Scudo Sports

Bulundu 2.el Kadro arıyorum.17-17,5 veya 18 inç olabilir!

Arkadaşlar, verdiğimiz cep telefonu numaralarına lütfen biraz daha dikkat edelim. Bugün bir arkadaşı verdiği cep telefonundan kadro için, bir kaç kez aradım. Her seferinde yanlış numara olduğu söyleniyor ve değişik insanlar çıkıyor. Bisiklet-misiklet yok kardeşim burda diyor. Lütfen kontrol edelim!:boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
@MTB_power

Kıymetli kardeşim, sana özelden cevap gönderdim. Ama ulaşmadı galiba! İlanın ilgimi çekti. Hafif, Aliminyum kadro. Boyası olmuş yada olmamaış hiç önemli değil. İnşallah ben onu, yarışlarda kullanmak istiyorum. Ama senden cavap gelmedi! e-mail: mkaptanbasi@hotmail.com
Tel: 0535 923 22 25
Cevp bekliyorum.

dostum

KRON xc 1000.. çizik fln yok. en buyuk atraksıonu kaldırımdan inmek oldu: )) eski sahibi ter temiz vermişti zaten. 17.5 inc bu arada.
(link)

Beyaz Renk bi KAdro arıyorum bende.. bulursam satacagım bunu: )

2. el fıyatı hakkında bir bilgim yok ama irtibatta olalim heran herşey olabilir: )

posetcayy@gmail.com

2. veya 3. el yabancı marka bir kadro arıyorum. Yerli malı yurdun malı, ama ben Giant, Trek veya Scott gibi bir kadro arıyorum. İlan hala güncel.:cool:

@mkaptanbasi@hotmail.com

Sevgili arkadaşlar, ilanım ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Lakin konunun baş sayfasındaki ilk mesajda, yabancı marka diyor. Acaba kron ve sedona satıldı da, yabancıların eline mi geçti? Böyle olsa bile, uzun bir süre eski mallar piyasada hala daha dolaşır. Onlar yerli marka değiller mi? Lütfen iyice okuyup, anlayıp öyle yazalım. Ayrıca fiyatını koymadan da lütfen satışa çıkartmayalım. Aslında ilan çok açık ve net! Sevgiler!

KRON TR Üretimidir….
(link)

(link)

Efor bisikleti tarafından….İyi forumlar…

@bisikletcanavari

İlanımla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Lakin benim elimde de hali hazırda zaten 15 inçlik bir kadrom var ve bana çok çok küçük geliyor. O yüzden daha büyük kadro arayışındayım. Sağolun!

İlanımla ilgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hepiniz sağolun. Allaha şükür, aradığım kadroyu buldum. Konu kilitlenebilir.

Geri