Scudo Sports

1994-2015 21 Yaşında Değişim Başladı

@Osman Yener
İki tane oglum var , biri 2,5 yasında diğeri 5 aylık şimdilik sadece büyük oğlumla çoook keyifli gezintiler yapıyoruz.Eşimin bisiket kadrosu çocuk koltugu için müsait değil ufaklık 8-9 aylık olunca iyi kalitede bir kangru ile onuda ekibe dahil etmek istiyoruz.Farklı bir çözüm bulabilirsem ne mutlu.

@Merickagantek

Aspid serisi Thomisusla aynı zamanlarda hatta bi gömlek üst seviyede .Tamamen katılıyorum çok kaliteli bisikletler.Azıcık ağır o kadar:)

Scudo
@Merickagantek
4lü aynakol hiç görmedim; yani 4x6 vites sistemi var. Bi foto atarsanız görmüş olurum.

@umito

Ön vites nedeniyle eşinizin bisikletine takmak mümkün olmayabilir haklısınız. Ben kendi bisikletimi sırf bu yüzden değiştirdim. Ama eşinizin bisikletinde bagaj montajı için gerekli delikler var benim bildiğim. Bagaj takarak bagaj üstü monte edilen çocuk koltuklarından kullanabilirsiniz. Açıkcası kanguru ile güvenli olmayacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: umito
@EK-73 tabıkı de aksam atarım fotografını bısıklet yanımda degıl su anda :) 4 lu aynakol bulursam yıne 4 lu ıle degıstırırım cunku çapraz kullanım neredeyse ımkansız :)

@umito agırlıgı konusunda haklısınız biraz ağırlar ama cok da fark yok bence :)

• Beğen
Tepkiler: umito
harika gözüküyor. elinize sağlık

Geri