Scudo Sports

2 Ağustos Kartepe Offroad Yoldan 3 Tur

@cagan0403

çağancığım artık otelin orasyla işimiz yok. otel artık bizi bağlamıyor. yeni bir rotamız var artık. önce alfaltla başladık şimdi yarı stabilize yarı asfalta döndük. şimdi yeni hedefim şok marketten anten direğine 2 saatte çıkabilmek. bu hafta sonu tek başıma gidiyorum. kilometre saatinin kronometresini şok markette sırılayıp hiç durmadan antenlere çıkacam. bakalım 2 saatte çıkabilecek miyim?

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
@Bülent Bayer

karargah bilgi bekliyor dostum biliyorsun karargah bu topik

@kudu

tamamdır abi. sabah sıkı bir kahvaltı yapacağım önce. bu sefer iki poğacayla otele kadar kasmak yok. sonra şok marketten yiyecek ve içecek alıp yeniden birşeyler atıştıracağım. kilometre saatimin kronometresini ve günlük kilometresini sıfırladıktan sonra başlayacam tırmanmaya. yukarı çıkınca otele giden düz yola değil de direk mesire alanına gidecme. artık o yolun ne kadarında bisiklet beni taşır, ben ne kadarında bisikleti taşırım bilemiyorum. zirveye çıkınca ilk iş kilomtre saatinin resmini çekip belgelemek:)

sonrasında bol bol fotoraflarla sizleri anacağım abi:)

• Beğen
Tepkiler: sado
evet 5temmuzda uygulanan prosedür aynen geçerlidir herkes tek başına hareket edecek darub pedalşörleri birbirine rakip değildir herkes yine gücünü sınayacaktır bir saat yirmi dakikada otele kadar olan rampayı bülent dostum hiç mola vermeden çıkmıştır kendisini kutlarım evet bülent dostumun rotası uygundur (bak harita şehir içi gezileri sado başlığı altında kartepe )yukarlara doğru kopmalar olacaktır bu arada haritayı herkesin incelemesinde fayda vardır zirveye girişi kuzu pikniği vadisinden yapacağız burada pedalşörler arasında kopma olur lastiği patlayan bende dahil kendi başınadır bunu iyi düşünün derim hepimiz zirvede buluşacağız

bülent
hasan
sado
kaşif bir aksilik olmazsa
cagan

darub-team

şimdi 2 ağustos günü illada yolla gelmek isteyen dostlarıma önerim şu olacaktır
yolla gelmek isteyenler
hasan
hüseyin
cagan

şimdi dostlarım hepimiz 18 km nin başlangıcından aynı şekilde topuklarız herkes tekdir bekleme yok mola yok ona göre offroad yoldan gitmek isteyenler (ki tahminim sado-bülent gitmek isterler onlar kuzu pikniği vadisinin giriş kapısından girerler )onlar ordan giderken biz hepimiz otelin orda toplanırız hasan cagan hüseyin önce çıksınlar derim yalnız bu sefer beni bekleyeceksiniz çünki ben her zamanki gibi tempomu finale yaklaşırken yavaşlatacağım ben yaşlı bir fosilim beni yormayın derim hepimiz otelin orda buluştuktan sonra sağ taraftan ineceğiz yol önce gidilir gibidir sonra bozuluyor şimdi o gün çamur vede yağmur olacağını zannetmiyorum futbol sahalarına giden yoldan girmiyoruz en zor yerden keçi yolundan isteyen sırtlayarak bisikletini isteyen ittire ittire çıkarız yolu bir tek ben biliyorum beni otelin orda beklemezseniz ayvayı yersiniz zirveyi göremezsiniz yalnız bu bizim yaptığımız işin kolayıdır işin zoru kuzu vadisinin offroad undan gitmektir bunuda unutmayın derim
bülent
hasan
sado
cagan
hüseyin

darub -team

@Bülent Bayer

Merak etme mesire alanından vericilere çıkan yol tam mtb'lik.
Yağmur yağmazsa ayağın yere değmeden çıkarsın çok rahat.
Tv vericileri yazan tabelayı geçtikten sonra yol ikiye ayrılıyor.
Bahsettiğim yol sola giden.Sağ yol nereye gider bilmiyorum.Büyük ihtimal o da zirve yolu.Yağmurlu havada hiç tavsiye etmem sağ yolu. Kerem çamura saplanmış orda geri dönmek zorunda kaldı o yüzden

