Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

Dun sizlere verdigim hava tahminleri kayak merkezlerinin hava tahminlerini yapan uluslarası bir siteden alınan bilgilerdi. Gercege daha yakın bilgiler diyebilirim:)

Scudo
DOSTLARIM ROMALILAR
21 KM NİN RAMPA BAŞLANGICINA BİRLİKTE GELİYORUZ VE START YAPMADAN ÖNCE HERKES SAATİNE BAKIYOR
SONRA DURMADAN------İHTİYAÇ MOLASI SU ALMA VİDEO ÇEKİM
YORULMA DURUMU HARİÇ------------ÇIKIYORUZ KUZU VADİSİNİN
GİRİŞİNE DİKKAT EDELİM GİRİŞİ KAÇIRARAK SAĞ YOLDAN OTELE YÖNELMEYİN YANLIŞ YOLA GİDERSİNİZ BU TOPİĞİN 6. SAYFASINA BAKIN KARTEPE HARİTASININ TAM GÜZERGAHI ORDADIR YOLLARI İNCELEYİN ÖZELLİKLE SARI RENKLE ÇİZİLMİŞ YOLA DİKKAT O YOLDAN ÇIKACAĞIZ HARİTADA HAYAL MEYAL GÖZÜKEN İKİ ADET SAĞ YAN YOL VAR BU YOLLARA GİRMEYİN KAYBOLURSUNUZ ANA YOLU TAKİP EDİN ZİRVEYE GELİRKEN BİR SOL YOL VAR ORASI ÇIKMAZ YOL ORAYADA GİRMEYİN KAYALIKLI TOPRAK YOLU BULDUĞUNUZDA DOĞRU YOLDASINIZ DEMEKTİR EVET GAZANIZ MÜBAREK OLSUN HERKES TEKDİR KENDİ AKLI VE GÜCÜYLE SINAVDADIR BU BİR SINAVDIR HATALARIMIZI GÖRECEĞİZ VE ÖĞRENECEĞİZ LASTİK PATLAMALARINDA HERKES TEKDİR HERKES KENDİ TAMİR EDECEKTİR EĞER BİR ARKADAŞ YAKIN DÜŞERSE
LASTİK PATLAYAN ARKADAŞA YARDIM ETMELİDİR

KARTEPE FEDAİLERİ
SİZİNLE GURUR DUYUYORUM BU ZOR ETABI SEÇTİĞİNİZ İÇİN

ANLADIĞIM KADARIYLA ŞEVKET ARKADAŞ BORA VE MUZO VE SON OLARAK VURAL BOLAT HARİTAYA BAKMAMIŞ HARİTAYI İNCELESİNLER DERİM GERÇİ O GÜN KENDİLERİNİ BİLGİLENDİRECEĞİM

kod adları
2 ağustos -kartepe-offroad yoldan toplam 21 km rampa 3.tur
katılım darub a takımı
1-kudu- kod adı apaçi
2-bülent bayer -kod adı -bilo
3-hasan -kod adı -haso-
4-sado -kod adı gene sado
5-kaşif -kod adı 4 .boyut
6-kerem-kod adı keremkeke
7-kenan arpaç -kod adı -panço
8-bora kod adı -boris-
9-şevket kod adı-şaki
10-gökhan kod adı -bazoka -
11-vural bolat -kod adı -molla
12-mustiysl---kod ado muzo-
bir bira hazır benden muzo

KONTENJAN 15 KİŞİLİKTİR

dostlarım 21km nin başlangıcında km saatlerimizi resetliyeceğiz böylelikle tam 14 km de kuzu vadisinin girişine geldiğinizi
anlayacaksınız bu durum size kolaylık sağlar

Ben biletimi aldım dostlar.
Acele edin tükenmeden alın siz de

Kudret abi ben de geliyorum. Artık kendimi sınamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Umarım benimle arkadan gelecek birileri vardır. Eğer yoksa yırtacağız kendimizi biraz. Bu arada biletleri internetten mi aldınız acaba tükenmeden ben de biletimi alayım.

