Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

2 ağustos -kartepe-offroad yoldan toplam 21 km 3.tur
1-apaçi -kudu:boese157: :boese157: ---rampa hızı --9.8 (18 km durmadan çıkmıştır)
2-bülent bayer :boese157: :boese157: ---rampa hızı--13.5 (18 km durmadan çıkmıştır)
3-hasan :boese157: kesin geliyor
4-cagan :boese157: -işi zor
5-sado :boese157: :boese157: kesin geliyor
6-kaşif :boese157: eli düzelecek
7-kerem :boese157: :boese157: --21 km yi durmadan çıkmıştır rampa hızı-7.1
8-hüseyin :boese157: -mtb ile gelecek evet mtb alacak
9-wural :boese157: belli değil son an bir süpriz yapabilir
10-vural uzun kesin geliyor
11-kenan arpaç kesin geliyor

kontenjan kapanmıştır

:boese157: --bir tane olanlar kartepeyi bir kez çıkmışlardır
:boese157: :boese157: --iki tane olanlar iki kez kartepeyi topuklamışlardır

21 km lik rampanın başlangıcına birlikte geliriz
daha sonra herkes ritmini ayarlar saatinede bakarak yukarı tırmanırız ilk 14 km lik rampa asfalttır
kuzu yaylasına geldiğimizde soldan kapıdan gireceğiz
ve önce toprak yol bizi karşılayacak sonra kayalı toprak yolu tırmanacağız toplam 7 km ve hepimiz zirveye ulaşacağız çıkarken ilk sağ yola sapmayın ana yolu takip edin haritayı inceleyin 6 ıncı sayfada
bu son kartepe turudur allahın hakkı üç tür
artık 1640 bizi kesmiyor
2540 a doğru uludağa doğru topuklayacağız
zoru başardık 5 temmuzda --zoru başardıktan sonra pek bir önemi kalmıyor

Scudo
Abi bu turda BULENT, SADO ve KENAN Arasında muthis bir zaman kapisması olabilir diyorum. Ozellik ile KENAN'in 14 km/h gibi bir ortlama tutturabilecegini dusunuyorum. Eger ilk kısımda rampada ki 7,5 kmde 10 km/h hız ortalama yakalarsa gerisinde ucurabilir. Kendisinin OFFROAD tecrubesi cok iyi:)

Ben muhtemelen yine sonlarda yer alacam:D ... ama ortlamamı yukarı cekerken daha cok zevk almaya calısacagim:D

Bu turda senden ben buyuk bir hamle bekliyorum abicim, ozellik ile offroad kısımda.
Ortalaman muhtemelen 11-12 km/h civarında olabilir.
Bakalım nasıl bir tur olacak.

Not : Hasan ve Huseyin yarışlamı gelecek yoksa gelmeyecek bilmedigim icin bir sey soylemedim. Eger Hasan yarış ile gelirse KUZU'ya kadar cok yuksek hız ile cikar diyebilirim. Umit ile gelirse biraz zorlasada ben onun 12 km/h ortlama tutturabilecegine inaniyorum.

Butun bu degerler normal hava kosulları goz onune alınarak belirtildi:D Oranın havasının nasıl oldugunu o gun gorecegiz. Yine yagmur yagarsa cok gulerim ama:D

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
@OrionForEver

:boese157: 15 ten aşşa inmem derim =)( Not: Vergaz Burgaz =)( Sağol abi moral için .....:boese157:

@OrionForEver

şimdi birbirimizle yarışmıyoruz herkes kendi limitlerini sınayacak
ben yavaş tempomu koruyacağım benim içn son 3 km lik yol önemli kayalıklı yol oraya kadar gücümü korumalıyım artı birde maşukiyeden arifiye ye dönüşe gücüm kalmalı şimdi durmadan çıkılacağı için
giderken su içilmesi artı birde yorgunluk hissedenin durması gerekebilir bülent sado ve kenan ın derecelerinden şüphem yok evet
onlar iyi bir derece yapacaklar birbirlerine yakın sonuçlar çıkabilir hasan da zincire takılabilir hasanın tek sorunu bisikleti ağır
hüseyün mtb alacaktı inşallah alır çünki yarışla gelemez cagan ise 7 km lik toprak yolda zaman kaybedecek benim 11-12 ortalama yapabilirmiyim bilmiyorum konuşmak için erken gene 9.8 kalırsam benim için iyi bir derece gençlerle aşık atamam
havanın sıcak olması bizi etkileyebilir