@sado

sado haritaya baktım o sağ yol senle inerken büyük olasılıkla otele gidiyor zirveden baktığımda aşağıdaki offroad yol bence sağ yol haritada o yol gözüküyor
eğerki otelin ordan o yoldan gelinince yol dahada uzayabilir tahminim

dağ bisikletlileri rampa grubu-darub
kurucusu -kudret kurtcebe kod adı robocop-kudu-karbon apaçi-çavuş steiner anadolu yakası sorumlusu
arka takım kaptanı serhad kaptan
çoşkun ayaz darubun izmit bölge baş temsilcisi
bülent bayer-darubun adapazarı baş temsilcisi
hasan -avrupa yakası baş temsilcisi

üyeler
kaşif
cengiz
hüseyin
sado
wural
cagan
kerem
volki

kontenjan kapalıdır yukardaki ekip darubun demirbaşlarıdır bundan sonra darubun turlarına gelecek pedalşörler için darub konseyi toplanarak karar verecektir
fakat darubun amacı her zaman kontenjanı kapatmaktan yanadır çünki turlarımız zordur bu yüzden herkesi alamayız
darub-team:Skull-175

şimdi 2 ağustos günü illada yolla gelmek isteyen dostlarıma önerim şu olacaktır
yolla gelmek isteyenler
hasan
hüseyin
cagan

şimdi dostlarım hepimiz 18 km nin başlangıcından aynı şekilde topuklarız herkes tekdir bekleme yok mola yok ona göre offroad yoldan gitmek isteyenler (ki tahminim sado-bülent gitmek isterler onlar kuzu pikniği vadisinin giriş kapısından girerler )onlar ordan giderken biz hepimiz otelin orda toplanırız hasan cagan hüseyin önce çıksınlar derim yalnız bu sefer beni bekleyeceksiniz çünki ben her zamanki gibi tempomu finale yaklaşırken yavaşlatacağım ben yaşlı bir fosilim beni yormayın derim hepimiz otelin orda buluştuktan sonra sağ taraftan ineceğiz yol önce gidilir gibidir sonra bozuluyor şimdi o gün çamur vede yağmur olacağını zannetmiyorum futbol sahalarına giden yoldan girmiyoruz en zor yerden keçi yolundan isteyen sırtlayarak bisikletini isteyen ittire ittire çıkarız yolu bir tek ben biliyorum beni otelin orda beklemezseniz ayvayı yersiniz zirveyi göremezsiniz yalnız bu bizim yaptığımız işin kolayıdır işin zoru kuzu vadisinin offroad undan gitmektir bunuda unutmayın derim
bülent
hasan
sado
cagan
hüseyin

darub-team

darub nedir-dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub-performanstır-rampadır -gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub-nedir darub dostluktur kişiler arasında gerçek maskesiz dostluktur darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların uykusu gelir düz yollarda darub nedir uzun yol tecrübesidir uzun yollarda tekniğini konuşturabilme yetisidir darub hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olacaktır kartepe ise bizim en bi kral güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir rüzgara karşı 30 km basmak demektir kartepeye hiç mola vermeden en zirveye çıkmak demektir robocop -kudu hiç mola vermeden çıkmıştır 18 km artı 800 metreyi ve bülent bayer dostum da hiç durmadan 18 kmlik rampayı 1 saat yirmi dakikada çıkmıştır evelallah işte bu kadar

evet 2 ağustos için kesin kalkan elleri bir göreyim bakayım
hasan sesin çıkmıyor ne oldu hüseyin kerem wural evet bekliyorum
cagan geliyor kaşif işi olmazsa bülent gene uyuyakalmazsa iyidir
sado cevap vermiyor öldünüzmü be kardeşim