@OrionForEver

Çok teşekkürler Kerem abi en arkadan gitmek istersen beklerim :)

@reha genç

Karar verdim bende geleyim diyorum:)(KESİN)Tren ile ilgili bir kaç sorum olacak.Haydarpaşadan bineceğimiz tren pendikte duruyo diye biliyorum (bostancı-erenköy-gebzede durduğu gibi)eğer duruyorsa ben pendikten binmek isterim.Malum büyük tırmanış öncesi kartaldan haydarpaşaya kadar yorulmamış olurum.Birde dönüş yine doğu ekspresiyle denmiş "izmite 22:30 da geliyor bazen gecikiyor diye" illa doğu ekspresiylemi dönmek şart izmitten geçip durmayan tren yok(Duran her tren bisikletleri alıyordur diye düşünüyorum) dönüş biletini doğu ekspresinden almayıp gelen ilk trene binebiliriz sanki?böylece daha erken varırız ist'a...Not : Kudret abi herkese kod adı takmışsın Kenan'a "PANÇO":D benimkisi MUHTAR olmasın olurmu ?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sado
@Onur Berberci

Biletleri inetnet üzerinden rezervasyon yaptırıp sonra anahat gişesinden alabilirsin benim yaptığım gibi. Ya da direkt internetten veya direkt gişeden alabilirsin.
Kartepe fedaileri çoğalıyo hadi bakalım hayırlısı:D

@reha genç

Giderken Pendikten binebilirsin.
Dönüş Arifiyeden Doğu ekspresi ile.
Adapazarı ekspresi ondan daha önce geçer ama bisikletlerimizle bindiğimiz için pek rahat olmadığı için tercih etmiyoruz
Kudret abi birazdan liste güncellemesi ve tur bilgisi içeren bir mesaj yazar zaten

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Şimdi tcdd'nin sitesine üye oldum bilet almak için ama giriş yaptığımda sadece çıkış linki görüyorum sayfa bomboş. Siz internetten tam olarak nereden aldınız. Ayrıca gidiş dönüş için hangi saat, hangi ekspres bilgilerini verebilirseniz çok mesut ve bahtiyar olurum :)

• Beğen
Tepkiler: sado
@Onur Berberci

Tcdd sitesine üye olunca online rezervasyon butonuna tıkla giriş sayfasından
Tren seç bölümünden tarihi seç 02.08.2009 olarak tren doğu ekspresi saat 08:00 kalkış. Varış seç Arifiye Bilet türü tam gidiş dönüş seç
Rez numaranı bir kağıda yaz gişeye opsiyon saatinden önce gidip o numarayla bileti al.
Bu arada e-tcdd sitesini internet explorer ile görüntüleyebilirsin
Ya da git direkt sirkeciden al :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Hmm ben chrome'dan girmiştim bazen böle acaiplikler yapıyo chrome bir de explorer ile deneyelim. Teşekkürler.

@Onur Berberci

DOSTLARIM ROMALILAR
21 KM NİN RAMPA BAŞLANGICINA BİRLİKTE GELİYORUZ VE START YAPMADAN ÖNCE HERKES SAATİNE BAKIYOR
SONRA DURMADAN------İHTİYAÇ MOLASI SU ALMA VİDEO ÇEKİM
YORULMA DURUMU HARİÇ------------ÇIKIYORUZ KUZU VADİSİNİN
GİRİŞİNE DİKKAT EDELİM GİRİŞİ KAÇIRARAK SAĞ YOLDAN OTELE YÖNELMEYİN YANLIŞ YOLA GİDERSİNİZ BU TOPİĞİN 6. SAYFASINA BAKIN KARTEPE HARİTASININ TAM GÜZERGAHI ORDADIR YOLLARI İNCELEYİN ÖZELLİKLE SARI RENKLE ÇİZİLMİŞ YOLA DİKKAT O YOLDAN ÇIKACAĞIZ HARİTADA HAYAL MEYAL GÖZÜKEN İKİ ADET SAĞ YAN YOL VAR BU YOLLARA GİRMEYİN KAYBOLURSUNUZ ANA YOLU TAKİP EDİN ZİRVEYE GELİRKEN BİR SOL YOL VAR ORASI ÇIKMAZ YOL ORAYADA GİRMEYİN KAYALIKLI TOPRAK YOLU BULDUĞUNUZDA DOĞRU YOLDASINIZ DEMEKTİR EVET GAZANIZ MÜBAREK OLSUN HERKES TEKDİR KENDİ AKLI VE GÜCÜYLE SINAVDADIR BU BİR SINAVDIR HATALARIMIZI GÖRECEĞİZ VE ÖĞRENECEĞİZ LASTİK PATLAMALARINDA HERKES TEKDİR HERKES KENDİ TAMİR EDECEKTİR EĞER BİR ARKADAŞ YAKIN DÜŞERSE
LASTİK PATLAYAN ARKADAŞA YARDIM ETMELİDİR

