Scudo Sports

1981 Gazelle Champion Mondial

Güzel bir alet olmuş :) kazasız belasız binin inşallah :) maliyeti ne oldu acaba?

Scudo
@Dogukanaksu

doğukan, çok teşekkürler, beğenmene sevindim, göbekler miche primato 36 delik,
boyunda o gördüğün siyah-kırmızı tıpa 3ttt boyunun kendi tıpası..
aslında oraya ahşaptan bir tıpa yapmayı denedim ama o kadar küçüktü ki beceremedim :D

http://i.imgur.com/qS33X.jpg

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@M.Burak KARADAĞ

çok teşekkürler,

toplamayı düşünen arkadaşlara da yardımcı olur diye ben ayrıntılı bir şekilde parça fiyatlarını yazayım..

http://i.imgur.com/skfY9.jpg

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@Halil Uygun

ben beşiktaştayım, bu yüzden varlığımı fazla hissettirmemekten korkuyorum :D :D

doğukan, çok teşekkürler, beğenmene sevindim, göbekler miche primato 36 delik,
boyunda o gördüğün siyah-kırmızı tıpa 3ttt boyunun kendi tıpası..
aslında oraya ahşaptan bir tıpa yapmayı denedim ama o kadar küçüktü ki beceremedim

Tamam öyleyse biran Göbeklere bakınca hiç karşılaşmadığım bir yazıyı görünce Miche olmayacak mıydı dedim? Güzel göbek, güzel fixed, iyi günlerde kazasız sürüşler. Tıpayıda diğer fotograflarda tam çözemedim acaba o da mı ahşap dedim :eek:
Tekrardan eline sağlık.

Burak konuları canlandırdı....

Yakın zamanda Bisikletli yada Bisikletsiz de olsa toplanalım derim...

Mete duy sesimizi :D

@Halil Uygun

:)
Bugün Yağız ve Onur ile tanıştım. Onur singlespeed steel langster 2010, yağız da kendi topladığı yeşil renkli bir fixed e biniyordu.

Can ankaraya taşınmadan önce bir vedasını yapmak isterim.
Gelecek hafta bir günde anlaşalım mı? Mesela çarşamba nasıl?
Sahilde isteyen arkadaşlar ile bira çerez :) Güneşi batırmaca.

Hem yeni tanıştığım arkadaşlar uygunsa onlarla da tanışırsınız.

Edit Büdüt: Konuyu saptırmış bulundum bir an. Özür dilerim konu sahibinden.

@sonay eruz

Salı günü sevgilimin yeni evini kiralamaya gideceğiz.
Çarşamba nasıl?

Can ; asıl senin söylemen lazım. :)

Carsamba aksam uygun bana, isten eve gelmem vs. 19.30 civari sahilde olurum isterseniz 20.00 diyelim herkese uygunsa... migrostan bira-cips aliriz vs vs..

@burak koçak

şimdiden tebrikler jant konusunda isterseniz size yardım ederim nostaljik bir model isterseniz telleri birbirine bağlıyarak kurun

• Beğen
Tepkiler: burak koçak
Çok güzel olmuş elinize sağlık, kullandığınız boya ve vernikte deformasyon oluyor mu? Yani tırnakla falan çiziliyor mu? Ben de sizin kullandığınız boyalarla model araba kepini boyamıştım, plastiğe çok iyi yapışıyor ama bisiklet üzerinde hiç denemedim.

@murat ağırdilli

bisikleti topladım bile artık böyle bir sorun yok yine de teşekkürler

@Kadir.Celik

teşekkürler, boyalar çok çok iyi, ben de aldıktan sonra farkettim üzerindeki "yalnızca plastik yüzeyler için" yazısını :D fakat şimdiye kadar herhangi bir deformasyon görmedim, tırnakla zarar verilebilecek gibi değil.. sprey boyayla boyandıktan sonra mat oluyor, fakat üzerine vernik atıldıktan sonra araba boyasından bir farkı kalmıyor.

Geri