Scudo Sports

2 bisiklet arasında kaldım

medetkerem

Aktif Üye
Tepki
47
arkadaslar bianchi afx 8027 ve salcano insomnia 27.5 arasında kaldim. linkleri aşağıda. bianchinin frenleri ve arka aktaricisi daha iyi. ayrica kadrosunun konik olmasi cok hosuma gidiyor. salcanonun ise maşası daha iyi. siz hangisini onerirsiniz?
(link)

(link)

Scudo
fiyat önemlıyse salgano :)

naptın kanki:) kipa da indirim var hafta sonu 199 TL bisikletler :)

tabiki bianhci ama kesinlikle bisilşetcim.com dan alma iki bisikleti de git mağazalarda gör hem pazarlık payıda var :)

kadro geometrilerinden hangisi sana daha uygunsa onu al ama eğer bu açıdan fark yoksa bence salcano al derim.
bir kere sadece rockshox yeter derim.

@medetkerem dostum ben salcano diyorum. Maşa ve lastikler on numara.

Bianchi al derim ben kendimde kullanıyorum sekiz aydır yüksek basınç tekerle her yere gidiyorum dağ taş asfalt bi defa bile patlamadı kesinlikle çok sağlam Yanlış bir seçim yapmamış olursun

bence iki modelide bırak.mosso serisine bak beğeneceğini düşünüyorum...umit bisikletin satıldığı heryerden hem indirimli hemde taksitli alabilirsin :)

hocam bütçenize göre iyi bisikletler bulabilirsiniz biraz daha araştırmanızı öneririm bütçeniz tam olarak ne kadar

• Beğen
Tepkiler: lazrail8181
Aynen bende iki bisiklet arasinda kaldim giant escape 2 city ve sedona 410

@lazrail8181 Mossoda 27,5da pek seçenek yok.
Bence maşa ve lastik için salcano seçilir.

@Anıl Erdoğan haklısın pek bi seçenek yok ama fiyat ve başlangıç olarak tatmin edici bir bisiklet diye düşünüyorum.hem ağırlık olarakda bir adım onde diye biliyorum...

2 bisiklet arasında kaldıysan üstlerinden atlayarak aralarından çıkabilirsin,kesin çözüm :harika:

@lazrail8181 Üst serilerde haklısın ama 27,5 serisindeki donanımlar çok kötü.
26da seçenek deli gibi hatta 29 bile 27,5dan daha iyi ama maalesef mosso 27,5da pek bir ürün çeşidi çıkarmamış.
örngin 680xc SLX modelinin 27,5 jantlısını çıkarsasydı eminim yüksek bir satış grafiği elde edecekti.

• Beğen
Tepkiler: lazrail8181
evet mosso 27.5 serisine pek önem vermemiş sanırım.umarım ilerleyen yıllarda seçenkleri artırır.arkadaşın bütçesini tam olarak bilmediğimiz için tam olarak bir modelde öneremiyoruz maalesef...

Geri