1- mola yok
2-durmadan çıkılacak
grubu ikiye ayırıyorum
0ffroaddan çıkmak isteyenler
1-bülent
2-sado
benimle çıkacaklar-otelin orası
1- cagan yol bisikleti
2-hasan yol bisikleti
3-hüseyin yol bisikleti
4-kaşif
5-wural
6-kerem

evet yol bisikletçileri altlarına bir adet mtb alsalardı cennet gibi ağaçlıklı yoldan pişmeden gidecektik şimdi hepimiz bu sefer yağmur yağmazsa pişeçeğiz durmak yasak duranın rütbesini alırım sado ve hasan ilk tırmanışta durmuşlardır ve rütbeleri alınmıştır ona göre ben zoru başaran darubcu isterim çakı gibi olacaksınız su ihtiyacınızı pedal çevirerek durmadan gidereceksiniz özellikle bu sözüm sana cagan durmak yok hemşerim bülentin rekorunu kıramazsın hepinizin kulağına küpe olsun 18 km yi otelin oraya kadar durmadan 1 saat 20 dakikanın altında çıkacak olan kişi bülenti eler bu birbirimizle yarışma tribi değildir biz birbirimizi kıskanmadan birbirimizi severiz işte o kadar evet otelin orada hepimiz toplanacağız önce çıkanlar bekleyecek ben finale doğru tempoyu düşüreceğim sonra hep birlikte otelin sağından saparak keçi yolundan zirveyi göreceğiz ama işin zorunu bülent ve sado yapacak bunuda unutmayın ona göre

darub-team

darub nedir-dağ bisikletlileri rampa grubu
rampalar bizim işimiz biz hallederiz rampaları darub-performanstır-rampadır -gücünü kontrol edebilme yetisidir kontrolsüz güç güç değildir darub-nedir darub dostluktur kişiler arasında gerçek maskesiz dostluktur darub önce bunu sağlar biz kimseye benzemeyiz darub yemekli turlar düzenlemez darub rampalarda iddalıdır darubcular düz yollardan nefret eder darubcuların uykusu gelir düz yollarda darub nedir uzun yol tecrübesidir uzun yollarda tekniğini konuşturabilme yetisidir darub hız grubu değildir rampalı yolları devirme şampiyonudur güzergahlarımız hep rampalı olmuştur ve olacaktır kartepe ise bizim en bi kral güzergahımızdır yaşasın kartepe her daim gideceğiz darub nedir rüzgara karşı 30 km basmak demektir kartepeye hiç mola vermeden en zirveye çıkmak demektir robocop -kudu hiç mola vermeden çıkmıştır 18 km artı 800 metreyi ve bülent bayer dostum da hiç durmadan 18 kmlik rampayı 1 saat yirmi dakikada çıkmıştır evelallah işte bu kadar

@sado

Sağ yol SADO'cum benim çamura saplandığım yerdir... Gorupde gidemediğim...

Cok buyuk bir aksilik olmaz ise ben dağ tarafında cıkarım...

Roma'lı dost Kaşif der ki: Kartepe gerçekten beni zorladı. Yalnız frenlemedi. 02 Ağustos'ta büyük ihtimalle bende geleceğim.

@OrionForEver

alıntı
Roma'lı dost Kaşif der ki: Kartepe gerçekten beni zorladı. Yalnız frenlemedi. 02 Ağustos'ta büyük ihtimalle bende geleceğim.

