a-kadro- darub
robocop -kudu -çavuş steiner -başkan :46: :46:
bülent -adapazarı bölge baş temsilcimiz -darubun hastası :46: :46:
sado :46: :46:
cagan:46:
kerem :46:
kaşif :46:
wural :46:
hasan :46:
hüseyin :46:
bu kadro kar tepede görev almıştır yalnız cagan ikinci kartepe turuna gelmemiştir karnesinde bir eksi vardır
ilk kartepeye gelenler -sadık dostum sevdiğim insan bülent bayer -onunla zirveyi birlikte pedallamak çok zevkli idi cagan gelmiştir sado gelmiştir
darub -b -kadro
serhad kaptan arka takım kaptanı ve tur organizötörümüz kendisi bu forumun en iyi organizötörüdür kendisini kutlarım
ve çoşkun ayaz dostum kendisini tanımak büyük şans izmit bölge baş temsilcimiz kendisini kutlarım
volki -önceleri tenbellik yapmasına rağmen serhad kaptanın zorlamasıyla turlara katılmıştır kendisini kutlarım
cengiz dostum- bizi boşlamamasını istiyoruz mümkün olduğu kadar bize katılmasını istiyoruz çünki onu seviyoruz
darub -team
darubun turları
12 temmuz çene dağı-tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden d-100 den çene dağına dönüş trenle izmitten
19 temmuz ballı kayalar -ballı kayalar tuzla bisiklet yolunun bittiği yerden doğruca pendik kurtköy bağlantısndan yukarı doğru pelitli ve tavşanlı ve ballı kayalar dönüş tuzladan trene binmece
26 temmuz taraklı -haydarpaşadan doğu ekspresi ile ali fuat paşaya gitmece ordan adapazarı göynük yolu istikametince gitmece hacı yakuptan girerek taraklıya ulaşmaca taraklı dönüş trenle yine doğu ekspresi ile ali fuat paşadan -bu arada opec benzin istasyonunda bedava meyve suyu içmece
2 ağustos kartepe
9 ağustos -aydos zirve
16 ağustos -eski ipek yolu doğu ekspresi ile izmite -dönüş yine doğu ile--eski ipek yolu turu -Trenle İzmit'e gelinir. Gölcük yönüne pedallanır, Eski ipek yoluna girilir. Nefis köyler ve tatlı rampalar çıkılır, Selimiye, Lütfiye, Sofular, Senaiye köyleri ve rampaların sonu:yaklaşık 700 metreye çıkılır. Sonra nefis manzaralar eşliğinde Akçat, Avcıköy geçilir Yalakdere'ye inilir. Buradan Altınova 'ya pedallanır. Oradan topcular yakın,dönüş aynı güzergah
23 ağustos - kandıra
30 ağustos serindere
:46: tek kuru kafa olanlar bir kere kartepeye gelmişlerdir iki kuru kafa olanlar iki kez devirmişlerdir kartepeyi