Scudo Sports

2 Bisiklet Arasında Kararsız Kaldım Yardıımmmm :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar benm bütçem 450-500 lira civarı ve Bianchi Speed 4000 ile Salcano NG650 arasında kararsız kaldım acaba hangisini alsam?Hangisi daha hoş duruyor :)

(link)

(link)

Scudo
Bianchi speed 4000, Ng 650 ye göre daha ağır ng 650 diyorum.

ikisini de deneme amaçlı kullandım. bianchi görüntü olarak daha sade. ng650 çocuk bisikleti gibi bide ön-arka göbekler iyi değil. ağırlık olarak arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama bianchi daha çok hoşuma gitmişti benim..

yorumunuz için teşekkürler...acaba az daha para katıp kron xc250mi alsam diyorum fakat ankarada satıcısını bulamadım internetten almayada pek güvenmiyorum açıkçası...

@Mustafa Hakan MERT

Bu daha isabetli bir seçim olur bence

@Mustafa Hakan MERT

arkadaşım ankara performans bisikletten 2 tane kron xc250 aldı kendisi ve eşi için. oradan alabilirsiniz. netten aldılar üstelik fakat sizin birebir görerek alma şansınız da var. kron, kadro ve komponentleriyle kesinlikle diğer tercihlerinizden üstün.

çokkk teşekkür ederim. aklımda bazı soru işaretleri vardı bunlar sildiniz... nakitte en son kaça iner acaba internette 540 lira yazıyorda.nakit 500 lira olursa nakit alırım gibi

Arkadaşlar nakit paranız var ise 450'ye kadar zorlayabilirsiniz bence sirkecide bu ümkün ama diğer illeri bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Sadık İnanici
imkanınız varsa kron alın diğerlerine göre çok iyidir

yaw arkadaşlar konuyu bölmiyim ama biz atıyorum gittik nasıl getiricez bu koca bisikleti :D ?
Ve birde netten alırken pazarlık oluyormu ?

Bütçeni birazcık daha zorlayıp 600 TL'ye çıkabilirsin Carraro 419 Grunge çok daha iyi bir seçim olacaktır bence.

İzmirde kron xc250 yi 500 tl ye aldim gecen aylarda
500 e alirsin sende bence

500 e inersiniz de 450 zor bence. Kadro seçimi ni unutmayın bana büyük kadro verdi adi herifler sizide kandırabilirler.

Geri