Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

çok heyecanlıyım, Kudret abinin yazdığı mesajlarla da heyecanım iyice artıyor:) gelsin artık şu 2 ağustos.

Scudo
@Vural UZUN

al benden de o kadar adrenalin yükselmiş durumda

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 2 ağustos -kartepe -offroad yoldan 21 km -3.tur
gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım vural uzun ve kenan bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır
lastik patlamaları olabilir pedalşörler kendileri değiştirecektir
kimsenin başına gelmesini istemem su molası verme olabilir ama ben derimki tırmanırken içilsin artı eğer su biterse yol üzerinde su alınabilinir mecburen o gün hava güneşli olursa işimiz ilk 14 km
çok zor olacak güneş tepemizde olacak kuzu vadisinin girişinden sonra kayalıklı offroad yolun bazı kesimleri ağaçlarla kaplı hiç olmazsa oralarda pişmeyeceğiz dua edelimde yağmur yağsın sağanak yağarsa çamura batmaya razıyım hafif bir yağmur yada parçalı bulutlu olursa mükemmel olur
neyse zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun aşağıda
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim

2 ağustos -kartepe-offroad yoldan toplam 21 km 3.tur
2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-hüseyin
9-wural
10-vural uzun
11-kenan arpaç
12-bora

kontenjan 15 kişiliktir

21 km lik rampanın başlangıcına birlikte geliriz
daha sonra herkes ritmini ayarlar saatinede bakarak yukarı tırmanırız ilk 14 km lik rampa asfalttır
kuzu yaylasına geldiğimizde soldan kapıdan gireceğiz
ve önce toprak yol bizi karşılayacak sonra kayalı toprak yolu tırmanacağız toplam 7 km ve hepimiz zirveye ulaşacağız çıkarken ilk sağ yola sapmayın ana yolu takip edin haritayı inceleyin 6 ıncı sayfada

bu son kartepe turudur allahın hakkı üç tür
artık 1640 bizi kesmiyor
zoru başardıktan sonra pek bir önemi kalmıyor
ilerde yine kartepe yapılabilinir biraz kartepe küllensin

dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmek gücünü kontrol etmesidir
kontrolsüz güç güç değildir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
önemle duyurulur darub zati bunu bilir
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz

darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

15 kişilik kadroya yeni gelen ve gelecek olan kartepe fedaileri direk
darubun a kadrosuna dahil olurlar yeni gelen arkadaşları bu çetin mücadeleyi seçtikleri için kutlarım selam size yeni gelen darub a takımı pedalşörleri

1-apaçi kudu darub-a takımı
2-bülent bayer darub a takımı
3-sado darub a takımı
4-hasan onbaşı darub a takımı
5-kaşif darub a takımı
6-kerem darub a takımı
7-hüseyin darub a takımı
8-wural darub a takımı
9-cagan darub a takımı
10-vural uzun darub a takımı- yeni dostumuz
11- kenan arpaç darub a takımı-yeni dostumuz
12- bora darub a takımı-yeni dostumuz

evet şimdilik 12 kişi kontenjan 15 kişiye kadar dır
pazar sabahı saat 07.30 herkes haydarpaşada oluyor ve doğu ekspresine biniyoruz saat 08.00 de hareket saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum orda olmazsa onu telefonla ararız

dostlarım romalılar
darub kurucusu kudret kurtcebe
gerçekte böyle bir düşünce önceden de vardı sadece rampa ağırlıklı turlar düzenlemek ve 4 ay boyunca rampaya dayalı turlar düzenledik
ve katılımda en fazla emeği olanlar istatistiğe göre
1-kudu
2-hasan
3-sado
4-kaşif
evet bu arkadaşlar en fazla katılımda bulunmuşlardır kendilerine teşekkür ederim
darub benim malım değildir herkesin sahiplenmesi gereken bir gerçektir yeni arkadaşlarımız olmuştur özellikle kenan arpaç dostumun bizi bırakmamasını dilerim vural uzun dostumun da
öyle artı bora dostumunda darubu bir okul olarak görebiliriz

kartepe silahşörleri

1- apaçi kudu ----ölüm rampacısı:46:
2- bülent bayer-----ultra sonik rampacı :smily143:
3- sado --rampa süpüren :vroam:
4- hasan onbaşı --rampakolik :ha:
5- kerem --rampa manyağı :Ahhh-1660
6- wural -rampa mollası --:winkenlux
7- hüseyin --rampa fırçalayan :crazy292:
8- kaşif --4 . boyut rampacısı :25:
9- vural uzun rampa şovalyesi
10- kenan arpaç -rampa şeytanı :46:
11- bora -rampa tüttüren :sigaraici
12-cagan rampa tarayan :000002158

