Scudo Sports

2-14 Eylül Estonya Bisiklet Turu

Scudo
Baltik ülkelere gitmek güzel bir fikir.
Keşke Estonya dan Türkiyeye gezseydin.
Çok güzel bir seyahat olmuş.Finlanya gezisi heyecanla bekliyorum.
Selam

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Sunar
pedalınıza sağlık güzel bir paylaşım oldu.
sınırların ötesinde başka dünyaları sizinle gezdik ayağınıza sağlık tekrardan.

• Beğen
Estonya hakkindaki son gelismeleri sizinle paylasmak istedim
Gecen hafta sonu arkadasim Bületin dügünü icin tekrardan Estonya Tallinne uctum ayni zamanda büyük bir aksilik cikmazsa yine bu yollardan bu sefer bisikletimle gececegim

ucaktan inisten sonra otobüsün kalkmasina kadar kisa bir mola Letonya Riga'da
(link)

Saat 14 30 gibi otobüsün kalkmasiyla yola koyulduk yaklasik bir saat sonra hayatimin ilk trafik kazasini gecirdim gercekten cok fena bir duyguymus otobüstekilerin cigliklarindan herhalde bir tirla kafa kafaya carpisacagiz derken önümüze bir anda firlayan karavanla carpistik

(link)

Carpmayla beraber önümüzdeki karavan maalesef ikiye ayrildi bizim otobüste ön camin haricinde fazla bir hasar olmadi. Olayin sevindirici tarafi kimsenin ölmemis olmasi. Ama ne yalan söyleyeyim bu olaydan sonra baya tirstim cünkü yol cok dar ve cok fazla araba var. Yani böyle bir kaza aninda bisikletli olsaniz ölümle direk burun burunasiniz resimdeki yasli bisikletli gibi
(link)

Kaza yerine polislerin gelmesinden 4 saat sonra tekrardan ayni otobüsle Tallinne gittik.

Bülent'i herhalde Finlandiya hazirliklari bölümünden hatirlarsiniz, Arkadasimiz 2008 yilina kadar Estonya'dan bir haberdi. 2008 yilindaki gezide onu da yanima almistim. Isin ilginc yani gezide Alinayla tanisip kas-göz arasinda onu evlenmeye ikna etmis benimde bu olaydan hicbir haberim olmamis. Ah iste kime niyet kime kismet.
(link)

Dügünde arkadaslar beni sahneye davet ediyorlar sarki söylemem icin ama sectikleri sarkiyi ilk defa orada duyuyorum Rafet El Romandan Sahiller...Ama arkadaslar sarkiyi iyi calismislar bana hic gerek kalmadi Allahtan. Yoksa karga gibi sesimle davetli mavetli birakmazdim büyük bir ihtimalle salonda.
(link)

Ayrica 2008 yilinda couchsurfing üzerinden evinde kalmak istedigimiz Eve de orada.Biz vermis oldugu havali yatagin bozuk olmasindan dolayi Bülentle beraber arabada yatmak zorunda kalmistik. Dügünde sagolsun arkadaslar sinav yaptilar gelen misafirleri.

Soru: Bülent ile Mehmet Estonya'ya ilk geldikleri gece nerede yattilar ?

a- Eve'nin evinde.
b- Hilton otelinin Kral Dairesinde.
c- Araba'da
d- Kaldirimda.....

(link)

Davetliler arasinda Pokemon Triinu da var elbette.
(link)

Tallinn'de fazla bir degisiklik görmedim gecen seneden bu yana. Sadece ünlü Güllüoglu Baklavalari bir sube acmis. Allah'tan acmislar vallahi acliktan ölümyordum nerede benim sabah kahvaltim yahu ??? Söyle yanina da demli bir cay of anam of degmeyin keyfime. Abicim su Estonya'nin herseyi güzelde bir tek yemek kültürü beni mahvediyor. Hatta acliktan öldürecek :D
(link)
(link)

Evet arkadaslar bu dünyada her seyde oldugu gibi bu gezinin de sonu geldi. Artik benim tarafimdan herhangi bir ekleme yapilmayacak burada. Hepinize iyi okumalar saglicakla kalin Allah'a emanet olun !!!!!!

Estonya geziniz bu forumda okuduğum en iyi gezi yazılarından biriydi. Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Merhaba.:)
Çok ama çok güzel bir tur olmuş.Ayağına,pedalına,yüreğine sağlık kardeşim.:)
Bizimle öyle güzel şeyler paylaşmışsınki imrenmemek,özenmemek eldemi!
Allaha emanet ol.
Yolun hep açık şansın hep bol olsun.

• Beğen
Mehmet kardeşim çok güzel bir tura imza atmışsın, seni tebrik ediyorum.
bu tür turlar beni hep tahrik ediyor. ayrıca Estonya ya ve halkına senin sayende ayrıca hayran kaldım. Umarım bir gün gezmek bizede nasip olur, gidemesekte göremesekte senin kendine has anlatımın ve harika fotoların la gitmiş kadar olduk . Çok Teşekkürler

• Beğen
Bu ülkeleri ,bu binaları yapanlar insan mı? Onlarla insansa biz neyiz? Bizler insansak onlar ne?

• Beğen
Geri