Scudo Sports

2.el Sorunlu maşa @ suc duyurusu.

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar bu gün öğrendiğime göre masanın kilitleme yerindeki yayda yamukluk var ve maşa kilitmekanizmasından yağ kacırıyordu , sahibi erdoğanlara bakıma vermiş fakat yayı değiştirmemiş . Satıcam diye ben aldım kaçkarda gösterdim kurcalamışlar dedi. Sahibi kabul etmiyor . Hukuka baş vursam nasıl bir yol izleyebilirim.

Scudo
2. el aldıysan pek şansın yok gibi sonuçta belge fatura fiş imza herhangi bir şey yok elinde :s

Söz uçar yazı kalır , deyimi tamda böyle durumlarda insanın aklına geliyor...2.el alırken mikroskopla incelemek gerekiyor..Rulmanlı diye aldığım jantlar bilyalı çıktı eyw dedik..Bu dünya malı burada kalır , inanın uğraşmaya değmicek şeyler ama insanların yaptıkları bu tür şeyler için sonuna kadar uğraşmalı..Bir daha olmaması ve mağduriyetinizin giderilmesi dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
Site içi yazışmalarınız (özelden) varsa bu da kanıt olabilir. Zamanınız varsa uğraşın. Hakkınızı alın.

ayrıca öyle bir dünyada öyle bir ülkede yaşıyoruz ki emniyete haber versen ilgilenmiyorlar hele ki böyle küçük bir olayla hiç ilgilenmezler. hukuka başvursan da bir şey elde edeceğini zannetmiyorum.

abi elindeki maşa 2 3 kuruşluk bir şey değil peşini bırakma elimizden ne gelirse yaparız ...

Recep özkıvanc Samsun carşambada ikamet ediyor kesinlikle alış veriş yapmayin ! 15 yaşındaki cocuktan farkı yok siz siz olun yaklaşmayın bile! Allah belasını verir benden 600 aldı beni nasıl sıkıntıya soktuysa allah 2 katını göstersin son sôzüm budur! Gùnlerdir süspansiyon yùzünden yùzüm gùlmüyor morelim0.

@SerkanNamazcı
Of abi ya o fiyata sıfır Axon maşa alınır niye kendini riske attın ki? :(

@SerkanNamazcı

hocam o kişiyi gidip bulamaz mısınız Samsun da ?

@Hasan Kılınç

bulur bulmasına da adam seni tanımıyorum der olur biter ne yazıkki :(

Galericilerin yeri yurdu belli 300.000 km deki otomobili 90.000 km de satıyor hukukun elinden de yağ gibi sıyrılıyor : ))) Anlayacağın senin iş maddi yaptırımı olan yollarla zor ama için rahat olsun er yada geç ilahi adalet yolunu bulur : ))))

Kendim bakim işlemini yaptırıyorum eski haline dönecek sorun kalmiyor allahtan bulsun ödesiriz bir gün elbet.

Geri