yukardaki pedalşörlerin performanslarından şüphem yok bu tur oldukça zevkli geçecek
kontenjan 15 kişiliktir

darub nedir
dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub -performanstır
rampadır gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub nedir ?darub gerçek dostluktur pedalşörlerinin arasında dostluğun ön plan olmasıdır ve bunu başardık dışarıdan gelecek olan pedalşörlerin önce bu dostluğu anlaması gerekecektir biz darub olarak dostluğa önem veririz darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların düz yollarda uykusu gelir darub nedir ?uzun yol tecrübesi demektir
uzun yollarda tekniğini gücünü kontrol edebilme yetisidir
darub düz yollarda hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur
güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olmaya devam edecektir
kartepe ise bizim en bi kral antraman güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir ? rüzgara karşı 30 km hız yapmaktır biz sadece rüzgara karşı ve yağmurlu havalarda hız yaparız darub doğa ile çamur ile savaşır ama bunu yaparken doğaya kızmaz onunla uzlaşarak yapar darub nedir ?
kartepeye durmadan çıkmak demektir
darubcular bisikletin bizi taşımasına değil bizim onu taşımamıza
inançla bağlıdır bisiklet bize hizmet etmez biz ona hizmet ederiz
biz bisiklete saygılıyız insanoğlunun en müthiş icadı olduğuna kesin inanırız bu nedenle darubcular fanatik bir biçimde bisiklete bağlıdır ve onu darubun baş tacı etmiştir

bisiklet nedir ?
bisiklet alelade bir araç değildir o bir amaçtır çarpık uygarlığa karşı bir tepkidir herkes bisiklete biner ama binmeden binmeye fark vardır adrenalin çoşkusu yaşamak isteyenler bisikleti hızlı kullanırlar tabi bazende bedelini ağır öderler bazıları yoğun iş hayatından sonra hafta sonu bisiklete binerler biraz kafayı dinlerler ama sonra hafta başı gene cehenmem iş hayatına dönerler
bazıları vardır ömrü billah hep bisiklete binmiştir ve bisiklet onlar için bir nevi taşıt olmuştur böyleleri azdır ve onlar marjinaldir
bisiklet bize hizmet etmemeli biz ona hizmet etmeliyiz onun dilinden anlamalıyız ona bakmalıyız ve ona saygı göstermeliyiz yaşamda herkesin bir felsefesi olmalı yoksa insan boş gelip boş giden bir küp mü olmalı kafamızın içinde bir et parçası var beyin o bizde bizim içimizde düşünüyor o bizi yönlendiriyor bu işi kaç kişi tersine çevirmiştir acaba evet beynine hakim olma durumu duygularınızı kontrol edebilme yetisi ve yaşamda kuvvetli bir felsefeyede sahip olmak vay anasını bisiklet ve felsefe bence iç içe bireyin kendini tanıması kendini çözümlemesi ve ruhunun aküsü ise bisiklet evet ruhumuzu besleyen başka şeylerde olabilir bisiklet sadece bunlardan biri
insan yaşamında insana bu kadar yakın ve dost bir icat varmı bilmiyorum şu bir gerçekki bisiklet kıyamete kadar insanla beraber yürüyecek

@kudu

İnşallah Bülent arkadaşımın sigarayı bıraktığı günleri de görürüz.
O zaman ışınlanır herhalde :D

a kadroya dahil olanlar yeniler -darub
darubun a kadrosuna dahil olurlar yeni gelen arkadaşları bu çetin mücadeleyi seçtikleri için kutlarım selam size yeni gelen darub a takımı pedalşörleri

1-apaçi kudu darub-a takımı -çavuş steiner
3-sado darub a takımı
5-kaşif darub a takımı
6-kerem darub a takımı
7-hüseyin darub a takımı
8-wural darub a takımı
9-cagan darub a takımı

pazar sabahı saat 07.30 herkes haydarpaşada oluyor ve doğu ekspresine biniyoruz saat 08.00 de hareket saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum orda olmazsa onu telefonla ararız

