@Vural UZUN
al benden de o kadar adrenalin yükselmiş durumda
https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 2 ağustos -kartepe -offroad yoldan 21 km -3.tur
gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım vural uzun ve kenan bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır
lastik patlamaları olabilir pedalşörler kendileri değiştirecektir
kimsenin başına gelmesini istemem su molası verme olabilir ama ben derimki tırmanırken içilsin artı eğer su biterse yol üzerinde su alınabilinir mecburen o gün hava güneşli olursa işimiz ilk 14 km
çok zor olacak güneş tepemizde olacak kuzu vadisinin girişinden sonra kayalıklı offroad yolun bazı kesimleri ağaçlarla kaplı hiç olmazsa oralarda pişmeyeceğiz dua edelimde yağmur yağsın sağanak yağarsa çamura batmaya razıyım hafif bir yağmur yada parçalı bulutlu olursa mükemmel olur
neyse zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun aşağıda
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim
2 ağustos -kartepe-offroad yoldan toplam 21 km 3.tur
2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-hüseyin
9-wural
10-vural uzun
11-kenan arpaç
12-bora
kontenjan 15 kişiliktir
21 km lik rampanın başlangıcına birlikte geliriz
daha sonra herkes ritmini ayarlar saatinede bakarak yukarı tırmanırız ilk 14 km lik rampa asfalttır
kuzu yaylasına geldiğimizde soldan kapıdan gireceğiz
ve önce toprak yol bizi karşılayacak sonra kayalı toprak yolu tırmanacağız toplam 7 km ve hepimiz zirveye ulaşacağız çıkarken ilk sağ yola sapmayın ana yolu takip edin haritayı inceleyin 6 ıncı sayfada
bu son kartepe turudur allahın hakkı üç tür
artık 1640 bizi kesmiyor
zoru başardıktan sonra pek bir önemi kalmıyor
ilerde yine kartepe yapılabilinir biraz kartepe küllensin
dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmek gücünü kontrol etmesidir
kontrolsüz güç güç değildir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
önemle duyurulur darub zati bunu bilir
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: