Scudo Sports

2. el bisiklet tavsiye

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Ortalama 1200 tl civari 2. El mtb almak istiyorum. İkinci el bisiklet alirken nelere dikkat etmeliyim. Bu fiyata nasil donanim olmalı. Tavsiye ettiğiniz model marka var mi. Yardimlarinizi bekliyorum.

Scudo
İlan açamıyorum henüz, ilan açmaya yeterli görülmediğim için bu mesajım da kurallara uygun olmayabilir. Ama (link) linkteki ürünü satıyorum, ilgilenirsen iletişime geçebiliriz.

@Lütfi Tosun

Bana da büyük valla, ben de o yüzden satıyorum :) Alırken bile bile lades yaptım açıkçası.

@Lütfi Tosun O fiyata ikinci el ile bence uğraşmayın. 900 TL'ye Decathlone'dan aşağıdaki bisikleti alın hem sıfır bisikletiniz olsun garantisi olsun hem de 300 TL'niz cebinizde kalsın. O parayla da kask, eldiven, şort, gibi tamamlayıcı ürünler alabilirsiniz.

(link)

temiz 2.el alman daha mantıklı o fiyata deore grupset'li (ön-arka aktarıcı-vites kolları,aynakol,göbekler vs. deore olan bisiklet),sram markasında da en az x5 set'li, bir ihtimal havalı maşası olan,havalı değilse de en az xcr model maşası olan bisiklet bulursun,tavsiye olarakta merida,trek,cannondale,giant gibi markalara bak

Carraro sportive 330 ikinci elini bulursunuz

Forumda ikinci el bisiklet ile ilgili harika konular var. Azıcık araştırma yapmanızı öneririm konu açmadan önce :)

2. El Bisiklet Alma Rehberi

Bisiklet tavsiye diye ve bisiklet model ismine göre arama yaparsanız, forumdaki tecrübeli arkadaşların yorumlarına ulaşabilirsiniz.

Konuyu da müsadenizle kilitliyorum :)

Geri