şimdi şöyle yaparız dağ bisikletlileri kuzu vadisinden çıkar yol bisikletlileri otelin ordan evet ikiye ayrılıyoruz

yol bisikletlileri
cagan
hasan
hüseyin
ben yolculara eşlik ederim onlar benden önce çıksınlar derim otelin oraya orda beni beklesinler birlikte sonra zirveye çıkarız
dağ bisikletlileri
bülent
sado
kerem
kaşif
wural
dağ bisikletlileri dostlarım da kuzu vadisinin giriş kapısından girerler keremde sadoda kaşifte orayı biliyorlar ve sonunda hepimiz zirveyi göreceğiz çıkamıyanlar bu sefer intikamlarını almış olurlar

prosedür
yol bisikletlileri
cagan:bayrak:
hasan:bayrak:
hüseyin:bayrak:
ben yolculara eşlik ederim onlar benden önce çıksınlar derim otelin oraya orda beni beklesinler birlikte sonra zirveye çıkarız
dağ bisikletlileri
bülent:bayrak:
sado:bayrak:
kerem:bayrak:
kaşif:bayrak:
wural:bayrak:
dağ bisikletlileri dostlarım da kuzu vadisinin giriş kapısından girerler keremde sadoda kaşifte orayı biliyorlar ve sonunda hepimiz zirveyi göreceğiz çıkamıyanlar bu sefer intikamlarını almış olurlar

darub -team :46: :46: :46:

a-kadro- darub
robocop -kudu -çavuş steiner -başkan :46: :46:
bülent -adapazarı bölge baş temsilcimiz -darubun hastası :46: :46:
sado :46: :46:
cagan:46:
kerem :46:
kaşif :46:
wural :46:
hasan :46:
hüseyin :46:

bu kadro kar tepede görev almıştır yalnız cagan ikinci kartepe turuna gelmemiştir karnesinde bir eksi vardır
ilk kartepeye gelenler -sadık dostum sevdiğim insan bülent bayer -onunla zirveyi birlikte pedallamak çok zevkli idi cagan gelmiştir sado gelmiştir

darub -b -kadro
serhad kaptan arka takım kaptanı ve tur organizötörümüz kendisi bu forumun en iyi organizötörüdür kendisini kutlarım
ve çoşkun ayaz dostum kendisini tanımak büyük şans izmit bölge baş temsilcimiz kendisini kutlarım
volki -önceleri tenbellik yapmasına rağmen serhad kaptanın zorlamasıyla turlara katılmıştır kendisini kutlarım
cengiz dostum- bizi boşlamamasını istiyoruz mümkün olduğu kadar bize katılmasını istiyoruz çünki onu seviyoruz

darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz ballı kayalar -ballı kayalar tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -aydos zirve
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere

:46: tek kuru kafa olanlar bir kere kartepeye gelmişlerdir iki kuru kafa olanlar iki kez devirmişlerdir kartepeyi

E Kudret abi aşkolsun kartepe 2 Ağustos için beni eklememişsin listeye:(

@Vural UZUN

dostum seni yazmadım çünki iki gruba ayrıldık sen mecburen benle geleceksin çünki yolların hiçbirini bilmiyorsun artı kuzu vadisinin girişinide bulamazsın sen cebini hemen yaz geri kalırsan biz seni arayacağız evet 18 km nin başlangıcından herkes mola vermeden otelin oraya çıkacağız şimdi ana yolu hep takip edersen otele varırsın hiç bir şekilde yan yollara sapma sakın ha kaybolursun dediğim gibi ana yoldan hep yukarı tırmanacaksın herkes otelin orada bekleyecek ve sonra otelin sağ yol tarafından zirveyi göreceğiz derim
birinci grup-kuzu vadisinden çıkacaklar
1-bülent :boese157:
2-sado :boese157:
3-kerem :boese157:
4-wural :boese157:
5-kaşif :boese157:

ikinci grup-otelin sağ yolundan çıkacaklar
1-robocop :boese157:
2-vural :boese157:
3-cagan :boese157:
4-hasan :boese157:
5-hüseyin :boese157: