Scudo Sports

2 Ağustos Pazar İzmir-Efençukuru

Ercüment Özyurt

Daimi Üye
Tepki
378
Slm arkadaşlar...

Buluşma yeri: Konak
Buluşma saati: 08:00 (Karşıyaka'dan ilk vapur 07:30'da)
Güzergah: Konak - Gaziemir - Menderes - Çatalca - Efençukuru - Bademler - Çamlı - Güzelbahçe - Konak
(Saat uygun olursa ve grup isterse Bademlerden sonra Ovacık üzerinden Urla'ya geçilip Çeşmealtı gezisi yapan Egepedal grubuyla birlikte İzmir'e dönülebilir)

Çatalca - Bademler arası yolun ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Asfalt olduğunu tahmin ediyorum. Birlikte gidip göreceğiz.

http://img382.imageshack.us/img382/5778/haritab.jpg

http://img74.imageshack.us/img74/1638/arazi.jpg]

• Beğen
Tepkiler: Şerif Çetindağ
Scudo
Efemçukuru güzel yerdedir.Asfalttan hiç gitmedim,biz toprak yoldan dağlardan tırmanmıştık.975 m civarı bir rakıma sahip sanırım,bu pazar gelmek isterdim ama direksiyon sınavım var. :(

Sağlam rota; ayağınıza sağlık arkadaşlar. Çatalca köyünden sonra göletlere doğru yol gittikçe bozuluyor. Eğer isterseniz Balaban'a inen yoldan topraktan Efemçukuru'na ulaşabilirsiniz ancak bu çıkış oldukça dik, biz eskiden rotayı tersinden yapıyorduk.

Kondüsyonuma güvensem geleceğim de aynı akşam bir de yola çıkma gerekliliğim var. Canım çekti yahu çok...

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
@Aybars Öge Sürücü

Geçen hafta Balaban'daydık ve o civarda bir sürü rota var keşfedilmeyi bekleyen :) Bu rota hep merak ettiğim bir rotaydı. Hatta o yolda ralli yarışları da düzenlenmişti bir ara yanlış hatırlamıyorsam. Gelemezseniz forumda fotoğraflarla yaşatmaya çalışırız size turu :)

@umut kaplan

Tahminen 100 diyelim ortalama :)

@Aybars Öge Sürücü

hep bahane hep bahane.. yüzünü, gözünü unuttuk yahu..
hadi kır şeytanın bacağını da sen de gel ;)

@Aybars Öge Sürücü

Yaştan söz etmeyelim lütfen, sevmiyorum... :D

Ortalama 100 dedim, epey virajlı bir yol daha uzun da olabilir tabi :) %10 yanılma payı 110, hadi bilemedin 120 (Urla'ya da geçmezsek sanmam gerçi)

@diciotto

Dönüş yok :) Yani aynı yoldan iki kere geçmicez ama şöyle söyleyelim toplam 100 (taş çatlasın 120 km)

@ernur kazancı

Tam bi Bademler turu değil bu gerçi ama Bademlere gitmek için en keyifli yol muhtemelen :)

@Turkishflier

Teşekkürler, bol su alcaz yanımıza, olmadı atlıcaz bi göle serinlicez artık :)

• Beğen
@Ercüment Özyurt

Düşünüyorum da acaba o mesafeyi çıkartabilirmiyim diye en fazla 55 km yaptım 2.5 saatte şu ana kadar. Orda kalmıyacağız dimi döneceğiz bir de dönüş saatimiz ne olur acaba bende far yok da. Teşekkürler

@diciotto

İki buçuk saatte 55 km yaptıysan mesafenin sorun olacağını sanmam, sonuçta dinlenerek yapıcaz o mesafeyi... Köy kahvelerinde çay - gazoz içecez, çeşme başlarında serinlicez, manzara görünce durup fotoğraf çekicez, ağaç altı yeşillik biyer bulunca Menderes'ten tedarik edeceğimiz azıklarımızı yicez... İşin keyfi de bunlarda biraz :) Amaç parkuru en kısa sürede tamamlamak değil maksimum keyif ile tamamlamak. Çok geçe kalmadan da dönücez. En geç 19:00 gibi hava kararmadan da dönmüş olcaz.

Mesafe çok önemli değil ama yokuş çıkacaz... Yokuş çıkma probleminiz varsa işte o sorun olabilir. Bazen 10 km 50 km.ye bedel olabilir. Cesaret kırmak için değil ama bunu da hatırlatmak zorundayım sonuçta :)

@Aybars Öge Sürücü

Sencer'den ok alınca açtım konuyu zaten :) Kimse gelmese ikimiz garantiydik, kendimi garantiye aldım yalnız kalmamak ya da iptal etmemek için :D

1- Ercüment Özyurt
2- Sencer Kan
3- Ernur Kazancı
4- Aybars Öge Sürücü...

dedim gitti :D

• Beğen
@Ercüment Özyurt

Umuyorum bu hafta CIBIL Bisikletli ;)) olarak nam salmama neden olan Süper Kısa! Şort Mayom suyla buluşabilir :)
Umut Fakirin ekmeği :)

Biri göl mü dedi? su birikintisi mi dedi? ATLAMAK mı? dedi..
Hani nerede?? nerede ?? :))

@Aybars Öge Sürücü

Sencer tee İstanbul'dan kalktı geldi sırf bu tura katılabilmek için ;)
Gerçi OTOBÜSlag modundayım ama sanıyorum sabaha bişeyciğim kalmaz ;)

@Ercüment Özyurt

Valla Ercüment'cim hep söylüyorum benim derdim MTB, MTB parkuru diye..
gelmem mi ;) uçar kaçar gelirim evel allah
Hele tanıdık, dost simalarla, müthiş bir parkurla bezeliyse bu tur kaçmaz ki kaçmaz..

07.30 da KSK - Konak Vapurundayım
07.45'te de Konak'ta

@Ercüment Özyurt

Ercüment (ve bilen eden herkes) yanımıza yiyecek vs alacak mıyız? yoksa her zamanki gibi, o kahvehane senin, bu bakkal benim.. hımm ekmek arasıcı.. modunda mı? takılacağız ...

Geri