1-apaçi -kudu:boese157: :boese157: ---rampa hızı --9.8 (18 km durmadan çıkmıştır)
2-bülent bayer :boese157: :boese157: ---rampa hızı--13.5 (18 km durmadan çıkmıştır)

kontenjan kapanmıştır

daha sonra herkes ritmini ayarlar saatinede bakarak yukarı tırmanırız ilk 14 km lik rampa asfalttır
ve önce toprak yol bizi karşılayacak sonra kayalı toprak yolu tırmanacağız toplam 7 km ve hepimiz zirveye ulaşacağız çıkarken ilk sağ yola sapmayın ana yolu takip edin haritayı inceleyin 6 ıncı sayfada
artık 1640 bizi kesmiyor

dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmek gücünü kontrol etmesidir
kontrolsüz güç güç değildir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
önemle duyurulur darub zati bunu bilir

darub ağır antramandır
darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere :boese157:
2-15 nisan bir günde şile -206 km :boese157:
3-19 nisan erikli :boese157:
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş :boese157:
5-10 mayıs kartepe :boese157:
6- 19 mayıs polinezköy :boese157:
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman :boese157:
8-14 haziran erikli :boese157:
9-21 haziran soğuksu :boese157:
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe
12- 12 temmuz çene dağı

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun ağır pedalşörleri-marmara grubu

1-kudu
2-hasan onbaşı
3-sado
4-kerem
5-kaşif
evet istatistikler bunu gösteriyor bu arkadaşlarım çok fazla terlemişlerdir ve ağır turlarda benle beraber olmuşlardır kendilerine teşekkürü bir borç bilirim kerem tek başına kartepeyi devirmiştir
kendisine tekrar teşekkür ederim kerem ferdi çalışmalarına devam etmeli bülent bayer uzaktaki dostumuz ise adapazarının en ağır vede en kondüsyonlu bisikletçisidir kendisine teşekkürü bir borç bilirim çalışan kazanır rampa deviren durmadan hep kazanacaktır sizleri kutlarım darub sizinle gurur duymaktadır

@kudu

Yarış olmasa da tatlı rekabet her zaman olur o da kendimizi geliştirmeye yönelik pozitif bir durumdur. İşin zevkli kısmıdır yoksa bir espirisi kalmaz olayın.
Darubçular asla yokuş aşağı inerken yarışmaz, tırmanırken tatlı yarışa tutuşup kendilerini sınarlar.

@sado

evet aynen katılıyorum harfi harfine

yalnız benim durum farklıdır gençler tatlı bir rekabete girişebilir
ben hariç

@Kenan ARPAÇ

Zaten Kenan'ın downhill tutkusu var biraz :rolleyes: Asfalttan iniş kesmezzz :p Toprak+taş = iniş :) Başarılar Kenan bize ön ayak olucan galiba !!!

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
gidiş .
her zamanki gibi saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz
tren 08.00 de kalkıyor
saat 10.10 geçe arifiyedeyiz bülent dostum gene bizi arifiyede bekleyecek
şok markete geliyoruz gerekli su artı çıkınlarımızı alıyoruz
zirvede yemek için
evet maşukiyeye kartepenin başlangıç yerine birlikte geliyoruz ve pedalşörler saatlerine bakıyorlar ve 21 km lik cehennemin rampalarını yutmak için start yapıyoruz
kuzu vadisinin girişini haritadan iyice incelemekte fayda var
bilmeyen arkadaşlarım vural uzun ve kenan bu topiğin 6.ıncı sayfasına bakın orada bülent bayer dostumun kartepe haritası var
o haritada yolları incelemekte fayda var sağ yan yollar bizi ilgilendirmiyor pedalşörler birbirinden kopuk olacaklardır
lastik patlamaları olabilir pedalşörler kendileri değiştirecektir
kimsenin başına gelmesini istemem su molası verme olabilir ama ben derimki tırmanırken içilsin artı eğer su biterse yol üzerinde su alınabilinir mecburen o gün hava güneşli olursa işimiz ilk 14 km
çok zor olacak güneş tepemizde olacak kuzu vadisinin girişinden sonra kayalıklı offroad yolun bazı kesimleri ağaçlarla kaplı hiç olmazsa oralarda pişmeyeceğiz dua edelimde yağmur yağsın sağanak yağarsa çamura batmaya razıyım hafif bir yağmur yada parçalı bulutlu olursa mükemmel olur
neyse zirveden aşağı inerken offroad yolda dikkatli olunması gerekecek çünki yerde sivri kayalar var toprakla bir olmuş iç lastik patlayabilir evet gazanız vede hepinizin derecesi kutlu olsun aşağıda
katılımda bulunan dostlarıma beni bu zor turda yalnız bırakmadıkları
için teşekkür ederim