2 ağustos kartepe -offroad yoldan 21 km rampa 3.tur
2-bülent
3-sado
4-hasan
5-kaşif
6-kenan
7-bora
8-vural
9-kerem
10-şevket
11-gökhan
12-mustiysl
13-onur
14-reha
kontenjan 15 kişiliktir
dostlarım 6 .sayfaya bakın haritayı inceleyin

dostlarım 21km nin başlangıcında km saatlerimizi resetliyeceğiz böylelikle tam 14 km de kuzu vadisinin girişine geldiğinizi

doğu ekspresi pendikte duruyor reha dostum ordan binebilir doğu ekspresi ile döneceğiz çünki yük vagonu var rahat bir şekilde dönüyoruz yemek salonunda oturuyoruz koltuklar rahat

-bora
-vural
-şevket
-mustiysl
-onur
dostlarım lütfen 6 sayfadaki haritayı inceleyin
bu önemli aynı gün sizi bilgilendireceğim

Eyvahlar olsun diyorum başka bişey demiyorum.
Tarih tekerrürden mi ibaret nedir
Yoksa bu bir de ja vu müdür
Dmi sitesinde Kocaeli ve Sakarya için pazar gökgürültülü sağnak yağışlı yazıyor.:eek:
Yine ıslanacağız!
Sünger Bob'a döndük iyice :rolleyes:

@sado

daha ne istiyorsun

yaşasın yağmur ussen beni duydu ve yağmuru getirdi yağmur ilahi adalet

gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim
dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmesi ve gücünü kontrol etmesidir
kontrolsüz güç güç değildir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
önemle duyurulur darub zati bunu bilir
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz

alev alev yanarız biz
göklere sığmayız biz
rampaları tararız biz
rüzgara kılıç sallarız biz
yağmura kurşun sıkarız biz
çamurları döveriz biz
karı eritiriz biz
şimşekleri boğarız biz
yedi düveli döveriz biz
namımız yürür
şanımız kalır
adımız darubtur bu biline
herkes titresin ve kendine gelsin

darub-dağ bisikletlileri rampa grubu darub nedir
dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub -performanstır
rampadır gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub nedir ?darub gerçek dostluktur pedalşörlerinin arasında dostluğun ön plan olmasıdır ve bunu başardık dışarıdan gelecek olan pedalşörlerin önce bu dostluğu anlaması gerekecektir biz darub olarak dostluğa önem veririz darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların düz yollarda uykusu gelir darub nedir ?uzun yol tecrübesi demektir
uzun yollarda tekniğini gücünü kontrol edebilme yetisidir
darub düz yollarda hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur
güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olmaya devam edecektir
kartepe ise bizim en bi kral antraman güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir ? rüzgara karşı 30 km hız yapmaktır biz sadece rüzgara karşı ve yağmurlu havalarda hız yaparız darub doğa ile çamur ile savaşır ama bunu yaparken doğaya kızmaz onunla uzlaşarak yapar darub nedir ?
kartepeye durmadan çıkmak demektir
darubcular bisikletin bizi taşımasına değil bizim onu taşımamıza
inançla bağlıdır bisiklet bize hizmet etmez biz ona hizmet ederiz
biz bisiklete saygılıyız insanoğlunun en müthiş icadı olduğuna kesin inanırız bu nedenle darubcular fanatik bir biçimde bisiklete bağlıdır ve onu darubun baş tacı etmiştir

2 ağustos kartepe -offroad yoldan 21 km rampa 3.tur
2-bülent
3-sado
4-hasan
5-kaşif
6-kenan
7-bora
8-vural
9-kerem
10-şevket
11-gökhan
12-mustiysl
13-onur
14-reha
kontenjan 15 kişiliktir
dostlarım 6 .sayfaya bakın haritayı inceleyin

Geri