Scudo Sports

1995 model Tur bisikleti projem(Çocukluk arkadaşıma)

Scudo
Tamam abisi . Denk gelirse paslicam sana. Butcen belli mi ?

Kaldırato sen bu projeyi hayata geçir bende sid viciyus un sahnede gitar parcaladıgı gibi bisikletimi parçalayacağım. Hatta bu olaydan sonra belkide sen bana behçet diye hitap edeceksin.

@mehmetsunu
Simdiden bir balyoz al eline Sayin Mehmet

Mesajini silme ihtimaline karsi soyle bi ekran fotosu atalim suraya ahaha :D
Screenshot_2017-10-18-23-25-35.png

Ufak ufak ilerliyoruz.
Bugun çelik bagaj aldik, xlc marka furcumuzu taktik
IMG-20171019-WA0006.jpg
2017-10-19_11-29-45_HDR.jpg

2017-10-19_11-30-27_HDR.jpg

Dış lastiklerimizide aldik cok şukur. Secimimizi sipeşılayzid fat boy 26x1.25 silik lastikten yana kullandik :)
2017-10-20_20-32-27_HDR.jpg
2017-10-20_20-31-04_HDR.jpg

Hocam gömü falan buldun heralde, en son tourney setli toplamıştın şimdi bir baktık setler deore xt olmuş :D Sadece aynakol tourney veya altus idi galiba.
Tabi şaka yapıyorum, Allah daha çok versin hocam :)
Proje çok güzel.

ellerinize saglık bende konuyu ilgiyle takip ediyorum el emegi güzel bir bisiklet topluyorsunuz ne güzel

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BisikletKolikK
Yok abisi gömü falan yok . Arkadasim adina ben topluyorum işte . Paralar benden cikmiyor , sadece kullanilacak malzemeleri ben buluyorum, pazarligini yapiyorum ve aliyoruz olay bu :)

@aziz otkur
Tesekkur ederim

@mariokaldato lastikler güzel tercih :harika: aynısından ben de alacağım kendi projem için. Bu arada ben de son halini merakla bekliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Melih Koç
Aynen bende meraktayim dostum lastikleri aldikda ben sipeşilayzid diyemiyorum o sorunu çozmem lazim ahahha :D

Ufak tefek toparlamaya başladım aleti :)
20171026_170146.jpg

@Melih Koç
Renk uyumu nasil olucak diye bakiyorum :D

Hacı abi zehri saldın, mükemmel bir kadro buldum ilan sahibine mesaj attım beklemedeyim :)
Univega aluminium 703 bir bisiklet buldum, kadroda 3 tane suluk takma yeri de var değmeyin keyfime.
Konusunu açacağım bisikleti alır almaz, toplumun kafasını karıştırıp zorla bisiklet toplamaya teşvik etmek yüzünden dava açacağım :D

toplayacağım diye iki bisiklet aldım, ikisinide temizleyip yağlayıp bıraktım ama sanki böyle yapmak daha hoş.

@mariokaldato Cumartesi günü bisikleti bir göreceğim, daha sonra çok farklı şeyler olacak :D
İlginç olan ise, neyse burası da sürpriz olsun konuda söylerim ehehehe :)

@bisiklethobimiz
Hatta buyuk ihtimal 1994 model bu ben yanlis yazdim :)

Orta göbek de bulundu :)
received_1483169341768591.jpeg

Bu arada 26 x 1.25/1.50 iç lastik ariyorum var mi elinde olan yada alabilecegimiz bir yer gosterecek ?

Geri