Scudo Sports

1989 model bianchi aspid i elden geçiriyoruz

Hangi renk yakışır

• Toplam katılım
    38
Scudo
Çok güzel bir işe el atmışsınız değerli kardeşlerim. Güzel bir parlement mavisi yada siyah iyi olur düşüncesindeyim. Çalışmanızı takip edeceğim. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Onuranchi
Gelişmeleri buradan fotoğraflayarak atıcam

İnşallah emeğimize değer

İyi fiyata almışsın ama sağlıklı sürüşler için umarım çok fazla masraf çıkarmaz?

@Onuranchi hayırlı olsun güzel bir çalışma olur inş. Gidonu üstündeki vidayı gevşetip birşeyle hafifçe vurursanız çıkacaktır.

• Beğen
Kolay gelsin,iyi çalışmalar.

• Beğen
IMAG1721.jpg IMAG1723.jpg IMAG1724.jpg IMAG1727.jpg IMAG1731.jpg IMAG1746.jpg IMAG1721.jpg IMAG1723.jpg IMAG1724.jpg IMAG1727.jpg IMAG1731.jpg IMAG1746.jpg İşte bisikletin son hali jantlarıda beyaza boyadım kaba taslak oldu ama oşimdilik onemli değil

Henüz pedal takımını cıkartacak bi anahtar ayarlayamadigim için orası oyle kaldı

Bu gri saf halide hoşuma gitti parlement mavisi rengi çoo oy almasına rağmen gride güzel durur gibi gozüküyor

Artık pedal takimını soküp kaportacida boyatmak kaldı bide zinciri sokmedim yada sokemedim onu kapaortaci ayarlasin artik gazte falam sarsin boyasin insallh sorun cikarmaz zaten anahtar takimim olmadigi icin ordan masraf ediyorum inşallah güzel bişe cıkar takip edin yeniledikce fotoğraf atıcam

Önerileriniz benim için cok onemli

Not :gidonun ustundeki vidayi cikarttim fakat
Kaynak yapilmis donmuyor imkansız bise

• Beğen
Aslında okadar masraf edecek gücüm yok jantları özensiz boyadığım doğru ama bu bisikletten pek birsey beklmiyorum

Yakında carraro sportive 25 almayı düşünüyorum bu bisikleti ayak islerinde carraroyuda işe gidip gelmek için kullanıcam

Ama kadro boyası özenli olucak ;)

@Onuranchi gidondan çıkardığınız vida uzun vidamıydı eğer öyleyse o vidayı tamamen çıkartmayın hafif gevşetip vidaya vurun üstten. Gidonu tutan içeride bi parça var o sıkıştırıyor. Vidayı tekrar takıp vidaya vurursanız o parçayı gevşetecektir.

• Beğen
Hayirli olsun. Sonucu merak ediyorum. Bende de var yaklasik olarak aynisi. Ben ilk olarak tamamini siyaha boyamistim cok hosuma gitmisti sonra kadroyu parlak siyaha masayi da yesile boyamistim. O da Guzel duruyordu. Ama oyumu maviye kullandim. O zaman elimde o renk boyalar var diye boyamistim. Mavi guzel durur gibime geliyor.

• Beğen
Kendimi boyamıştın ve hangi boyayla kaportacıdamı

italyan bianchinin yol bisikletlerinde çok kullandığı su yeşili gibi bir rengi var çok yakışıyor bence o renkte şahane durur :harika:

Geri