kontenjan kapanmıştır

artık 1640 bizi kesmiyor

dostlarım romalılar
darubcular yarışa gitmiyor kendi limitlerini sınamaya gücünü kontrol etme yetisini öğrenmeye gidiyor biz yarışta değiliz birbirimizle yarışmayacağız
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmek gücünü kontrol etmesidir
dönüşe nefesiniz kalmalı inişte çok dikkatli olunmalı ben en iyi bisikletçiyim herkesi geçerim havasına bürünmeden kibirli olmadan alicenap bisikletçi olacağız
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz

darub ağır antramandır
darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere :boese157:
2-15 nisan bir günde şile -206 km :boese157:
3-19 nisan erikli :boese157:
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş :boese157:
5-10 mayıs kartepe :boese157:
6- 19 mayıs polinezköy :boese157:
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman :boese157:
8-14 haziran erikli :boese157:
9-21 haziran soğuksu :boese157:
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe
12- 12 temmuz çene dağı

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun ağır pedalşörleri-marmara grubu

1-kudu
2-hasan onbaşı
3-sado
4-kerem
5-kaşif
evet istatistikler bunu gösteriyor bu arkadaşlarım çok fazla terlemişlerdir ve ağır turlarda benle beraber olmuşlardır kendilerine teşekkürü bir borç bilirim kerem tek başına kartepeyi devirmiştir
kendisine tekrar teşekkür ederim kerem ferdi çalışmalarına devam etmeli bülent bayer uzaktaki dostumuz ise adapazarının en ağır vede en kondüsyonlu bisikletçisidir kendisine teşekkürü bir borç bilirim çalışan kazanır rampa deviren durmadan hep kazanacaktır sizleri kutlarım darub sizinle gurur duymaktadır

darub-team

@reha genç

Teşekkürler Reha ama şiştim patlayacağım =)( ya çıkamazsak inerken düşersek ne yaparız abi bu rampaları seninde çıkabileceğine inanıyorum ben sende gelmelisin ve Kudret abi sanada katılıyorum sonuna kadar yarış değil sadece kendini deneme sınavıdır önemli olan 1. yada 5. çıkmak değil önemli olan dediğin gibi bisikletten inmeden çıkabilimek istersek sonuncu çıkalım ama çıkalım..... :D

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@Kenan ARPAÇ

kontenjanı 15 kişiye kadar çekebilirim tabi katılım olursa

6-kaşif ---eli iyileşiyor :boese157:
12-bora

dostlarım romalılar
5 temmuzda 18 kmyi hiç durmadan çıkarak kendimi yormadım aynı şekilde kendimi yormadan zirveye çıkacağım burada önemli olan pedalşörlerin kendi limitlerini görebilmesi ve gücünü kontrol edebilmesidir
ama genç pedalşörler arasında tatlı bir rekabet olabilir biz birbirimizi kıskanmıyacak bir biçimde severiz ve birbirimize her vakit dostuz

@kudu

:boese157: Olur Kudret abi olmaz mı kendine güvenleri bekliyoruz! :boese157:

@kudu

:D Atik davranan dedin abi ozaman hani bugün bostancıda karşılaştığımızda yanımda arkadaş vardı gelebilir demiştin abi hazır yerimiz varken ben onu ekletsem işlerden giremeyebilir oda gelecek:D

İsim:BORA:boese157:

İyi Geceler Dilerim Bu Arada Yoksa Uyuyacam Ben Klavyenin Üzerinde :eek:

@Kenan ARPAÇ

o.k ekledim iyi geceler

2-bülent
3-hasan
4-cagan
5-sado
6-kaşif
7-kerem
8-hüseyin
9-wural
10-vural uzun
11-kenan arpaç
12-bora-

kontenjan 15 kişiliktir

Geri