Scudo Sports

2. el bisiklet

EmreTzn090909

Aktif Üye
Tepki
75
İsim
Emre Tüzün
Bisiklet
Trek
Herkese iyi forumlar sizce 2.bisiklet olarak bir tane daha dag mi yoksa yol bisikletimi almaliyim :)Hayatimda hic yol bisikleti kullanmadim forumdakiler cok ovdugu icin aklima takildi alirsamda canyon alicam tesekkurler

Scudo
maddi durum müsaitse tercihlerinize göre yol/touring/cyclocross üçlüsünden biri.

Amaca göre değişir, her yere girer çıkarım hem yol hem dağ yaparım hem de dropbar kullanırım dersen Cyclo-Cross, little little into the middle kıvamında.

asfaltta devam edecekseniz, dropbar ya da flat bar bir yol bisikleti kesinlikle öneririm. ara ara asfalt dışına çıkarım derseniz yol bisikletini unutun.

cyclocross al başka bişey kullanmana gerek kalmaz zaten

bende bir yol birde mtb var. mtb nin arkasına bagaj takarak taşıma pazar arabası olarakta kullanabiliyorum. Arada bagajı çıkarıp dağlara cıkıyorum. aradada yol ile tırmanış ve hız yapabiliyorum.

@EmreTzn090909 Amaca göre değişir ve yaşadığnız bölgenin yoluna görede değişir bozuk toprak yada bol çukurlu yollar varsa yol tavsiye etmem affedersiniz popo acısı yapıyor:) ama Normal şartlarda yol bisikleti candır gerisi heyecan. ve şunuda unutmamak gerekir gerek MTB gerek YOL ikisinin zevki tadi çok bambaşka. Sırf bu yüzden zaten olan MTB bisikletimi satmadım Yol bisikleti alarak ikilemiş oldum.:)

Teşekkürler Birkaçınızda benim firkimdeymiş zaten bendede şuan mtb var satmadan alacağım zaten bir tane daha mtb olmasın diye kafama takılmıştı konu tekrardan bekliyorum yorumlarınızı :harika:

2000-2500 tlye kadar alinabilicek en iyi donanimli en iyi kadrolu en iyi jant setli yol bisikleti tavsiyelerinizi sormak istedim bu ilk defa yol bisijleti deneyimim olucak dağdan sonra tesekkurler :)

ilk aklıma gelen triban 520 ama üçlü aynakol dezavantaj gibi görünüyor. onun haricinde salcano xrs030 tiagra var ama fiyatı 3000'lere dayanmış görünüyor. ayrıca carraro race 052 oldukça iyi bir seçenek. diğer yandan mosso'nun modellerine bakılabilir. acele etmeyin iyice araştırın, karşılaştırın, kullanıcı yorumlarını okuyun.

Btwin triban 520 ye bende baktım ama donanım olarak biraz gerimi kalıyor acaba ?:kötü:

@EmreTzn090909 2000 lira bandında olanlarda durum böyle. 2500 için açıkçası race 052 oldukça iyi bir seçenek (Berke isimli bir arkadaşımızın race 052 incelemesi forumda mevcut)
dibine kadar araştırın derim, almadan önce kafanızda soru işareti kalmasın.

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Öle Yapacağım zaten teşekkürler @Ahmet Ayaz sahibinden de gezinirken Berke İsimli arkadaşımızın bisikletini gördüm :harika::harika:

(link)

merhaba hocam 2015 model salcano xrs030 sram apex satıyorum ben tertemiz kadroda çizik bile yok 2500tl ilgilenirseniz detaylı foto atabilirim
0545 424 1993

Dosyalar

• IMG_9675.JPG
    IMG_9675.JPG
    131,5 KB · Okunma: 27
Decathlon'da satilan BTWIN Alur 700 su anda indirimde. Uygun kadro boyunu bulursan kacirma.

• Beğen
Tepkiler: Mertkangunes
Arkadaşlar doğru yere konu açamadığım için buraya yazıyorum bi sorum olacaktı. 5 yıldır mtb kullanıyorum ilk bisiklet olarak triban 520 düşünüyodum şimdi alur 700 indirimdeymiş 500 tl daha koyup almak ilk bisiklet için mantıklıdımıdır? yoksa triban 520 yeterlimi

@EmreTzn090909
Evet satılık, ilgileniyorsanız özelden ulaşabilirsiniz.

@berkuai triban 520'ye yakın fiyata benzer özelliklerde bisiklet bulabilirsiniz, ama 2500 lira civarında alur 700 gibi bir bisiklet bulunabileceğini pek sanmıyorum. kaçırılmamalı.

• Beğen
Tepkiler: berkuai
Güzel kardeşim, forumda satılık temiz ve uygun kullanılmış bisikletler var, neden düşünmüyorsunuz? Caad 10 var örneğin, 2900 TL...

• Beğen
Tepkiler: Mertkangunes
Geri