Scudo Sports

2 dakikada başıma 2 kaza geldi.

@irfanyazicitunc

Aynen öyle frene çok tedbirli dokunmama rağmen düz yolda bisiklet kaydı gitti.

@Tahir Keskin

Evet. Arabayı görmediğim için kötü oldu aslında, görünmez kaza her zaman kötü oluyor. Selam olan Rabb'im herkesi görünmez kazalardan korusun.

Scudo
kapı göçüp size bir şey olmadıysa allah korumuş. aslında taşıtı fark etmez, taşıt olmasına da gerek yok. herhangi bir yolculuk sırasında çıkmadan önce peygamber efendimizin bizzat uyguladığı bir dua var. onu okumakta fayda var.
"Subhânellezî sehhare lenâ hâzâ ve mâ kunnâ lehu mukrinîn. Ve innâ ilâ rabbinâ le munkalibûn."

• Beğen
Tepkiler: Reahax
Buzlanmadan mı kaydı diyorsunuz ?

• Beğen
@MertAG

Uzaktan su gibi görünüyor ama aslında buz.
Öyle bir buzlanma ki ıslanmadım ve o kadar sürüklenmeme rağmen elbiselerime bir şey olmadı. Asfaltta sürüklensem o kadar mutlaka elbiselerim yırtılırdı.
Zaten bana çarpanda benim gördüğüm kazayı görmüş ve el frenini çekmiş. Kaldırıma çıkabileceğini kestirememiştir zaten. Arkasından 5 dakika içerisinde bir iett otobüsü iki-üç araç daha tehlike atlattı o buzlanmadan dolayı.

Hafta sonu foruma bakamadım. Konuyu yeni görüyorum. Çok geçmiş olsun Recep. Allah beterinden saklasın.
Gizli buzlanma sakat şey...

• Beğen
Tedbirinizi aldıktan sonra başınıza birşey gelmemesi için dua etmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Tekrar geçmiş olsun...

• Beğen
Geri