Scudo Sports

1x10 Haliyle Giant XTC

@Byrm zincir uzunluğu teknir bir mesele.Normalde aynakol ve rublenin en büyük dişlileriden zinciri aktarıcı olmadan geçirdiğinizde kavuşma noktasına +2 bakla eklemek gerekir. Tekli aynakolda arka aktarıcının fazla gerilmemesi için ben +4 ya da +5 ekledim tam hatırlamıyorum şuan. Aktarıcı çok fazla gerilmemeli.Resimlerden anlayabilirsiniz.

Scudo
@Byrm oo çok yakışıklı olmuş hayırlı olsun.Arkaya da bi 42t alırsanız tamamdır.

(link)

Maşallah sizinkide çok güzel ama arka 42 dışliyi nasıl takacağımı bilmiyorum benim ruble ye uyarmi acaba

@Byrm xt ruble ile uyumlu.42t ile 16t birlikte geliyor. 15 ve 17t cikartip 42 ve 16t yi takiyorsunuz. Sram ruble ile de uyumlu ancak rublenizin 36t olmasi lazim 34ten 42ye gecer mi bilmiyorum.34 ise 40t alabilirsiniz

Anladım tesekurler ederim çok sagolun bilgiler icin

@H.T

Aliexpressde satılan deckas marka dişliden aldım yokuşta zorlayınca büküldü ve bir daha düzeltsemde düzen tutmadı yarışda 42 dişliyi kullanmadan yarışmak zorunda kaldım, alüminyumun dayanıksızlığını görünce wolftooth ne kadar kaliteli olsada alü almaktan vazgeçip çelik ürün olan Oneup modelini aldım bilginiz olsunki ikinci kez 150tl vermek zorunda kalmayın..

(link)

• Beğen
Tepkiler: H.T
@emrah9700 Evet hocam markadan markaya kalite değişiyor. OneUp gayet başarılı.

Merhaba, çok fazla bilgim yok 1x10 hakkında o yüzden sormak istiyorum.Ruble en büyük yada en küçük dişlideyken zincir çapraz kalmıyor mu. Düz yolda performans nasıl ayrıca . Teşekkürler

@Always.Alone Çapraz kalıyor elbette bu da doğal olarak zincir ve rublenin daha çabuk aşınmasına sebep olur.Ancak çabuk derken gözünüz korkmasın.Ben her sürdükten sonra zinciri temizleyip yağlıyorum.Bu şekilde en az 2 sene götürür beni. Düz yolda 36tx11t kadansla 40-45 km/sa arası hızlanabiliyorsunuz. Yokuş aşağı 60 km/saate kadar hızlanırsınız. Ben bununla asfaltta sürmüyorum hiç.Yaşadığım coğrafyada 2 km sonra araziye girebiliyorum.Hafta sonları 50-60 kmlik turlarda kullanıyorum.Benim amacıma uygun sistem bu. 1X10 ile tur yapamazsınız. Günde 100 kmden fazla yüksek hızda sürerseniz zincir daha çabuk aşınır. Kullanım amacınız neyse ona göre hareket etmekte fayda var.

@H.T güzel açıklamanız için teşekkür ederim. Uludağ'a çok yakın oturuyorum bende ama tek başıma ormana girmeye çekiniyorum açıkçası bu yüzden ana yoldan tırmanışlar yapıyorum onun için sormuştum. 1x10 sistem pek bana göre durmuyor bu durumda :)

• Beğen
Bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve en güzel Giant XTC gerçekten muazzam bol pedallı günler dilerim. :):hhhhhh::ssrtcbya:

• Beğen
@Görkem.Bahadır Tesekkur ederim.Artik boyle bi bisiklet yok parca parca satiyorum:)ama yine bi giantla geri donucem insallah.

• Beğen
Tepkiler: Görkem.Bahadır
@H.T Hayırlı satışlar dilerim. Yeniden döneceğiniz Giant 'ı çok merak ediyorum. Herşey gönlünüzce olur umarım. :)

• Beğen
@Ali Buğra Balcı
(link)

Detayli fotolar cekip paylasicam ama henuz vakit bulamadim.bir kac gune konu acicam insallah.
İlginiz icin tesekkurler.

Geri