şimdi cagan dostum bu mesajımı okuyunca beni haberdar et
sen otelin oraya çık tabi istersen istemezsen bizle dalarsın kuzu vadisinden
orada zorlanacaksın bisikletin gitmeyecek laf dinlemediğin için
baştan yazıyorum ona göre kararını ver
tek başına otelin oraya gidersin dönerek bizi kuzu vadisinin girişinde beklersin ne kadar beklersin artık onu allah bilr biz yukarda yemek yiyeceğiz vede hemen
inmeyeceğiz epey kalabiliriz durum budur

a kadroya dahil olanlar yeniler -darub

1-apaçi kudu darub-a takımı -çavuş steiner
3-sado darub a takımı
5-kaşif darub a takımı
6-kerem darub a takımı
7-hüseyin darub a takımı
8-wural darub a takımı
9-cagan darub a takımı

kudu abi forumdan uzak kaldım şu kartepe planını özelden yazarsan memnun olurum abi

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif 2 ağustos -kartepe -offroad yoldan 21 km -3.tur
gidiş .
tren 08.00 de kalkıyor
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
bilmeyen arkadaşlarım vural uzun ve kenan bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır
kimsenin başına gelmesini istemem su molası verme olabilir ama ben derimki tırmanırken içilsin artı eğer su biterse yol üzerinde su alınabilinir mecburen o gün hava güneşli olursa işimiz ilk 14 km
çok zor olacak güneş tepemizde olacak kuzu vadisinin girişinden sonra kayalıklı offroad yolun bazı kesimleri ağaçlarla kaplı hiç olmazsa oralarda pişmeyeceğiz dua edelimde yağmur yağsın sağanak yağarsa çamura batmaya razıyım hafif bir yağmur yada parçalı bulutlu olursa mükemmel olur
neyse zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun aşağıda
için teşekkür ederim

2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-hüseyin
9-wural
10-vural uzun
11-kenan arpaç
12-bora

kontenjan 15 kişiliktir

daha sonra herkes ritmini ayarlar saatinede bakarak yukarı tırmanırız ilk 14 km lik rampa asfalttır
ve önce toprak yol bizi karşılayacak sonra kayalı toprak yolu tırmanacağız toplam 7 km ve hepimiz zirveye ulaşacağız çıkarken ilk sağ yola sapmayın ana yolu takip edin haritayı inceleyin 6 ıncı sayfada

artık 1640 bizi kesmiyor

dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmek gücünü kontrol etmesidir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz

darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
bugün rivada vural uzun dostum kararsızdı kesin en son söz ona ait
artı zekeriya dostum gelmek istiyor son söz ona ait

2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-hüseyin
9-wural
10-vural uzun
11-kenan arpaç
12-bora
13-şevket
14-gökhan

kontenjan 15 kişiliktir

bugün rivada vural uzun dostum kararsızdı kesin en son söz ona ait
artı zekeriya dostum gelmek istiyor son söz ona ait

@kudu

Beni bu seferlik azat edin Kudret abi:) Riva ve Kilyos'ta gördüm ki biraz daha rampa çalışmak lazım size yetişmek için. gelmek isteyen başka birinin yerini kapmış olmayayım hem:)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Tanır
gidiş .
tren 08.00 de kalkıyor
zirvede yemek için
için teşekkür ederim

2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-kenan arpaç
9--bora
10-şevket
11-gökhan

kontenjan 15 kişiliktir

artık 1640 bizi kesmiyor

dostlarım romalılar

şimdi cagan dostum bu mesajımı okuyunca beni haberdar et
sen otelin oraya çık tabi istersen istemezsen bizle dalarsın kuzu vadisinden
orada zorlanacaksın bisikletin gitmeyecek laf dinlemediğin için
baştan yazıyorum ona göre kararını ver
tek başına otelin oraya gidersin dönerek bizi kuzu vadisinin girişinde beklersin ne kadar beklersin artık onu allah bilir biz yukarda yemek yiyeceğiz vede hemen
inmeyeceğiz epey kalabiliriz durum budur

katılım darub a takımı yeni kadroyu selamlar
1-apaçi -kudu
2-bülent bayer
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-kenan arpaç yeni dostumuz
9-bora yeni dostumuz
10-şevket yeni dostumuz
11-gökhan yeni dostumuz

kontenjan 15 kişiliktir
tüm pedalşörler bu topiğin 6 . sayfasına dönerek kartepe haritasını iyice incelesinler derim
çavuş steiner :Skull-175

Geri