Scudo Sports

2.el mtb ön arka çamurluk, bagaj ve sırt çantası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba, 2.el kullanılabilir şekilde bu ürünleri arıyorum. İstanbul içi elden teslim olursa çok iyi olur.

ön çamurluk amortisörlü maşaya uygun olmalı. Arka çamurluk da bagaj takmayı düşündüğüm için bagaja uyumlu olmalı.

Bagaja gelince, bisikletim mtb fakat kadromda bagaj delikleri ve vidaları mevcut. Yani sele borusuna bağlanan türden bir bagaj aramıyorum.

Sırt çantası da ufak tefek yedek parça ve bir kaç parça kıyafet taşımama imkan sağlasın yeter. Küçük yırtık sökük sorun olmaz fermuarları çalışsın yeter.

makul fiyatlarda ürünler olursa çok sevinirim. İmkanım olsa zaten sıfır malzeme alırdım, herkese şimdiden teşekkürler

Scudo
@Berksan

teşekkür ederim Berksan bey aradığım gibl bir çamurluk seti değil bagaj düşündüğüm için sorun olur

4 fermuarlı bir çanta mevcut fiyatı 40 tl ihtiyacınız varsa görüşelim.

@Ugur Basdag

Resimde bagajda takılı?

Özür dilerim resimlerin tamamı açılmadı tekrar bakıp size dönüş yapacağım

Mert bey çantanın resmini görme şansım var mı

Gerçekten özür dilerim o bagajı fark edemedim çok iyi kamufle olmuş :D ben tur bagajı düşünüyorum bu yüzden sıkıntı olur demek istemiştim

@mertceo

çanta için görüşecektim mesaj atamıyorum

Umut kılınç'tan bagaj rezerve edilmiştir diğer ürünler için ilan güncel

Ön Bagaj'a ihtiyacın varsa, amortisörlü maşa uyumlu Tubus çelik var elimde. Kurban Bayramı'ndan hemen önce almıştım. Bir kere kullandım 2 günlük turda. Yeni bisikletimde sabit yol maşası olduğu için satıyorum.

Geri