Liqezz
Üye
- Tepki
- 88
- İsim
- Tamerlan
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Satan arkadaşında bana bilmediğini söyledi o yırtığı babama bir şekilde söylerim artık yaz mevsiminde temiz 2.el kadro bulursam ona geçerim tercihim v frendirBence iade edebiliyorsanız edin. Söktüklerinizi takarsınız gene, etmeyecekseniz de bu şekilde alıp tamir edecek biri varsa satın gitsin. Bisiklet alacağınız zaman için şimdiden video vs izlemeye başlayın, kendiniz expertiz yapacak kıvama gelin. Kimseye güven olmuyor malesef, tanıdık bisikletçi bile bazen gözden kaçırabiliyor. Şahsen kendim bakarım alacağım zaman, en azından ben görmemişim derim kimseye de kızmam. Şeytanın aklına gelmeyecek yerlere bakmak lazım bazen. Satan da bilmiyor nadiren çatlak olduğunu, şark kurnazları hariç.
Toparladıktan sonra sürüşe çıkarım (mahallede araba felan nadir olur yol çakıllık bakımsız) baktım çatlak geliyor bisikletçiden alu kadro bulup 2.el temiz değişirimKadronun en kritik boruları chainstayler oluyor, ince yapılı olmalarına rağmen en fazla yükün bindiği borular. Oradaki yırtığın (çatlak değil yırtık demek lazım) bir telafisi yok maalesef. O bölgeye tekerin temas etmemesi için içeri form verilmiş olmasından, yani silindirik olmamasından dolayı aracı parça kaynatarak takviyelendirmek de mümkün değil.
Yüksek hızlara çıkılmayan, düzlükte sürülen vitessiz çarşı pazar bisikleti yap bence bu kadroyu. Arada bir yırtık ilerliyor mu diye bakarsın.
Reddit'ten buldum bire bir aynısı benimle üst tarafta da aynı
Dosyalar
Son düzenleme: