Scudo Sports

2.el Merida Crossway 500. Düşüneleriniz nedir?

@bagetci Seçenek çok olunca kafa karışıklığı fazlalaşıyor ve karar vermek de bi o kadar zora kaçıyor :)

• Beğen
Tepkiler: wenom
Scudo
Bakicagin model 2500 araliklarinda olacaksa en az deore olsun buna dikkat et bence o rakama altus acera vs alma

@oenaj evet ona bende baktim iyibir secim olabilir fikirlerini izlenimlerini paylas bende bakiyirum o modele

@oenaj Bence de fevri hareket etmeyin. Benim gibi donanımdan da anlamıyorsanız özellikle. Hoşunuza giden bisikletlerin forumlarına uğrayın kullanıcı yorumlarını okuyun derim. Ben önce bisan yaylı bisikletlerinden sonra 2013-2015 kron xc 250, akabinde 2015 nisanda carraro 224 , 2015 eylülünde ise sedona 410 aldım. Bunları alırken test sürüsü yapmadan aldım. Ve ne istedigimi tam bilmiyordum. Bisiklette hafiflik önemli ve hangi sartlarda kullanacağınız da. Ben düz masali sedona aldim hep asfalttayim diye ama yollar bozuk olduğunda küt küt vuruyor. Sram vites sistemi de degisik alışamadım henüz. 1 ay forumdan çıkmayın konuları okuyun derim . Mesela herkesin kendi fikridir ama ben disk freni gereksiz buluyorum bisiklette. Aklınıza yatan bisikleti test sürüsü yapmaya calisin. Sonra magaza fiyatını aldıktan sonra nette kupon cek vs ile daha uyguna da bulabilirsiniz.

Carraro 330 u 1250 ye buldum, Sizce aksesuralı merida crossway mi, aksesuarsız carraro 330 mu?

330 donanimi iyidir

@oenaj dostum bende birkaç gün öncesine kadar Merida Crossway 100 almayı düşünüyordum. Sonra İstanbul' dan Merida Bayiiliğini bırakan ve elinde son kalan 48 cm bisikletleri alış fiyatına veren birisine denk gelip neredeyse Merida Crossway 100 fiyatına 500 modelini satın aldım. Piyasa fiyatı 1230$ olup, indirimli halini 1040$ sattıkları bisiklet bana 840$ a geldi. Ambara da 25 tl civarı bir bedel ödeyerek o paraya sıfır bisiklet sahibi olabilirsin. Madem sende 48 cm kadro arıyorsun istersen bir görüş derim.

(link)

Firma sahibi Gökhan bey. Ona İzmir' den Erdi isimli arkadaş yönlendirdi dersen yardımcı olacaktır.

Merida gibi markalar Ar-Ge ye yaptıkları yatırımları haklı olarak fiyatlarına yaptıkları eklemelerle geri kazanmayı umut ediyor ve haliyle bu durum 2. el Merida piyasasını da ister istemez ekliyor.

Marka sovalyeliği yapmayı sevmem ama ben gerçekten çok memnunum Merida'dan gerçi ben epey uygun bir fiyata almıştım benimkini ama şu da bir gerçek ki Merida alıyorsanız biraz markaya da para vereceksiniz demek. :) Ama bu paranın karşılığını kesinlikle alacaksınız demektir bu.

Alternatifleri araştırılabilir, daha uygun modeller alınabilir lakin şu bisiklet oldukça temiz ve güzel gözüküyor daha evvel görüp incelemiştim malum siteden.

• Beğen
Tepkiler: sagamore45
Geri