Scudo Sports

2.el Trek Fx serisimi-Yoksa Salcano city sport 2012 sıfır mı?

muratt35

Daimi Üye
Tepki
144
Evet arkadaşlar bütçem 650-700 tl arasında.Salcano city sport 2012 24vs modeline bütçem yetiyor.Fakat sizce 2.el Trek 2011-2010 model fx serisine mi bakmalıyım.Tercihlerim arasında çok kararsızım.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...

Salcano'nun özellikleri bu: (link)

Trek fx 7.0 : (link)

Trek fx 7.1 : (link)

Trek'leri ancak 2.el alabilirim.Salcano'yu 0 alıcam.

Aradığım özellikler:Kolay kolay parçaları dağılmasın.Şehir içinde ve sahil kenarlarında yazın günde en az 30-40km gezicem.Amacım beni bu gezilerde sorunsuz idare etmeleri. Şimdiden teşekkürler....

Scudo
Murat inşallah sen de en yakın zamanda güzel bir bisiklet sahibi olursun. Ben olsam o fiyat aralığında bulabiliyorsam temiz ikinci el TREK FX alırdım

Merhaba murat bey, ben de ikinci el fx 7.1 almanızı tavsiye ederim. Umarım içinize sinen bir tercih yaparsınız

merhaba bende olsam trek alırdım derim umarım içinize sinen bir ikinci el temiz kullanılmış trek bulabilirsiniz

Alda kurtulsun şu forum :p Şaka bir yana, sonuçta memnun bir bisiklete binmektense almamak daha iyidir. İNŞALLAH aklına yatan bir bisiklet alırsın.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Murat, 2.el temiz bulabilirsen Trek al, Trek çok daha iyi...

bende benzer durumda olan biri olarak sormak istiyorum, treklerde parçların daha düşük model olması dezavantaj olmuyor mu?

2.el Trek FX direk :)

@İsa Öcel

Zamanla imkanları ayarlayıp tek tek komponentleri yükseltebilirsin sonuçta.Ondan dolayı pek dezavantaj olarak bakmazdım ben duruma

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.Trek fx serilerinde amartisör olmadığı için tercih etmiyeceğim.Salcano'nunda uzun süre dayanacağını düşünüyorum.Hırçın kullanan biri değilim bisikleti.Zar zor para biriktirip alacağım için gözüm gibi bakıcağım.Tercihim ilk bisikletiminde 0 olmasından yana olacağı için ve görüntüsünü çok sevdiğim için çok teşekkür ederim sevgili büyüklerim abilerim.Hepiniz saolun....
Tercihim:Salcano city sport 24vs son kararım artık :D İnşallah hayırlısı olur....

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Hadi hayırlısı Murat. Merak ediyorum da, bisikleti aldığın ilk gece nasıl yatıp uyuyacaksın? :D

hadi şimdiden hayırlı olsun Murat :)

Amortisörlü olup olmamasını iyi düşün incele.Sonradan değişim maliyetli oluyor.
Şimdiden hayırlı olsun.

hani sen kron xc500 alıyordun, sen benden de kararsız çıktın:) 28 inç alma bence boyun da çok uzun değilse zorlanırsın. sana önerim 26 inç MTB al. ne yapacaksın trek fx i falan. 15 yaşındasın genç işi bişeyler al

Sıfır al kardeş, sıfır her türlü daha iyidir. istiyorsa trek fx 100.0 olsun

Saolasınız iyi dilekleriniz için değerli büyüklerim/abilerim :D İnşallah biran önce kavuşurum ya çok istiyorum :D

@Ömer Soykan
Abi az kaldı sınavlar felanda başladı bilirsin lise biraz zor :D

Geri