Scudo Sports

2.B&O Cross Duatlon Yarısı

@msd_57

Evet katılıyorum.destek verdikçe bu tür yarışlar ve geziler daha üst seviyeye gelip bisikletin yaygınlaşmasını sağlayacaktır..

Scudo
Ben de öteki mesajımda İstanbul'un soğuğundan nolacak demiştim ancak, eminim hiçbirimiz havanın bu kadar abaracağını tahmin etmiyorduk, yarışın iptali en doğru karar olmuş kanımca ve ben burda olsaydım yarış sabahı yolların o halini görünce direk Borayı arayıp sorardım yarışın yapılıp yapılmayacağını, kaldı ki özel aracımla da yola çıkıp o kaygan ve tehlikeli yollara adım atmayı aklıma bile getirmezdim açıkçası. Bir dahaki güzel Bike & Outdoor organizasyonunu dört gözle bekleyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Bence dün o havada yarışmak pek de zevkli olmazdı .Yarışın iptal haberini evden çıkmadan önce öğrendim.
İnş. bir daha ki organizasyon yakın tarihlerde olur:)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
dn sabah b&o gittiğimde her türlü hazırlık bitmiş kapıya konulmuştu(yiğeceğinden gerekli her türlü mazemeye)...sabah kalkıp bakırköye boş yere geldik dememeli benceki serkan abiye katıllyorum yarış iptal olmasaydı yine karda sürmüş olmayacakmıydık..sabah kalkıpda pedal attığımız20km için bence üzülmemeli aksine hoşnut olunmaliki istanbulda herzaman böyle hava bulunmuyor tadını cıkarmak lazım:) (umarız organizasyon ileri bir tarihte gercekleştirilir ve tadını cıkartırız duatlonun) teşekkürler B&O

@Mr.Devran

Tek söylemek istediğim olayın kişisel tahmine bırakılmaması gerektiğiydi bu şekilde bir uyarı yapılmıştı ki bu uyarı gayet ciddi bir yerden geldi..Cemal Hocanın tahminin tutmadığını ben henüz göremdim ki sürekli üyesi olduğum dağcılık klubu olarakta takip ederiz, duyarlı davranılmalı akşamdan yarış iptal edilmeliydi , orataya çıkan ani kar beklenmeyen bişi değildi sonuçta Bora Abinin 5 saatlik emeğide boşa gitmiş oldu sonuçta ,tek eksik buydu bence okadar zaten kimse başka birşeye de herhangi bir laf söyleyemez , şu an için tek beklentim yarışın yeni tarihinin açıklanmasını beklemek okadar herkese iyi çalışmalar..

Evet arkadaslar uzun uzun yorumlar yazılmıs gercekten bu da guzel bısey
ıyı veya kotu cunku bu ısle nekadar ılgılendıgımız gorunuyo yanı bu tur organızasyonlara ac oldugumuzu gosterıyo keske daha cok boyle organızasyonlar olsada bır araya gelıp daha fazla eglensek sucuk ekmegımızı yesek:D :D :D :D :D :D ama suna ınanın en cok B&O ve aılesı uzulmustur boyle bısey olacagını bılseydı bu yorumların hıc bırı olmazdı artık GUZEL BIR GUNDE VE GUZEL GUNLERDE BULUSMAK DILEGILE :) :)

Geri