Scudo Sports

2.el parçalar aranıyor

CROSSCU31

Daimi Üye
Tepki
30
parçaların hepsi ikinci el olmak üzere amortisör ön arka göbek(kaset) kaset ruble 8-9 vites fren kolu 8-9 shımano siyah fren ayağı ilgilenen arkadaşlar resimleri ile parçaları gösterebilirlerse daha iyi olur saygılar.

Scudo
yokmu ilgilenen bide şunu yazmayı unutmuşum amortisör borusu ince olcak boyutunu bilmiyorumda klasik çoğu ucuz bisikletlerde olan amortisorlerden

merhaba, aradıgın parcalar shımano olmaz da sram olur mu ? eger olursa bende aradıgın parcalar var.

fiyatta anlaşırsak olur tabıde sram pahalı olur yınede sen bı fıyatları nı yolla

elimde cant seti var ilgilenirsen verebiliriz vulta kasnaklar(gri) göbekler acera
arka ruble 8 li cantlarım temiz istersen fotoda koyabilirim

crosscu eer ıstersen jantlarla ılgılenıodun uzerındekı rublemde satılık msn e ekledım cewrım ıcı oldugunda gorusuruz

@stray_178

teşekkürler sadece göbek lazım çember veya jant degil

lütfen fiyatları yazarsanız sevinirim bide ben eskişehirden olsun istiyorum daha doğrusu arkadaşım

@CROSSCU_31
Fotoğraflar yok ama tahmin edebilirsiniz. Henüz altı aylıklar, temizler. Fren seti (kollar ve bacaklar) toplam 45 Ytl, ruble, 25 Ytl olur. Birlikte alırsanız 60 Ytl olur.

ben arkadaşlada komuşuyum fiyatlar cazib ekle benim msneyi olabilir

eğer resim ve fiyat yazarsanız daha sağlıklı olur

Geri