre hesaplarsanız 850 TL civarı kadar bir şeydi.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=84666

hatta bu konuda bakarsanız 12 taksik 750 TL'ye alınmış sıfırı.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
ebrar bey,
önemli bilgileri vereyim bisiklet almadan önce boyunuz önemli ,birde bacak boyunuz kaç cm, doğru kadroyu almak için..

http://www.competitivecyclist.com/images/pages/fitcalc/measure_ex_1.jpg

@ebrarahmet

10 km kullanılmış lafı ne kadar gerçekçi ?? Ve bunu nasıl ispatlayacak ?

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Kudret Kurtcebe

Boyuma göre 18" kadro almayı düşünüyorum.Boyum 1.76

@Özgür Türker

Dediğiniz gibi 10km demesi gerçekçi değil fakat görünüm olarak fazla yol yapmamışa benziyor.

Arkadaşlar başka fikri olan yok mu? 700 TL'ye veririm diyor.

ebrar bey,
ben mtb aldım bacak boyuma göre ve boyuma göre benim kadro 18.76 inç ve sele kilidinden ayna kolun orta noktasına olan uzaklık ise 48 cm dir 5 yıl 4 aydır 200 km lerde bulundum ve ne bilek ağrısı ne bel ağrısı ne de kıkırdak zedelenmesi ayrıca sağ pedalı aşağı tutarım ve spd ayakkabımı geçirdiğim zaman asla dizim kırık olmaz sele ayarı yapılması önemlidir...
kendimle sizi kıyaslar isem ,sizin boyunuz benden 2 cm fazla olduğuna göre bacak boyunuzu ölçmediğiniz ama tahminimce benim bacak boyuma yakın olabilirsiniz bu durumda 18.76 inç bisikletin sizde sorun yaratacağını zannetmiyorum üst boru uzunluğu 53 cm benimki sizinde öyle olursa size bi dez avantaj sağlamaz,,,, 19 ve üstü inçler size büyük gelir..

O bisiklete 700 TL verene kadar Carraro Force 530HD, Carraro CRS600 veya CRS620 al sıfır olarak.

700 TL çok fazla. Tamam resimlerden az yürümüş gibi gözüküyor ancak max ederi 600 TL.

Geri