Scudo Sports

1984 Basso Restorasyonu (Neovintage olarak toplanacaktir)

Scudo
Murat Bey'in çıkardığı diğer muhteşem restorasyonları görmek isteyenler için link bırakıyorum. 3 Bölümden oluşuyor.

Muhtesem valla. Bazi kendini bilmez cahillerde @Murat Cömez abiye bisiklet konusunda ahkam kesiyor ya bi gülüyorum bi gülüyorum sormayin

polisaj işleminden sonra paslanmayı engellemek için herhangi bir cila veya kaplama uygulanıyor mu?

Keşke aynı şehirde yaşasak da şu işleri yaparken bende dahil olabilsem. :)
Ümit bakarsin birgün oda olur, dünya hali bu bak 1-2 ay icinde görünmeyen bir virüs dünyayi alt üst etti. Belki yarin da baska bir sey olur bu seferde isteyen istedigi ülkeye gidebilir derler. Yani neyin ne olacagi belli olmuyor. :)

Yine bir baş yapıt çıkacak elinize sağlık. Bu arada yol bisikletlerine bu kahverengi yanaklı lastikler harika oluyor :)
Tesekkürler, kendi capimizda birseyler yapmaya calisiyoruz.

Gerçekten bilmediğim ve merak ettiğim için sormuştum zaten abi, teşekkürler detay için, kolay gelsin.
Rica ederim Ömer nedemek, elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum.

polisaj işleminden sonra paslanmayı engellemek için herhangi bir cila veya kaplama uygulanıyor mu?
Aluminyum paslanmaz yani paslan metal degildir ama oksidlene bilir. Eger kullanilacaksa tabiki vernik atilabilir ama vernikledikten sonra parlakligi gider. Parlakliginin gitmesini istemiyorsaniz zaman zaman oksidlenmeden elle cilalananir ve parlakligi koruna bilir.
Ben sahsen kullanmadigim icin özel unu satiliyor onu üzerine sürüyorum ve oksidlenmeden vs korunuyor.

Murat usta bisiklet isviçre saati gibi olmuş. Yaldır yaldır yanıyor. Bu bisiklete hayatta binilmez çerçeveletip duvara asılır. Emeğine sağlık.

Murat Bey'in çıkardığı diğer muhteşem restorasyonları görmek isteyenler için link bırakıyorum. 3 Bölümden oluşuyor.

Forumda gayet ciddi halini gördüğümüz @Murat Cömez abinin, bu video sayesinde ne kadar tatlı bir adam olduğunu da görmüş olduk. Başarılarının devamını diliyorum abi.

Bugün biraz daha ilerledik, polisaj isinde bi frenbacaklari kaldi ve komple set icin yani bisikleti toplamak icin furjtakimi eksik. Oda bulundumu bisiklet toplanacak insallah.

Bugün yapilan islemlerden görüntüler.

222130 dosyayı görüntüle
222131 dosyayı görüntüle
222132 dosyayı görüntüle
222133 dosyayı görüntüle
222134 dosyayı görüntüle
Agabey neden neovintage toplamadin diye sormustum. Aciklama yaptim demistin ben mi goremedim yav aciklamayi nerde o ?

Harika görünüyor abi, ellerinize sağlık 👍 👏 👏
Tesekkürler Yavuz. :)

Murat usta bisiklet isviçre saati gibi olmuş. Yaldır yaldır yanıyor. Bu bisiklete hayatta binilmez çerçeveletip duvara asılır. Emeğine sağlık.
Tesekkürler Mehmet: :)

Forumda gayet ciddi halini gördüğümüz @Murat Cömez abinin, bu video sayesinde ne kadar tatlı bir adam olduğunu da görmüş olduk. Başarılarının devamını diliyorum abi.
Yerine ve duruma göre uyumsaglamaya calisiyorum. 😂

Agabey neden neovintage toplamadin diye sormustum. Aciklama yaptim demistin ben mi goremedim yav aciklamayi nerde o ?
43. Mesaja bak Cumhur. Neo vintage aciklamasi yok ama boyanin neden cromovelato olmadigini yazdim. Cromovelato olmayincada neo vintage yapmam bir anlami yok. Neovintage olayi sadece boyadan dolayi idi. :(

Çok güzel olmuş Murat bey, iyi günlerde keyifle kullanın. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri