Scudo Sports

2-10 temmuz kayseri izmir

@zaferozcelik
yenişehirdeki mustafa abiyi tanıyor musunuz bisikletçi dükkanı var o demişti bana bi öğretmen grubu var diyenumaralarını alıp tanıştıracaktı tam ama izmire geldim bugün dönüyorum özelden bana numaranızı atın ben size atacağım şimdi gelince çaldırın yada tarih belirtirseniz ben sizi ararım

Scudo
@zaferozcelik

tamam abicim özelden numaramı gönderdim sana.Enkısa zamanda görüşmek üzere resimlerini bekliyoruz kolay gelsin

Merhaba,

Turda yalnız olmak da ayrı bir keyif verir insana.

Kazasız turlar dilerim.

five

dün uşakta beytullah adlı bir öğrenci kardeşin evinde kaldım,sabah bisiklet tamircisi aradım uşakta ama bulmak çok zormuş.sonunda yaşlı bir amca buldum kendi evinde tamir yapıyormuş. siboptan hava kaçıyordu onu halletttim. biraz geç yola çıktım 9 gibi. şuan salihlideyim otele yerleştim.yolculuk keyifli bir okadarda sıcakların etkisiyle yorucu geçiyor. yarın izmirde olacağım.sevgiyle pedalla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
arkadaşlar dün öğlen sonu 15:00 da turu tamamladım. palanladığım gibi 10 temmuzda bitti şükür. güzel ve yorcu bir turdu. mevsim olarak yanlış mevsimdi belki ama öğretmen olduğum için mecburen bu mevsimde tur yapa biliyorum. takip eden herkese teşekkürler.sevgi sağlık mutluluk dolu pedallı günler dilerim...

Zafer Hocam geçmiş olsun. Muhteşem bir şekilde tamamladınız turunuzu. Fotoğrafları ve yazıyı sizden bekliyorum en kısa zamanda...

Sevgiler...

Zafer hocam hoş geldin.inşallah beklediğini bulmuşsundur bu gezide.zaten geldiğin gün konuşmuştuk seninle .Üstad , seni nasıl olsa görürüz de gezi fotoğraflarını merak etmiştim...hani nerede...selamlar

Geri