Scudo Sports

2.B&O Cross Duatlon Yarısı

Arkadaşlar İstanbulun soğuğundan ne olacak bu yarışı kaçırmayın, yarın ben herkese başarılar diliyorum, ben daha önceden kaydımı Delta Bisiklet abant gezisine yaptırdığım için onlarla olacağım, umarım bir dahakine organizasyonlar birbirinden haberli olup çakışmazlar...

Scudo
hakan bey sizlere guzel bir abant gezisi dilemek gorevimiz

yarin ise belgratta guzel bir kalabalik bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
bahçelievler bile kar altında sabah bikeandoutdoora ulaşabilcekmiyiz bakalım :)

@Ozan Güven

inş.ulaşabilirsiniz :) hava böyle olursa yüksek adrenalinin olacağını umuyorum :)

ben az önce test ettim ve yarının cok gzl gececeği hakkında hiç bir şüphem kalmadı sadece yarıştan sonra üstümüzü değiştirmessek biraz üşücez okadar:):).....

Cross Duatlon Yarışı Hava Koşulları Sebebiyle İptal edildi!..

Cross Duatlon Yarışı iptal edildi!..

Akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da etkili olmaya başlayan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Yarışmacılarımızın ve izleyicilerimizin kar ve soğuk nedeniyle zor anlar yaşamaması için II. B&O Cross Duatlon Yarışı iptal edildi Kent merkezinde kar kalınlığı 5 santimetreyİ geçti.

Yarışı organize eden B&O ailesi olarak hepimiz çok üzgünüz, bu organizasyon için hepimiz çok iyi hazırlanmıştık. Yine de bugun karın tadını çıkaracağız

Yeni bir aktivite veya etkinlikte görüşmek üzere..

Bike & Outdoor

Ben de çıkıyordum sırtımda çantayla ee bi bakiyim bari demiştim...

herkes arkadaslarına telefonla haber verirse iyi olur sanırım. öyle gözüküyor ki giden olacak

ee nediyelim hayirli olsun

ama bu gunun boyle olacagi aciklandiginda belliydi

bildigim madur olan kisi sayisi mevcutki bende tam pedali bastim geliyodum haberini aldim ( buradan ozana tskler ama ulasilamayan 2 kisi daha mevcut olsun onlarda spor yapmis oldular )

ne ise saglik olsun bayada hazirlanmistik oysa

birdahaki yarisa gorusmek uzere

birdahaki sefere iptalin daha onceden duyurulmasi umidiyle

Ben sadece bir gidene engel olabildim açıkçası ama sanırım bir iki kişiyi kaçırdık kendi grubumuzdan , keşke öncede burdan da haber verilseydi , son ana kadar herkoşulda gidilcek denildi , zaten havanın bu şekilde olacağını biliyorduk..

sanırım cogu kisi bu havaya ragmen yollara düşmüştü ya da düşecekti. nasıl sorunlar yaşardık bilmiyorum ama yarışırdık herhalde :)

bikeandoutdoor sitesinde yapılan haberin forumda da duyurulması gerekirdi ancak Bora Tirki'nin evde internet erişimi olmadığı için foruma yazmamı benden rica etti.

beni de takım arkadaşım ibrahim uyarmasa hazırlanmaya başlamıştım.
çok üzüldüm ben duyunca, ne diyelim, geçmiş olsun.

sanırım sporyapanlardan biride benim:)sabah erken saatte 20 kmkarda fena değildi:)

Yahu Muammer Abi beni niye aramadın tam 1 saatir dükkanın önünde belkedim...:(

Cabbar ab beni donmuş olarak buldu:D:D

@mert fr

niye aramadım? telefon numaranı bilmedigim icin olabilir mi acaba.

ben şimdi rüzgarın dinmesini bekliyorum
kesilince kar bisiklet eğlence bizi bekliyor

• Beğen
Tepkiler: msd_57
ya biraz erken haber verseydiniz süper olurdu biz gittik kimseyi göremeyince biraz takılıp geri döndük sonra

Çekmeköy de kar eğlencesi yapacaz birazdan... Yakındakilere duyurulur :)

Herkese Merhaba;

Dün hava yarışılacak durumdaydı ve Bora Bey dün Belgrad ormanında incelemede bulundu herhangi bir engel yoktu bizde iptal kararı almadık her şey hazırlandı ve bütün ayarlamalar yapıldı ancak gece havanın kötüye gitmesiyle sabah ulaşım zor olacağından yarış maalesef iptal edilmiştir bilgilerinize...

BİKE & OUTDOOR

On-line Satış Sorumlusu
Mert MIZIRAKÇI

Geri