yarın sabah 5te kayseriden yola çıkıyorum ve 10 temmuzda izmirde olmayı planlıyorum.her akşam resimleri ve yazıları siteye koymaya çalışacağım.içimde büyük bir heyecan var 2 yıl ara verdiğim turlarıma yeniden başlıyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
İlgilenen ve takip edenler için; Zafer Hocam ile şuan telefonda görüştüm kendisi Nevşehir'deymiş.. Yoluna tüm hızı ile devam ediyor. Bu akşamı Aksaray'da geçirmeyi hedefliyor...
Zafercigim .. senin bir sözün var ya bizede çok sık kullanıyorsun şimdi onu ben sana söyleyeceğim
'HELAL SANA'.....
Başka ne diyim bizim de ağzımızın suları akıyor böyle bir tur için ama biz senin kadar özgür ve kararlı değiliz ..
eh artık biz de senin turlarından dolayı gurur duymak kaldı ne yapalım ....!
sana iyi yolculuklar inşallah yolumuz izmirde kesişir..
Çok DoĞru Zafer Yanlizlik Tek BaŞinalik Yaradana Mahsustur İnsanlar Asla Yanliz ( Tek BaŞinalik)olamazlar Şu An Ben Senİnle Ayni Yerdeyİm Yada Senİn Gİbİ DÜŞÜnenler Hep Senİnle
sevgili bisiklet dostları hepinize yürekten teşekkür ederim.dün afyona geldim.bugün afyonda dinleniyorum. yarın uşakta olacağım.cuma günü 10 temmuzda turu tamamlayacağım. ilk günler biraz yorucu oldu benim için. mesafe katettikçe moralim düzeldi yorgunlukları unuttum.kendimi fazla kasmadan ortalama 100 km yol alarak devam ediyorum yoluma.eski turlarımın aksine gece yolculuğu yapmıyorum gündüz her yeri görerek gidiyorum.çok zevkli bir yolculuğum var. tüm dostlara selam ve sevgiler...
abiciğim bendwe kayseridenim turu tamamlayıp kayseriye döndüğünde mutlaka görüşelim çünkü kayseride tur yapacak adam bulamıyorum en azın dan birkaç kişi olursak yolcukluklarımızın daha güzel olacağına eminim.
çektiğim fotoğrafları tur bitiminde evime dönünce serkan taşdelen kardeşime yollayacağım o buradan yayınlayacak.pek anlamıyorum resim yükleme işinden. yazı verimleri dönüşte paylaşırız arkadaşlarım.
bu arada serkan taşdelen'e ve tüm bisiklet sevdalılarına tüm mesaj yazanlara teşekkür ediyorum.sağlıcakla kalın. birgün umarım büyük gruplarla turlar düzenler hep beraber pedallarız. sevgiyle kalın...
kayseriye dönünce görüşelim arkadaşım. tabiki birkaç kişli beraber tura çıkmak daha zevkli olur.ben öğretmenim yazları boşum. bu yaz tatili bitmeden bir tur daha düzenleyebiliriz.sağlıcakla kal...