Scudo Sports

2 Ağustos Pazar İzmir-Efençukuru

Scudo
@Sencer KAN

Arkadaşlar sizin bu tura oldukça hazırlıksız olduğunuzu görüyorum; Menderes'ten Çatalca'ya döndüğünüzde market, bakkal v.s. bulmanız çok zor. Zaten Çatalca'dan Efemçukuru'na kadar olan tırmanma kısmında da insansız bölgelerden geçeceksiniz.

O yüzden herkes sırtına yedeğini alsın derim. Benim ki hariçten gazel; sizin program uzun olduğundan akşam yola çıkmamı etkileyecek gibi, o yüzden gelmiyorum.

Gene bir hariçten gazel detayı; 35C sıcakta keşke daha erken buluşup çıksaydınız yola. 8 çok geç yaz için.

@Sencer KAN

Menderesten yiyecek tedarikimizi yaparız. Balaban'a giderken de yapmıştık. Fırından ekmek, Tansaş'tan kaşar salam ;) Biraz da bisküvi çok gerekirse diye. Çatalca'da yanımıza bol su alırız. Aç ya da susuz kalmayız korkmayın. Ama sırt çantalarınızı da mutlaka alın arkadaşlar.

Dediğim gibi amaç 120 km.yi 5 saatte bitirmek değil. sabah 8 akşam 8 olsa 12 saat eder en kötü ihtimalle :) Sıcak bizi zorluyosa sağlığımızı da tehlikeye atacak değiliz. Durur bir gölgede kendimizi toparlayıncaya kadar bekleriz.

1- Ercüment Özyurt
2- Sencer Kan
3- Ernur Kazancı
4- Adil Derici...

Bergamaya 120 km pedal çevirdikten sonra öğlen sıcağının en çok hissedildiği saatlerde dağ bayır gezmedik mi ? Sonuçta da bol bol keyif alıp kendimizi bir hafta iyi hissetmedik mi ? Yine aynısının olması için uğraşıcaz....
Adil de perşembe turlarına katılmak için Torbalıdan pedallayıp sonra herkes uykuya dalmışken bir de geri dönen istekli bir arkadaş. Bu grup sorun yaşamaz...

En zayıf halka benimdir muhtemelen ve hiç de endişelenmiyorum.

@funq

Aaa bak bak bir kaçak takılmış oltaya...
Yahu Oktay nerelerdesin sen.. ??

Evet light turları da özledim, hatta hemen bir tane yapalım diyeceğim ama sanıyorum Çiçekliköy'den geriye pek bir şey kalmadı :(

Meğer o gün kahvaltıda gördüğümüz onlarca söndürme helikopteri boşuna değilmiş ve bir işe yaramıyomuş... (belki de yaramıştır .. )

Gelsene sen de görüşmüş oluruz..
Aybars senseinin aksine bizim derdimiz daha çok stress atma, huzur bulma..

@Ercüment Özyurt

Tamamdır her zamanki modumuzda olacağız yani.. ;)
Bugün hadi dedim Karagöl'e gideyim, orada göl başında bir tesis olduğundan yanıma çöp bile almadım..

Epi topu 27 KM ama yokuşlardan mütevellit kurt gibi açtım vardığımda... bir de ne göreyim.. Trafo bozukmuş.. tesis mortingen ştrause marşı çalıyo :(

Aç açına bir de geri döndüm 53. KM de yemek yerken ve saat 15', geçerken sanıyorum centilmen bir beyefendi bisikletçiye benzemiyordum :rolleyes:

Dün sordum bugün başıma geldi.. :p
Neyse ki yarını garantiledik..

Zira arkada çanta bir facia oluyor yaz günü..

Sıcağın sorun olacağını sanmıyorum..
Yoksa İzmir'de hiç hiç hiç bir zaman bisiklete binilmez..

İnanmayacaksınız Karagöl'e çıkarken ve orda üşüdüm resmen...
Şehirden yeter ki uzaklaşalım hava bile bizden yana olur eminim!!
Aynı etkiyi bekliyorum Mikail senden ;)

yok yok kanımca en zayıf halka ben olurum.dağ taş bana dokunmazda bisikleti alalı 1 ay oldu ciddi kondisyon eksiğim var.ama enerjide sorun yok(= ben size gaziemir de katılırım.yalnız neresinden geçiceniz onu bildirinki orda bulunayım bende.

1- Ercüment Özyurt
2- Sencer Kan
3- Ernur Kazancı
4- Adil Derici
5- Cüneyt Kılıç

Son durum :) İdeal bi rakam oldu 5 kişi... Şimdi yola çıkıyoruz :D

147km de tur sonlandı benim için(= eve döndüğümde saat 9:30 , yapılan yolda 147km gösteriyodu.iyi suyumuz çıktı ama sağlam bi parkur hiç sorunsuz-yarıda kamadan tamamladık(=

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
Bu arada yedi kişiydik

1- Ercüment Özyurt
2- Sencer Kan
3- Ernur Kazancı
4- Adil Derici
5- Cüneyt Kılıç
6- Erica
7- Fatih

Kimse fenalaşmadı, kimse aç ya da susuz kalmadı, kimsenin lastiği patlamadı, gayet sorunsuz güzel bir tur oldu. Adil'in evi uzak olduğu için km 147 olmuş. Ama benim belirlediğim parkur tahmin edilen rakama çok yakın bir mesafe tuttu:
103 km :) Sürekli tırmandığımız veya indiğimiz için çok fazla fotoğraf çekemedik ama çektiklerimizi de en kısa zamanda yayınlıcam (bugün halletmeye çalışırım)

Katılan ve destek veren herkese teşekkürler...

Sencer ne turdu değil,ne çukurdu(= Efençukuru yazmışlar merak uyandırsın diye ama kefençukuru olcakmış asıl adı(=

Geri